Sesiune de shopping: bratari x 3

7.11.12

Nu, n-o sa ma disculp ca mi-am luat iar bratari pentru ca mi le-am dorit cu adevarat si am tot urmarit pana am prins un pret bun (nu aveam in Paypal decat 5 lire de la o vanzare facuta pe ebay si n-avea sens sa platesc 1,5 lire ca sa transfer banii pe card - asa mi-am spus eu mie ca justificare desi nu cred ca avem nevoie de justificari ca sa ne facem mici bucurii). 

Desi am cateva bratari de tip "wrap" imi doream una ca cea de mai jos de ceva vreme (mai am cateva in urmarire in contul de ebay) si intr-un final am prins-o la o licitatie si spre marea mea surpriza am luat-o cu putin peste 2 lire.


Despre bratarile Shamballa v-am tot povestit si am adunat cateva in ultimele luni, dar parca nu erau suficiente ... imi doream una cu margele patrate si in final am prins-o si p-asta la licitatie si am luat-o.


A treia bratara n-a fost programata si nici nu vazusem modelul inainte, am licitat doar ca sa vad la ce pret se termina licitatia si nici nu m-am gandit ca o sa o castig eu, dar se pare ca trebuia sa fie a mea ... si-mi pare bine ca am luat-o.


O sa ma opresc aici cu bratarile? Nu cred ... dar pentru moment iau o pauza.

10 comentarii

  1. imi place tare mult ultima bratara!
    Dar ai purtat toate bratarile pe care le ai? ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. E superba ultima , sa le porti sanatoasa !

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt superbe! Sa le porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  4. Super! Din ce am vazut ai o colectie frumoasa! Sa le porti cu placere.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt foarte frumoase, sa te bucuri de ele! Eu una sunt curioasa cate ai in colectie :D Incep sa ma molipsesc de la tine de mania bratarilor, sa stii!

    RăspundețiȘtergere
  6. Georgiana, o sa ma multumesc sa-ti zic: multe :) Trebuie sa ma gandesc cum sa le tin insa ca pe unele le-am si uitat :)

    RăspundețiȘtergere