Ispita zilei: Buxom Time to Shine Collection

15.11.12

Am avut pana acum 3 glossuri Big & Healthy Lip de la Buxom (Rosie, Lily si Bunny - pe ultimul chiar l-am folosit azi) si mereu ma uit dupa seturi d-astea cu mini glossuri de la ei pentru ca stiu ca pretul este foarte bun (un gloss full-size este 15.30 lire si are 4.45 ml, iar astea mici au 2 ml). 

Glossurile sunt usor mentolate si au efect de marire a buzelor, mie imi plac ca nu usuca buzele si datorita luciului chiar dau impresia de buze mai voluptoase. Si-mi place senzatia de usoara piscare a buzelor, chiar nu este deranjanta ca in cazul altor glossuri de acest gen.

Cand am vazut setul asta pe feelunique.com si am vazut ca sunt si Katie si White Russian (pe care mi le doresc de mult timp) am zis ca trebuie sa fie al meu.

N-am bani in momentul asta, dar sper sa ii am curand pentru ca mi-l doresc. (cu codul SECRETSANTA - valabil pana pe 22.11 - puteti obtine si o reducere de 1 lira)



2 comentarii

  1. buna,nu am fost sigura unde sa te intreb dar ma intereseaza rujuri de la Mac. ai cumva de vanzare sau poti face rost ? merci :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim, nu vand produse cosmetice - poti gasi produsele MAC in unul din cele 2 magazine pe care le au in Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere