Beauty Black Friday - prin ochii mei

23.11.12

Mare tambalau (ca doar asta le place romanilor) si numai probleme (ca doar asta stim cel mai bine) - la 12 noaptea nu mergea nici un site (desi s-a facut atata reclama incat era clar ca va fi trafic mare), iar cand au aparut ofertele am vazut multe preturi "umflate" ca apoi sa fie reduse. Iar acolo unde am vazut preturi mici (deci reduceri mari) produsele erau ... dezamagitoare, cel putin din punctul meu de vedere ...

Ce consider ca merita cumparat de Black Friday si ma refer strict din punctul de vedere al femeii care adora produsele de machiaj, hainele si tot ce inseamna frumos?

Cosmetice de pe Makeup Shop - paletele Wet'n'Wild au preturi bune, cele cu 3 farduri sunt la 16,50 de la 22 (Trio Silent si Knock on Wood imi plac mie), iar cele cu 8 farduri sunt reduse la 21,75 de la 29 (Comfort Zone pe care o vroiam nu mai e disponibila). Rujurile rotunde de la NYX sunt la 15,19 dar mai sunt putine culori disponibile, paletele NYX cu 10 farduri sunt la 35,99 de la 44.,90 (mai sunt cateva disponibile la ora asta), rujurile Sleek Sheer sunt reduse la 5,10 de la 17, iar paletele Sleek sunt la 37,99 de la 45,99 si am mai vazut alte produse la preturi bune.

Produse Mario Badescu de la CareSpot - reducerile sunt intre 30 si 40% din ce am vazut eu (ma tentau Healing Cream si Control Cream - le-am terminat pe cele pe care le-am avut si as fi vrut sa incerc Drying Lotion, ma mai gandesc). Ce m-a mai tentat de pe site? Produsele pentru par de la Schwarzkopf si Wella - preturile sunt foarte bune si eu m-am inteles bine cu ele (mult mai bine decat cu Joico, care m-au dezamagit crunt) si niste oje de la Orly - sunt reduse la 24,87 de la 35,53.

Pe BeautySpell am vazut o oferta la CHI 1+1 la sampoane, tratamente si multe altele (CHI Silk Infusion are pretul de 63 ron pentru 2 bucati de 50 ml - daca aveti cu cine sa impartiti e o afacere buna, daca nu aveam alte tratamente pentru par m-ar fi tentat si pe mine).

Pensulele Real Techniques de pe iHerb - au o reducere suplimentara de 10% pana luni la toate produsele (Green Friday Sale prelungit), pensulele pe puteti gasi aici. Eu vreau Core Collection si Stippling Brush si as mai avea cateva produse pe care vreau sa le iau.

Mi-a placut rochia asta de la Ama Fashion (transportul e gratuit la orice comanda) si am mai vazut cateva haine dragute pe site. M-am tot uitat la niste botine si genti, dar parca nici o oferta nu m-a dat pe spate. Tot imi doresc niste pantofi de la GlamourbyAT (au reducere 20% cu codul BLACKFRIDAY20), dar nu ma pot decide mai ales ca am inteles ca vor avea cateva modele noi pentru sarbatori. 

Cei de la SlimArt m-au anuntat de o reducere cuprinsa intre 40 si 60% la toate tratamentele pentru programarile de azi si maine (gasiti detalii aici) - eu nu pot decat sa ma bucur pentru ca maine am programare la a treia sedinte de epilare definitiva. Daca aveam bani sigur mai incercam ceva maine in clinica ...

Am primit o gramada de mailuri cu oferte de Black Friday la siteuri de afara, insa va spun sincer ca nici nu m-am uitat la oferte pentru ca sigur ma tenteaza ceva si cheltui bani pe care n-ar trebui sa ii cheltui. Daca vrei sa aruncati un ochi au oferte: lookfantastic.com, Beauty Expert, HQhair.com, cocktailcosmetics (codul este BF2012 - reducere 25%), Coastal Scents, beautyjoint.

Pe siteurile de reduceri m-am uitat putin si am vazut niste oferte, dar m-au interesat numai cele de pe Groupon: un voucher de 9 ron pentru o reducere de 50% pe makeuponline (gasiti aici oferta) si bigudiuri electrice Care Setter de la Remington la 89 ron (un set) sau 169 (2 seturi) - oferta o gasiti aici.

Am ramas la planul meu initial de ieri si mi-am luat o lenjerie de pat si niste cadouri personalizate, detalii mai multe cand vor ajunge. As fi vrut un laptop (rosu) si un aparat foto, dar n-am avut fonduri pentru asa ceva. Cu alta ocazie ...

Si cu asta Black Friday se incheie pentru mine!

2 comentarii