Ramble de duminica ...

25.11.12

Am multe subiecte despre care o sa scriu zilele urmatoare, dar azi n-am chef ... sunt obosita si nu vreau decat sa lenevesc. M-am trezit destul de tarziu si cu toate astea mi-e foarte somn, pana la ora asta nici n-am mancat si nici n-am idee ce sa fac ...

Vineri seara am ajuns la spital, ma chinuie de ceva vreme o durere de mana (am avut o contractura musculara la antebrat care nu vrea sa treaca si zona continua sa fie inflamata) si mi s-a recomandat sa stau o saptamana cu mana in sling si sa nu fac nimic ... am luat ce mi-a prescris doctorul (decontractant muscular, antiinflamatoare si ceva calmant), dar partea cu "repaus total" e cam greu de facut fiind vorba de mana dreapta. Vom vedea ce se intampla ...

Si daca tot am stat fara sa fac nimic, am dat niste comenzi on-line (o gramada de siteuri inca au oferte prelungite de Black Friday - vedeti postarile trecute daca sunteti in cautare de ceva) si mi-am facut o lista de dorinte cam lunga. 

Azi sau maine (depinde de starea in care sunt) o sa dau drumul unui concurs de make-up in colaborare cu cei de la Pastel Cosmetics pe pagina de Facebook. Premiul este foarte tentant (sunt 5 produse de machiaj alese de mine de la standul Pastel din AFI) si conditiile nu sunt grele deloc. Daca va tenteaza, urmariti pagina de Facebook.

Cam atat ... voi ce planuri aveti pentru astazi?


7 comentarii

  1. Astăzi - relaxare totală! Probabil o să mai învăț ceva pentru teze , mai diseară :D
    M-ai făcut curioasă în legătură cu giveaway-ul , tot aud de câteva zile despre produsele Pastel prin blogosferă :)

    Mulți pupici , o duminică frumoasă!
    Lavinia
    ( www.girlsteenspirit.blogspot.com )

    RăspundețiȘtergere
  2. :( poate dupa o saptamana va fi in regula mana ..si va fi meritat "repausul".

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat de aiurea, multa sanatate! Eu am vazut ieri o tipa cu mana bandajata pana la cot, chinuindu-se sa impinga cosul de cumparaturi pana la masina. Nu imi dau seama cum a putut sa conduca... Anyway, insanatosire grabnica!

    RăspundețiȘtergere
  4. cred ca toata lumea are zile de genul asta,in care nu are chef decat sa stea,,si zile in care vrei sa le faci pe toate,,eu una asa sunt,,,extremista,,azi de exemplu a fost zi de rasfat,somn , baita , unghii, cumparaturi dar nu de hainute , si putina plimbare la mall. imi place sa ma straduiesc mai mult in timpul saptamanii ca sa pot avea duminica doar pt mine.
    multa sanatate sa te faci bine repede :)

    RăspundețiȘtergere