Yves Rocher (6 in 1) Sublime Skin BB Cream

14.11.12

Am cumparat acest produs de la Yves Rocher (gasiti aici detalii) la o oferta acum cateva luni, dupa ce a fost lansat, dar nu l-am incercat decat recent. Am ales varianta medium pentru ca cea deschisa mi s-a parut ca are subtonuri roz si clar nu aveam cum s-o folosesc. Pretul intreg este de 55 ron pentru 50 ml (insa a tot fost in diverse oferte cu 39 ron).


Nu mi se pare ca este cine stie ce minune, dar nici proasta nu pot spune ca e. E un produs cu acoperie mica care hidrateaza si da luminozitate tenului si eu intind mana dupa ea cand am o zi usoara si vreau doar sa-mi unformizez putin culoarea (desi e un pic cam inchisa pentru mine, daca o intind bine se adapteaza si nu se vede nenatural sau urat).

Nu-mi pare rau ca am luat-o pentru ca eram curioasa sa vad cum e si am de gand s-o folosesc in zilele cand n-am chef de fond de ten, dar nici nu consider ca este vreun produs de care nu ma pot lipsi sau care face minuni pentru mine. Deci nu va fi recumparata.

Ati incercat-o? Cum vi s-a parut?

Nu uitati ca inca puteti beneficia de oferta din luna noiembrie - se ofera cadou un parfum Comme Une Evidence la o comanda de minim 39 ron (detalii aici).

21 de comentarii

  1. AM CUMPARAT-O SI AM RAMAS CU UN GUST AMAR. AM DAT BANII DEGEABA PE EA . PUR SI SIMPLU NU SE INTINDE SI RAMAN SIROAIE PE FATA. AM INCEPUT S-O FOLOSESC CU UN BURET COSMETIC UMED SI AMESTECATA CU O CREMA HIDRATANTA ....ALTFEL, EU NU POT S-O FOLOSESC.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daniela, ai verificat sa nu fi fost ambalajul defect? (gaura ceva, sa fi intrat aer) ca e ciudata rau textura de care zici tu.

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu am aceeasi parere ca si Daniela http://frombeautywithlove.blogspot.ro/2012/09/bb-cream-yves-rocher-sau-cum-sa-arunci.html

    RăspundețiȘtergere
  4. o am si eu, o mai folosesc un pic si i fac review.

    RăspundețiȘtergere
  5. tocmai am dat o comanda si eu si ma batea gandul sa imi iau si eu ,acum ma bucur ca nu am facut-o :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Andreia_vd, n-ai pierdut nimic, chiar este un produs banal, eu n-am problema de care spun fetele mai sus dar tot nu as recomanda ...

    RăspundețiȘtergere
  7. am verificat dupa ce am folosit-o de vreo doua ori ...m-am uitat la tub dar nu am vazut nimic defect...pur si simplu nu merge amestecata pe fata mea. mentionez ca eu am o piele mai uscata.....

    RăspundețiȘtergere
  8. A mai pomenit cineva de aceeasi problema mai sus, nu stiu ce sa zic ... eu am ten normal si nu am problema asta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Din pacate si eu il am, insa nu-i suport mirosul care e foarte intepator si deranjant, ca sa nu mai zic ca ma umplu de monstruleti dupa ce il folosesc. Un mare NU!

    RăspundețiȘtergere
  10. Mie imi place, e discret si nu imi incarca tenul. L-am cumparat din curiozitate, si mai ales pentru ca am incredre in produsele Ives Rocher. Am citit si eu cateva review-uri negative despre acest produs si eram curioasa cum va fi.

    RăspundețiȘtergere
  11. Perfect pentru mine. Nu incarca, nu usuca, nu ingrasa, e lejer si invizibil dar uniformizeaza. Am cumparat inca unul sa am si la servici.
    Nu suport fondurile de ten - nu am probleme de ten desi e mixt deci nimic de acoperit. Pudra nici atat; mi se pare ca imi atarna fata. Nici sa le vad pe fata altor femei nu ma incanta.
    Deci daca tenul va permite sa stati si fara machiaj, trebuie incercata. Nu stiu daca mai au mostre gratuite.
    Am incercat si alte creme BB mai scumpe dar unele au acoperire prea mare, altele ingrasa tenul. Raman la a mea.

    RăspundețiȘtergere
  12. Pai si la banii astia la ce sa te astepti ,nu cred ca poti sa pretizi ceva extraordinar...nu?
    Eu sunt indragostita de BB cremele de la skin79.Hot pink si orinental gold ,au o prezentare super si sunt foarte bune

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim, mie cele de la Skin79 nu imi plac deloc (am incercat 4 dintre ele) si nici nu mi se pare ca 55 ron este o suma de nimic, ca sa ma astept la un produs prost (oricum pretul nu ar trebuie sa fie un etalon pentru un produs).

      Ștergere
  13. Da pretul nu este etalon ,dar este clar ca daca comparam ingredientele vom vedea ca cele bune chiar au ingrediente de calitate ,aur,caviar,extrase de ceaiuri. Se vede ca esti foarte documentata ,bravo ,felicitari .Daca te intereseaza intra pe situl www.cosdna.com si poti compara ingredientele din multe produse cosmetice de pe piata.Eu zic ca sunt cele mai bune produsele skin79 nu numai pentru modul de prezentare ci si pentru calitatea ingreientelor si efectele utilizarii lor.Despre consistenta pot spune ca il aplic aproape zilnic de peste trei luni.
    Hai sa nu fim rautaciosi cu cei care chiar stiu sa faca aceste creme si unde fetele au tenul de portelan tocmai datorita calitatii produselor.
    Oricum utilizarea cremelor bb si in general a produselor cosmetice trebuie facuta alternativ si voi tine cont de sfatul tau ca sa incerc daca i-mi propui ceva mai bun decat skin79 care dupa cate am citit in multe comentarii intermnationale sunt lideri pe piata bb cremelor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am cum sa iti propun eu un produs cand nu stiu ce tip de piele ai si ce nevoi, aspectul tenului tine de foarte multi factori, in nici un caz numai de un produs bine formulat, care nu va putea sa repare niste probleme medicale sau determinate de alti factori (gen alimentatie) oricat de bun ar fi. Fiecare ten este diferit si reactioneaza diferit la anumite produse si are nevoi diferite, nu exista o reteta general valabila. Nu am inteles replica ta cu rautatea si cei care stiu sa faca aceste creme, la ce anume te referi?

      Ștergere
    2. Ten mixt gras cu tendinte acneice de care aproape ca am scapat cu bb -ul roz si un clencer de curatare gel care creste in volum ca o spuma ,curata si hidrateaza.Am frecventat cosmeticiana pentru exctractii si ma uit cu mai multa atentie la ce mananc,la cate lichide beau.Cred ca igiena este esentiala si curatarea de noapte a devenit un ritual zilnic ,cu cleancerul ,toner si din cand in cand scrub.Este clar ca trebuie sa mai schimb periodic produsele pe care le folosesc indiferent daca sunt bune si ma voi orienta si la recomandarile pe care le faci tu si alti profesionisti in domeniu.Cred sincer ca ingredientele sunt punctul forte la produsele cosmetice ,sunt atenta si interesata in acest sens.

      Ștergere
    3. Singurul sfat pe care ti-l pot da este sa-ti asculti tenul si sa ii dai ce are nevoie, eu nu sunt nici pe departe in masura sa dau sfaturi, tot ce fac aici pe blog este sa povestesc experiente personale si modul in care tenul meu a reactionat la un anumit produs. Asa cum am zis si mai sunt avem nevoi diferite si trebuie sa ne construim o rutina de ingrijire in functie de asta si de multi alti factori. Tu iti cunosti cel mai bine pielea si iti poti da seama cel mai usor ce iti prieste si ce nu. Iti recomand blogul lui Caroline Hirons (http://www.carolinehirons.com/) - daca nu il stii, vei gasi o gramada de informatii utile care te vor ajuta mult.

      Ștergere
  14. Multumesc mult ,am intrat deja si mi se pare sok.Toate cele bune i-ti doresc,mai ales ca vine mini vacanta

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu am vazut sa spuneti daca e bun sau nu pentru tenul sensibil.Eu as vrea sa il iau dar am tenul sensibil si nu stiu daca mar ajuta cu ceva.Cateva pareri ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am un ten sensibil, deci nu ma pot pronunta clar, insa fiind vorba de BB cream poate fi folosit si pe un ten sensibil, tinand cont de caracteristici.

      Ștergere