Giveaway Yves Rocher

1.11.12

A trecut ceva vreme de cand n-am mai organizat un giveaway pe blog, asa ca azi am de gand sa schimb acest lucru mai ales ca luna trecuta s-au implinit 3 ani de cand scriu aici  ... si am ales cateva produse de la Yves Rocher care mie imi plac foarte mult si cred ca si celei ce le va castiga o sa ii faca placere sa le foloseasca.


Ce puteti castiga? O masca film Purete Vegetale, o mini crema Vitalitate 24 de ore (15 ml), un mini gel Hydra Vegetal (15 ml), o mini apa micelara (50 ml), mini gloss si mini mascara Sexy Pulp (2,5 ml fiecare) si nu in ultimul rand un mini parfum Moment de Bonheur (5 ml).

Ce trebuie sa faceti pentru a castiga? Sa-mi lasati un comentariu in care sa-mi spuneti 3 lucruri - toate personale: ce credeti ca aveti in comun cu mine, ce credeti ca va defineste pe voi cel mai bine (as vrea sa-mi spuneti lucruri care sa ma ajute sa-mi fac o parere despre voi) si nu in ultimul rand cu care dintre postarile de pe blog v-ati identificat cel mai mult.

Aveti timp pana pe 08.11 sa va inscrieti si pe 10.11 voi anunta castigatoarea. Mi-ar face placere sa citesc comentarii de la fetele care de obicei nu se inscriu la astfel de giveawayuri pentru ca as vrea sa-mi cunosc mai bine cititoarele si totodata sa aflu ce parere aveti voi despre ce se intampla pe blog..

12 comentarii

  1. Si in functie de raspunsul dat de noi, tu vei alege o castigatoare? Sau tot cu random?

    RăspundețiȘtergere
  2. Andrea, normal ca eu aleg castigatoarea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca avem in comun o anume tendinta catre consistenta, catre lucrul bine facut si poate o anumita adancime a modului de a vedea si a relationa cu lumea.

    Ce cred ca ma defineste? Puterea de munca, dar nu asa, in zadar, ci cu scop si sens.

    De citit, ti-am citit toate postarile, nu ratez niciuna chiar daca nu prea deschid gura, de felul meu sunt o timida si o observatoare de pe margine mai degraba decat o extrovertita. Acum traversez o perioada nu prea fericita din punct de vedere sufletesc, asa ca cel mai mult rezonez cu acele postari ale tale in care iti spui pasul sau in care ti-ai exprimat tristetea pentru pierderea catelului tau drag. In general insa, imi place felul in care scrii si iti compui postarile dar cel mai mult imi place sa citesc despre tine ca esti multumita, impacata, chiar fericita!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Camelia!
    Consider ca avem in comun pasiunea pentru frumos in genreal.
    Ce ma defineste?Simplu ,un pumn de vise marete amestecate cu ideei care mai de care. Ma defineste cititul, muzica (tare mult imi place muzica veche), calatoriile ( ador sa descopar oameni si locuri noi, traditii)imbinate cu optimism si placerea de a-mi trai viata.
    Dintre postarile tale imi plac multe. Imi face placere sa le citesc pe cele despre produsele Yves Rocher pe care si eu le iubesc ( imediat ce vad ceva la tine dau fuga sa-mi iau si eu ;))). Imi plac si cele despre noile oferete care sunt grupate frumos. Dar nici cele despre retete nu sunt mai prejos. Imi face placere sa le citesc chiar daca nu prea ma pricep la gatit. Insa am incercat sa fac salata cu ton si porumb si n-a murit nimeni cand a mancat :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca avem in comun zilele acelea in care te intrebi de ce te-ai dat jos din pat dimineata, de ce ai deschis ochii,zile pline de melancolie si reflectie. Ce ma defineste cel mai bine este naivitatea cu care vad lumea din jurul meu, care cred ca vine din lipsa experientelor de viata, iar pe blogul tau imi plac cel mai mult postarile despre produsele de makeup pe care mi le-as dori sa le am in colectie, exemplu M.A.C., NARS, DIOR, etc. Pentru mine produsele de beauty sunt ca o terapie...
    Te pup si te urmaresc cu fiecare postare.

    RăspundețiȘtergere
  6. cred ca in comuna avem pasiunea pentru moda sa adoptam combinatilr de culori ,frumusetea si cu toate acestea ne place viata plina de culoare .ce ma defineste cel mai mult este increderea pe care o am mereu in cei din jurul meu ,blogul tau il urmaresc de o perioada mai mare de timp imi place totul ,fiecare postare in parte are ceva util mie desi eu nu am folosit sau incercat unele produse asta nu ma poate lasa fara sa citesc scurte reviwer-uri despre produsele de infrumusetare .

    RăspundețiȘtergere
  7. In primul rand cred ca avem in comun dorinta de a ramane aici, in Romania, si nu a dezerta cum fac majoritatea celor din generatia noastra. Cred ca tu, precum si eu, am mai ramas cu speranta ca la un moment dat cumva lucrurile se vor aseza. De asemenea pasiunea pentru animalute am observat ca ne este caracteristica amandurora.
    Ceea ce ma defineste as putea spune ca este curiozitatea, imi place sa descopar si sa experimentez lucruri noi, am un spirit competitiv foarte bun si de asemenea o latura sensibila care ma face sa ma bucur de toate lucrurile marunte, sa simt zambete si lacrimi. Curiozitatea despre oameni a fost cea care m-a impins sa studiez psihologia.
    Ma identific foarte mult cu latura ta feminina, in toate sensurile cu putinta...esti ca un fluture colorat in razele soarelui :)

    Ps: De asemenea am uitat sa mentionez pasiunea comuna pentru produsele Yves Rocher. Gelul de dus cu lotus este preferatul meu :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna Camelia,
    Desi nu te cunosc personal, ai intrat in viata mea de aproape fiecare seara, cand deschid calculatorul si am chef sa citesc ceva relaxant, interesant. Primul citit cu nerabdare este blogul tau (ma bucur sincer ca ai timp sa postezi zilnic). Ce avem in comun este poate natura tipic feminina de a cauta informatii, pareri, experientele altora. Sincer, blogul tau ma ajuta sa-mi formez o parere despre anumite produse cosmetice, ma face la fel de mult sa mi le doresc si poate sa visez la cele pe care nu mi le permit. Dar, de asemenea, citesc cu interes si experientele tale personale, in care ma regasesc adesea.
    Ma identific in dragostea ta fata de animale, fata de familie, fata de liniste si dorinta de a trai intr-o lume mai altruista.
    Ritualul de fiecare seara continua, dupa postarile tale, cu cele ale celorlalte fete ce au bloguri de acelasi gen, din categoria "ce citesc". Astfel reusesc sa ma destind si sa intru in lumea asta atat de iubita de noi, femeile.
    iti multumesc pentru tot ce am aflat nou din postarile tale si te voi urmari in continuare!
    Cu drag,
    Aurelia

    RăspundețiȘtergere
  9. 1.cred ca avem in comun perfectionismul.Amandoua vrem sa facem lucrurile cat mai bine si vrem amandoua sa accedem la cele mai bune lucruri.Vrem sa ne perfectionam pe mai multe domenii.

    2.Ma caracterizeaza dorinta de a reusi in viata.Vreau sa acced cultural,sa invat cat mai multe despre tot ce pot stii,vreau sa citesc cat mai mult,sa fiu integralista la facultate si sa iau bursa,sa-mi fac prieteni care sa ma placa asa cum sunt,sa-mi aprecieze calitatile si sa-mi ignore defectele,sa ma apropii mai mult de familia mea,sa devin mai extrovertita,sa-mi exprim sentimentele mai usor si sa am o slujba buna.Vreau sa-mi permit sa calatoresc si sa am o biblioteca imensa,cu toate cartile pe care mi le doresc,o gradina plina de trandafiri albi si gladiole,bujori.Vreau sa ma apuc de facut genti sau bijuterii,ma refer la handmade things.
    Vreau sa fac multe.Sa fac parte din multe lucruri.
    3.Imi plac postarile tale,mai ales cele in care spui lucruri ce tin de viata ta,lucruri subiective,din sufletul tau.Despre farduri si oje pot citi oriunde,dar mie imi place sa cunosc sufletul omului.cum nu am prea multi prieteni in viata reala pentru ca sunt timida,imi pare bine ca fac parte din ceva,ca sunt aici,pe blogul tau.

    RăspundețiȘtergere
  10. Salutari!
    Foarte dragut concursul.
    Mie imi plac mult aceste giveaway-uri cu intrebari sau cu diferite teme, le face mai frumoase. De aceea prefer ca atunci cand particip la un concurs, sa fie de acest tip, un pic mai invendiv fata de concursurile like&share.

    1.Nu te cunosc foarte bine, insa mai mereu iti citesc postarile si cu mult drag, in special cele tip haul/cumparaturi.
    Cred ca avem in comun in primul rand nebunia pentru bratari. Eu nu port de fel accesorii, nu imi sta bine cu cercei, nu imi plac ceasurile, medalioane port rar, insa sunt mare fana bratari.
    De curand m-am gandit sa imi confectionez singura, cu materiale cumparate. Am vazut prin diferite postari ca si tu mai obisnuiesti sa ti faci cand si cand bratarele acasa. Doar ca eu am comandat material pentru enorm de multe bijuterii, si unele din ele le-am oferit spre vanzare pe ici, pe colo pentru ca am prea multe, nu am ce face cu ele, desi am dat cadou si o mare parte din ele.
    Ce cred ca mai avem in comun? Yves Rocher. Cred ca de multe ori m-am inspirat din ofertele tale, pe care le-ai prezentat aici. Chiar maine ma duc sa ridic un colet, e cadou pentru mama mea. :D
    Ahh, si cred ca mai avem in comun pasiunea de a vana oferte. Eu mi te imaginez o femeie foarte draguta si comica, cautand mereu oferte, pe net sau in magazine. Si care dupa ce achizitioneaza ceva,se bucura ca un copil cand si-a luat un pumn de boamboane.

    2. Ce ma defineste cel mai bine? Veselia in primul rand. Sunt o persoana vesela, zambesc mai tot timpul si obisnuiesc sa fiu de cele mai multe ori un om optimist. Nu stiu daca e calitate sau e un inceput de defect, caci am primit uneori critici din partea celor din jur ca sunt prea optimista si increzatoare pentru lumea aceasta, pentru tara aceasta, insa prefer sa fiu asa decat sa vad mereu negru in fata ochilor, sa devin un om ursuz si trist.
    La fel de mult ma defineste si ordinea. Imi place sa fie totul in ordine, indiferent daca e vorba de ordinea din casa, ordinea din hartoagele de la munca si facultate sau ordinea dintr-o postare. Imi place sa fie totul ordonat, ingrijit. Nu stiu cat de bine o fac, dar imi dau silinta.
    Daca tot am prezentat 3 lucruri mai sus, o sa mai spun inca un lucru despre mine. Ma consider o fire cu simt artistic,care ii place frumosul. Nu ma consider artista insa, pentru ca tot ceea ce imi place sa fac e un hobby. Imi place sa fotografiez, sa pictez si sa desenez uneori, acum ceva ani,in liceu am avut si o legatura cu designul, pentru atestat pregatitesm o rochie gotica creata de mine. Dar din pacate, nu am reusit sa urmez o facultate de arta si acum ma pregatesc de licenta, fiind ultimul an la o facultate de relatii internationale si studii europene. E ok, dar nu e legatura aceea..

    3.Cel mai mult ma indentific cu postarile tip shopping si oferte, deoarece si eu alerg mai tot timpul dupa oferte si reduceri. Consider ca e cel mai bine si sanatos pentru buzunarul meu, pentru ca in Romania veniturile nu sunt tocmai echilibrate cu preturile din magazine. Imi mai multe din postarile tale, de exemplu mi-a placut cand ai explicat mai demult cum ai creat un gloss din mini glossul de la Sleek, si eu o furacioasa, ti-am furat imediat ideea :D.

    Sper sa tii blogul asta inca mult timp de acum incolo si sa scrii la fel de frumos pentru noi. Eu ma consider in primul rand o cititoare a blogurilor, blogarita nu sunt pentru ca scriu atunci cand am chef si timp si pentru mine blogul e mai mult un jurnal public. Si iti spun ca cititoare ca imi face mare placere sa te citesc.

    Acum spre sfarsit vreau sa mentionez ca nu ma inscriu pentru premiu. Majoritatea din produsele pe care le oferi le am sau am multe asemanatoare tot de la Yves Rocher. Prefer sa castige cineva care nu a cunoscut atat de bine produsele lor si fiind majoritatea produse travel, mi se pare o cale buna sa le testeze.

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna Camelia,
    te citesc cu drag de la primele postari...

    1. ce cred ca avem in comun?
    Cred ca incapatanarea si greselile din relatiile cu oamenii... si eu m-am ferit multa vreme sa spun ceea ce simt, am pus o bariera intre mine si cei din jur si nu i-am lasat sa se apropie prea mult de mine, nici n-am lasat trairile mele sa treaca de acea baricada, pentru ca ma simteam vulnerabila... si mi-am creat o imagine de suflet impietrit... tarziu am realizat ca gresesc si am invatat pas cu pas sa spun "te iubesc", "iarta-ma", "imi pare rau"... si am descoperit ca ridicand aceste bariere, reuseste sa ajunga mai multa fericire in inima mea...ma simt un om mai liber, mai implinit...

    2. ce ma defineste pe mine cel mai bine? hmmm... cu intrebarea asta chiar m-ai pus pe ganduri... cred ca cel mai bine ma defineste iubirea... inainte eram o stanca necioplita... acum ma simt o statuie finisata... ma simt implinita, ma simt completa... simt ca traiesc cu adevarat... apoi ma defineste poezia, adevarata hrana pentru suflet si minte (nu, nu scriu poezii, doar citesc cu nesat). Ma defineste dragostea fata de copii pe care o am cultivat-o lucrand cu ei (am facut voluntariat la orfelinat, iar acum imi pare rau ca nu mai am timpul necesar), dar si prin munca pe care o desfasor (in domeniul elearningului)

    3. cel mai mult m-am identificat cu articolele tale personale, pentru ca adesea starile tale sufletesti corespundeau cu ale mele... greselile pe care le-ai recunoscut adesea le-am comis si eu, si eu m-am dat cu capul de aceleasi ziduri, in marea mea incapatanare... cred ca de-asta te si citesc cu atat de multa placere... pentru ca ma regasesc in vorbele tale, pentru ca adesea imi dai teme de gandire. Imi place ca blogul tau are suflet...

    RăspundețiȘtergere
  12. Salutare,
    Pai pe mine m-ai nimerit cu giveaway-ul asta, nu neaparat prin prisma produselor (a nu se intelege ca am ceva impotriva lor :)), cat mai ales a faptului ca eu nu participam la concursuri de niciun fel pana acum cateva luni cand am castigat ceva ce nu credeam ca voi castiga si de atunci imi incerc norocul foarte des.

    Oricum, atunci cand particip, o fac fie pentru ca imi place premiul pus la bataie, fie in semn de apreciere pentru persoana respectiva, fie pentru ambele motive. In cazul de fata, am bifat toate criteriile *)

    Ca sa trecem la fapte, blogul tau a fost primele bloguri de beauty pe care le-am pus in bookmarks, deci se poate spune ca avem ceva in comun. Imi place ca scrii cu atentie si nu in graba, nu faci greseli de ortografie si punctuatie, ceea ce spune enorm de multe despre un om, chiar daca unii m-ar contrazice. In privinta asta, si eu ma straduiesc sa fiu la fel pe blogul meu care e vesnic la inceput de... un an. Tot in comun cred ca mai avem si o anumita indignare fata de ce se intampla in jur, se pare a ne scot din sarite nesimtirea, rautatea si marlania fata care semenii nostri sunt atat de nepasatori. Eu una nu vreau sa ajung sa ma obisnuiesc cu aceste lucruri si nici sa le tolerez. Am sentimentul ca nici tu.
    Despre mine, in afara de ce e mai sus, pot sa-ti spun ca ma defineste dorinta de a nu face lucruri de mantuiala, de a ma simti utila si mai ales, ma simt neintegrata in peisajul social, nu imi place conformitatea, spiritul de turma, nu inteleg cum foarte multi oamenii isi sapa groapa unul altuia, nu as putea sa "lucrez pe la spate" pe nimeni; chiar daca viata mi-a oferit ocazia sa platesc cu aceeasi moneda unor persoane foarte meschine, nu am facut-o. In rest, imi plac calatoriile si as vrea sa fac la un moment dat o calatorie care sa nu se mai termine, daca intelegi ce vreau sa spun.
    N-as putea sa aleg o postare anume cu care m-am identificat cel mai mult, dar apreciez faptul ca alternezi postarile de beauty cu cele de tip "rant" in care iti versi naduful in mod civilizat. Cum a fost cea care a precedat acest giveaway.

    Numai bine,
    Anca

    RăspundețiȘtergere