Se poate si asa (2)

27.11.12

M-am tinut de promisiunea facuta mie sa incerc sa consum din produsele pe care le am inainte sa incep sau sa cumpar altele si cred ca m-am descurcat bine. Am reusit sa consum produse pentru par, pentru ingrijirea corpului si tenului, 2 parfumuri, dar si cateva produse de machiaj.


Am terminat samponul Colour Goddess de la Tigi si sprayul Time Restore de la Schwarzkopf primite de la CareSpot (am scris despre ambele pe blog acum cateva luni), inca un sampon uscat de la Batiste - varianta Black (nu stiu cate am folosit pana acum) si un spray pentru stralucire de la Wella pe care il aveam dintr-un set de 3 produse primit cadou anul trecut.


Parfumurile pe care le-am terminat sunt printre preferatele mele: Nina de la Nina Ricci imi place la nebunie, in mod sigur il voi recumpara (nu este prima sticla pe care o termin), iar de Rose Absolue de la Yves Rocher v-am mai spus cat imi place (am o alta sticla noua in sertar pe care de abia astept s-o desfac).


Si produsele pentru ingrijirea corpului terminate in ultimele zile mi-au placut mult: lotiunea de corp Happy Time de la Nivea am primit-o de la mama acum ceva vreme si pentru ca i-am zis ca mi-a placut mult, mi-a mai luat una asa ca o sa continui sa o folosesc, balsamul reparator pentru picioare de la Essence l-am folosit aproape in fiecare seara, iar despre crema de la Neutrogena am mai scris pe blog.


Apa demachianta pentru ten si ochi de la Yves Rocher am folosit-o in loc de toner si mi-a placut (cred ca o s-o mai cumpar cand va fi la vreo oferta), Fix+ Rose de la MAC mi-a placut si am tot "tras" de el (am de gand sa-l inlocuiesc cu sprayul de la Mario Badescu pe care il am deja in sertar), gelul anti-bacterian de la Yves Rocher este unul din produsele mele preferate (am terminat multe pana acum), iar Skin Recovery Super Antioxidant Concentrate Serum primit de la Ioana l-am tot folosit pe portiunile uscate ale tenului si mi s-a parut ca nu se mai termina - foarte spornice mi se par produsele Paula's Choice.


Am reusit sa termin si cateva produse de machiaj: mascara Zoom Lash de la MAC si Mega Volume Collagene 24 de la L'Oreal, amandoua mi-au placut mult, MSF Light de la MAC (nu stiu daca o sa-l mai iau, asta cred ca a fost al treilea pe care l-am avut), Studio Tech de la MAC (pe asta sigur nu-l mai iau, nu ca nu mi-a placut si pentru ca se consuma imediat si costa cat costa), concealerul HD de la Make Up For Ever (l-as mai lua ca mi-a placut mult, dar e prea scump) si 2 glossuri (Spiced Maple de la Stila si Moth to Flame Dazzleglass de la MAC - unul din produsele mele preferate pentru buze, mai am unul in sertar).

Sunt mandra de mine (si nu glumesc) ... sper sa o tin asa si in continuare!

9 comentarii

  1. Si eu am intotdeauna o mare satisfactie cand arunc ambalaje goale de produse la gunoi, nu stiu exact de ce, probabil pt ca ma gandesc ca acum sunt libera sa incerc ceva nou sau sa incep un nou flacon de ceva :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca si cum ti-ai cumparat ceva nou, nu? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Aha, deci asa arata un gloss terminat! Eu n-am reusit performanta asta niciodata. Cum a fost spray-ul de la Wella? Mi-as lua ceva pt. stralucire si nu stiu ce, n-am folosit tipul asta de produse.

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa arata, mai am vreo Dazzleglassuri pe sfarsite, iti mai arat :) Bunicel, dar nu m-a impresionat (mai am unul de la Tigi si unul de la Boots, dar nici unul nu mi se pare nemaipomenit).

    RăspundețiȘtergere
  5. Si la mine unele produse zici ca nu se mai termina:))
    Trag de ele ca sa le consum,sa pot incerca altele noi.

    RăspundețiȘtergere
  6. anaioana_ciceoi :)) m-am straduit :)

    Miruna Ana-Maria, ooo, da, zici ca n-au fund si chiar daca iti plac parca te plictisesti de ele :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi surade pudra Mac MSF Light... hmm... Cat te-a costat? (daca mai retii) si un Dazzleglass...mai mult din curiozitate... :)

    Eu ma franez cat pot sa iau mai mult de 2 produse din aceea categorie, si-asa nu apuc sa le consum 100% pana expira :) ...daca as avea si mai multe, ar fi banuti irositi de-a dreptul... caci tentatiile sunt aproape zilnice! :P

    S-o tii tot asa! :)
    Pup.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ada, nu-mi amintesc pretul pentru ca nu l-am luat din tara.

    RăspundețiȘtergere