Redecorarea dormitorului (1)

21.11.12

Va spuneam zilele trecute ca imi doream o fata noua la dormitor. Si nu pentru ca nu-mi mai place, ci doar pentru ca am vrut sa-l inveselesc putin ... si nici nu aveam bani multi de cheltuit, asa ca m-am gandit ca as vrea sa scriu ceva pe perete ... si am tot cautat citatul potrivit. Gaseam ceva ce-mi placea, dar ba nu-mi placea fontul, ba dimensiunea nu era buna, ba culoarea si tot asa ... si asa am dat de cei de la lipicios.

Mi-au placut mult de tot doua dintre stickerele lor si mi-a luat ceva pana m-am decis, insa in final am considerat ca mesajul celui pe care l-am ales e exact ceea ce-mi doresc sa vad dimineata cand ma trezesc (mai ales ca peretele pe care l-am pus e peretele unde e patutul lui Ricky si mereu am simtit ca lipseste ceva acolo de cand el nu mai e; Bella foarte rar doarme acolo, dar nu m-a lasat inima sa iau patutul de acolo - asta e, recunosc ca-s sentimentala, dar asta simt). Ma tenteaza mult si varianta asta (care este si redusa cu 20% acum).

Am ales varianta mare a stickerului Be You (60 x 120 cm) si culoarea maro (m-am gandit ca se va vedea bine pe peretele meu crem si nu m-am inselat). Pretul a fost 86 ron, transportul prin curier 20 ron (la comenzi de peste 150 ron este gratuit) si a venit destul de repede dupa ce-am stabilit detaliile. M-am chinuit un pic la aplicare (chiar daca nu e prima data cand aplic - mai am stickere in casa, dar nu la dimensiuni asa mari - daca vreti o sa va arat poze intr-o alta postare pentru ca am si flori, si alt citat, si fluturi) pentru ca peretii nu sunt tocmai perfecti, dar sunt mai mult decat multumita de rezultat.



Pozele cred ca spun totul, camera a prins viata, iar eu dimineata zambesc de cate ori deschid ochii si vad ce am pe perete. Nu stiu de ce n-am facut asta mai devreme ....

Voi aveti asa ceva in casa? V-ati dori? A schimbat sau nu camera?

13 comentarii

  1. se poate dezlipi stickerul sau odata pus nu il mai poti da jos. camera arata super:X:X

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar ca e frumos! Mi-ar placea sa vad si celelalte stickere aplicate, plus un mic ghid, pentru ca mi se pare tare dificil de lipit si pana acum nu m-am incumetat sa cumpar.

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim, se poate da jos fara probleme si nu se strica zugraveala

    RăspundețiȘtergere
  4. Daa, arata foarte foarte bine peretele acum. Si eu am un perete perfect pentru un sticker de genul asta, in sensul ca am un fel de nisa cat o usa dar care nu e nici suficient de lata pentru a pune etajere, nici mobilier.
    Ma tot gandesc daca sa pun sticker sau multe tablouri de diverse marimi, sa vad.

    RăspundețiȘtergere
  5. miki, nu e greu de aplicat - asta fiind destul de mare a durat un pic pana am fixat si am masurat sa nu fie stramb. Dupa am folosit o linie de plastic groasa cu colturile rotunjite si a fost simplu (exista un "instrument" de aplicat insa eu nu il am).

    RăspundețiȘtergere
  6. Cat imi place ideea cu stickerul!!! Si se vede foarte bine!!! As pune si eu in apartament stickere de genul acesta dar noi avem apartamentul foarte mic si este cam plin cu dulapuri si diferite corpuri de mobila, cred ca daca as pune stickere s-ar aglomera si mai mult apartamentul! Oricum, felicitari pentru idee!

    RăspundețiȘtergere
  7. E superb si mesajul e exact pe gustul meu :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte vesel si in armonie cu peretele! Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  9. Super arata! Am mai vazut stickere din astea la emisiunile de design cu buget redus, arata super si in realitate. Felicitari! Un mesaj foarte interesant si motivant!

    RăspundețiȘtergere
  10. cara's beauty toys, exista niste variante micute (am si eu unul in sufragerie - o sa incerc sa fac o postare separata) care merg pe orice spatiu si arata foarte bine

    Dorina, mesajul face tot, eu zambesc dimineata chiar daca detest sa ma dau jos din pat :))

    kyanna, asta am cautat :)

    Cecilia, da, arata foarte bine si elegant

    RăspundețiȘtergere
  11. foarte frumos,i-ai dat o fat anoua :) un mesaj frumos :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu am asa ceva in nici-o camera, insa mi-as dori! Dar mai mult m-ar tenta de exemplu, un tapet pe tot peretele cu imaginea unui oras [ New York, Paris ] , decat un sticker. Sau poate as pune stickere cu fraze inspirationale in camera unde nu pun tapet. Nu multa lume accepta ideea asta, de sticker pe perete, insa mie chiar m-ar placea foarte tare! :)

    RăspundețiȘtergere