Pastel Waterproof Volume Mascara Color

17.11.12

Printre produsele primite pentru testare de la Pastel Cosmetics este si aceasta mascara - eu am ales varianta "negru" pentru ca nu folosesc mascara colorata (puteti gasi aici reviewul lui Koko pentru variantele colorate) si pretul de 25 ron pentru 12,5 grame de produs mi se pare foarte bun.


Mi-a placut ca a venit in ambalaj de plastic sigilat si ca are o protectie interioara pe care trebuie s-o scoti pentru a folosi produsul, asa ai garantia ca nu l-a deschis nimeni in magazin inainte de a-l cumpara. Imi place periuta si mi se pare potrivita pentru un machiaj de zi cu zi. Nu exceleaza la capitolul volum dar nici nu ma asteptam la asta, insa alungeste genele frumos si le tine curbate intreaga zi, iar nuanta de negru este intensa, dar potrivita pentru zi.


Nu stiu daca este waterproof asa cum spune ambalajul pentru ca n-am avut conditii s-o testez, dar in zilele cat am fost racita si mi-au curs ochii si am ales sa port aceasta mascara, nu mi-a curs si nici nu mi-a sensibilizat ochii, ceea ce pentru mine e un mare plus. Daca nu sunteti adeptele periutelor mari la mascara si cautati mai degraba cea pentru definire si alungire in mod sigur o sa va placa.

Mie imi place foarte mult si o folosesc aproape zilnic. Daca ati incercat-o deja, astept parerile voastre in comentarii.

Un comentariu

  1. Nu am incercat-o dar suna foarte bine! E un mare plus faptul ca tubul e sigilat, cred ca ultima mea mascara a fost desfacuta in magazin caci e uscata si nu are nici un efect :(

    RăspundețiȘtergere