Pastel Metheore Balls

3.11.12

Am stiut ca vreau sa incerc meteoritii de la Pastel Cosmetics de cum i-am vazut pe site pentru ca mi-au amintit imediat de produsul de la Guerlain care costa cat costa ... pretul este de 27 ron pentru 20 grame, mai mult decat rezonabil pentru ceea ce primesti.


Desi eu am ales nuanta 1 bazandu-ma pe cele vazute pe site, ceea ce am primit difera de imaginea de pe site, seamana mai degraba cu nuanta 3, insa nu este nici o problema pentru ca imi place rezultatul final. Am ales sa folosesc o pensula duo fiber pentru aplicare (187 de la MAC) pentru ca mi se pare ca merge cel mai bine cu un astfel de produs.


Nuanta obtinuta prin trecerea pensulei peste toate culorile este perfecta pentru toamna si asa cum se poate vedea in pozele de mai sus poate fi aplicata mai usor (blenduirea se face fara munca multa) sau poate fi mai intensa in functie de dorinta si culoarea tenului. Pe tenul meu a rezistat o zi intreaga fara probleme.

Ceea ce nu-mi place la acest produs este ambalajul din 2 motive: capacul nu se inchide cum trebuie (mai exact se roteste in gol, deci nici gand sa poate fi luat la drum) si cutia nu ma atrage cu nimic (ma duce cu gandul la un produs foarte ieftin).

Daca pun in balanta ambalajul cu pretul si calitatea produsului, va spun ca nu regret nici o secunda alegerea si il recomand daca va plac produsele de acest gen, insa v-as sfatui sa verificati culoarea in magazin inainte de a-l cumpara.

Un comentariu