Yves Rocher So Elixir

27.11.12

Cum s-a racit vremea am simtit nevoia sa-mi schimb parfumul ... vroiam ceva mai puternic pe care sa-l simt pe parcursul zilei si care sa persiste pana seara. Mi-am amintit ca am o varianta mini a lui So Elixir de la Yves Rocher (pe care il primisem cadou in varianta de 50 ml la niste comenzi plasate) si am zis sa-l incerc cateva zile si daca-mi place sa-mi opresc unul mare.


Cand l-am aplicat prima data mi s-a parut destul de puternic, insa dupa ce se "aseaza" pe piele miroase chiar bine. L-as defini ca fiind un parfum floral (bergamota, iasomie, trandafir), dar cu note orientale date probabil de patchoulli, tamaie si tonka bean (habar n-am daca exista un cuvant in romana pentru asta).

Ce m-a impresionat la parfumul asta? Persista pe piele mai mult decat ma asteptam ... dupa 12 ore de la aplicare inca il puteam simti, din punctul asta de vedere mi se pare cel mai rezistent parfum din toate cele incercate de mine de la Yves Rocher.

Nu pot sa zic ca m-a fascinat si ca n-as putea trai fara el, insa pentru vremea asta mi se pare foarte potrivit si imi face placere sa-l port, asa ca daca pe viitor o sa mi se mai ofere cadou la vreo comanda, n-o sa-l refuz. Sunt curioasa cum e noua varianta de abia lansata de cei de la Yves Rocher - So Elixir Purple (este la oferta cu reducere de 30% pe site).

Voi l-ati incercat? Cum vi se pare?

Later edit: ca tot ziceam ca sunt curioasa de So Elixir Purple am primit ieri o oferta prin posta cu o mostra si l-am folosit azi si-mi place, prin urmare vreau parfumul si am aflat de la Cristiana ca prin nu stiu ce minune/ eroare reducerea de 50% de care va spuneam aici se poate aplica pentru So Elixir Purple desi pe site este deja redus - dati click pe linkul pus de Cristiana in postarea ei sau AICI pentru a beneficia de oferta (direct pe site nu mai este oferta asta la care sa primiti cadou Comme Une Evidence si reducere 50% la un produs - am incercat sa vad daca merge si cu alte parfumuri deja reduse, dar nu merge). Ma tenteaza rau de tot sa-l iau ...

13 comentarii

  1. Eu nu stiu cum miroase,nici nu am avut pana acum un parfum de la Yves Rocher dar sa vad poate au in magazine vreo monstra sa-l incerc:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Au mai avut o eroare asemanatoare pe site, atunci toate produsele care se gaseau la categoria accesorii putea fi luate cu 50% reducere, s-a remediat destul de repede, insa comenzile care au fost facute asa au fost onorate. Imi pare rau ca nici de data asta nu pot profita, asta este , vor mai fi oferte.

    Cat despre So Elixir si mie imi place insa nu destul cat sa il ridic la rangul de parfum semnatura.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am profitat de prima oferta cu 50 %, la fel ca aceasta de acum, si cel putin la mine nu persista parfumul So elixir Purple. Imi place cum miroase, seamana cu So elixir, dar e un pic mai inecacios cel putin imediat dupa pulverizare, apoi se mai aseaza. Dar nu persista! Si eu am un nas sensibil la morisuri si ma chinui sa-l mai simt la 1-2 ore de la pulverizare, nici pe piele, nici pe haine. Pacat, pentru ca imi place aroma lui...

    RăspundețiȘtergere
  4. Miruna Ana-Maria, incearca :)

    Jade, s-a mai intamplat :)

    Palade Doina, nu persista Purple la fel de mult ca prima varianta, dar eu l-am simtit si dupa 6 ore ... depinde de tipul pielii :)

    Anonim, eu l-am primit cadou la o comanda ... pretul cred ca este 185 ron pe site, insa e mereu la oferte.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vai, Cami, ce-mi faci?! Eu am primit un mini de 5 ml din So Elixir Purple si chiar daca mai am 5 parfumuri care imi plac mai mult, nu puteam sa ratez aceasta oferta senzationala. Partea frumoasa e ca primesc Comme une Evidence si impartim pretul injumatatit al lui So Exilir. Deci l-am luat cu 32 lei! :D Very proud of myself!

    RăspundețiȘtergere
  6. TheMay Day, e tentanta oferta si parfumul are ceva special.

    blueciel, ce mi-am facut si mie ... inca rezist :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Apropo, So Elixir mi se pare foarte similar cu Coco Mademoiselle. Ti s-a intamplat ca cineva sa te intrebe daca esti data cu Chanel?

    RăspundețiȘtergere
  8. bleuciel, am mai auzit asta, insa nu stiu cum miroase cel de la Chanel :) deocamdata nu, dar sunt pregatita sa mi se spuna :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu m-am lasat afectat de isteria lansarii lui Purple si am facut prostia sa-l cumpar din magazin cu 130 lei. Nu-mi place foarte mult si as vrea sa-l dau, insa nu-mi da nimeni 100 lei pe el.
    Nu stiu ce sa fac cu el.

    RăspundețiȘtergere
  10. L-am comandat si eu saptamana aceasta in varianta mini, alaturi de alte 2 parfumuri mini. Am vrut sa il testez intai, pentru ca mi-a placut mult varianta Purple si sunt curioasa cum miroase si varianta simpla.
    Am profitat si de o oferta 1+1 oferit pentru orice produs de ten.

    Acum curiozitatea mare e alta. Mi-am ales ca si cadou , cadoul surpriza in valoare de 145 lei. Parfumul Evidance il am luat de curand si m-a atras mai mult cadoul surpriza. Sunt tare curioasa ce o fi.... Abia astept sa primesc comanda. Sper sa nu fiu dezamagita.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu l-am incercat, nu il am, dar stiu cum miroase pt ca il are o cunostinta si chiar mi-a placut din prima aroma lui. Nu prea ma lasa inima sa il cumpar, am vazut ca e destul de scumpicel pt o sticla micuta, dar poate pe viitor il vor oferi cadou la o comanda sau va fi redus.... Astfel, cred ca as profita...

    RăspundețiȘtergere