Ofertele saptamanii (5)

9.11.12

In ultima vreme am vazut o gramada de oferte tentante (v-am si prezentat-o pe cea de la Yves Rocher aici - daca va place parfumul Comme Une Evidence, n-o ratati!) si sunt sigura ca vor mai fi multe de acum incolo ca doar se apropie Craciunul si e luna cadourilor.

Cei de la StrawberryNET.com au lansat o parte din ofertele de Craciun si am vazut multe tentatii. Eu mi-as cumpara: un set de ingrijire a pielii de la Korres (redus de la 141 ron la 42,50 ron), parfumul Very Iresistible L'Intense de la Givenchy (redus de la 294 ron la 233,50 ron) si un set de la NARS (redus de la 344,50 ron la 213, 50 ron) - daca mai adaug si reducerea mea de fidelitate preturile sunt si mai bune.




Un alt site pe care m-am tot uitat in ultima vreme este HQhair.com deoarece am vazut o gramada de produse interesante. In categoria Gifts Under £30 am vazut setul OPI The Top Ten 10pc la 22,50 lire si setul de 6 creioane Urban Decay Smoked 24/7 Glide On Eye Pencil Set la 26 lire. Am vazut ca au si niste oferte interesante pentru ojele OPI - seturi de 3 produse (base coat, oja si top coat - diverse variante) la 22 lire - le gasiti aici


Cei de la lookfantastic.com ofera pana duminica seara o reducere de 5 lire pentru clientii noi care comanda de minim 35 lire (codul este NEWMEMBER - Discount codes exclude Alpha-H, Stila, Moroccanoil, Decleor, GHD, Gatineau, Ole Henriksen, Dr. Brandt, Leighton Denny, Dr. Hauschka, Phytomer, Urban Decay, Milk_Shake, Omorovicza and Beauty Works West), iar pe site am vazut niste seturi de la Benefit care m-au facut sa visez (din pacate unul din ele e deja Sold Out intrucat pretul e foarte bun - insa poate va reveni in stoc pentru ca este nemaipomenit daca vreti sa incercati produsele Benefit).





feelunique.com are de asemenea o gramada de oferte speciale (cadouri la cumpararea a 2 sau 3 produse de la aceeasi firma) si pana pe 22 noiembrie am aflat si ca sunt valabile niste coduri de reducere: SECRETSANTA (reducere 1 lira la cumparaturi de minim 20 lire), XMASLIST (4 lire reducere la cumparaturi de minim 50 lire) si XMASLIGHTS (10 lire reducere la cumparaturi de 100 lire). Codurile pot fi folosite o singura data de un cumparator si nu se aplica produselor Stila, Gatineau, Phytomer, ghd, Ole Henriksen & Lily Lolo. Eu vreau setul de la Givenchy si niste oje Nubar.



Daca nu va place sa faceti cumparaturi de pe siteurile de afara, puteti gasi oferte bune si pe CareSpot (am vazut preturi mici la produsele din gama L'Oreal Professionnel, ojele Orly si OPI, produsele pentru par Wella si Joico) si pe BeautySpell.

Daca sunteti in cautare de carti, am vazut ca atat cei de la Elefant, cat si cei de la Nemira au oferte bune in acest weekend.




Sunt convinsa ca in saptamanile urmatoare, tot o sa vedem oferte bune ca doar trebuie sa ne pregatim de cumparat cadouri, nu?


Un comentariu

  1. Eu urmaresc o oferta la produsele Chi, am ratat-o pe cea de pe Carespot de acum cateva saptamani si mi-a ramas gandul la ele. :)

    RăspundețiȘtergere