Castigatoare giveaway Yves Rocher & ramble de suflet

10.11.12

Postarea asta nu stiu daca o sa fie scurta sau lunga, nu stiu cat sau despre ce-o sa vorbesc, nu-mi place sa programez lucrurile, asa cum nu inteleg cum as putea sa controlez ceea ce simt ... totul pleaca din suflet si intotdeauna ma las purtata de ceea ce simt (desi mintea si orgoliul meu isi baga mereu coada si ma imping sa fiu rationala) ... asa ca o sa incep simplu: multumesc pentru comentariile lasate la acest giveaway, le-am citit (nu numai o data) si mi-au adus un zambet larg de tot pe chip.

De multe ori mi s-a spus ca sunt prea deschisa pe blog si-mi pun sufletul pe tava (nu mi s-a spus cu repros, ci la modul "eu n-as putea sa fac asta") insa asa sunt eu: nu stiu sa fac lucrurile altfel, n-am facut niciodata ceva doar ca sa fac, daca nu simt, daca nu pun patos in ceea ce fac, nu fac - e simplu. Desi eu sunt complicata ... am facut greseli multe in viata si cele mai mari le-am facut fata de mine si consider ca daca din experienta mea cineva poate sa invete ceva asta e tot ce e nevoie. Restul nu conteaza ...

In ultima vreme m-am schimbat si m-am schimbat mult ... pentru simplul motiv ca nu-mi era bine si nu pentru ca nu-mi era bine cu mine (n-am avut niciodata probleme cu propria mea persoana, sunt mandra de ceea ce sunt si-mi dau seama ca daca nu traiam tot ce-am trait, azi nu eram omul care sunt), ci pentru ca aveam asteptari prea mari si cautam logica in toate. Toata viata mea am cautat raspunsuri, intotdeauna am vrut sa stiu (de multe ori mai mult decat ar fi trebuit sa stiu) si niciodata n-am putut sa accept ca nu pot schimba anumite lucruri ... mare greseala, greseala care m-a costat lacrimi multe si suferinta si mai multa ... azi stiu ca pot schimba doar ceea ce traiesc, am libertatea sa aleg ce vreau sa traiesc si incerc sa nu permit nici unui gand negativ sa ma atinga mai mult de cateva secunde ... nu-mi iese tot timpul, dar fac progrese.

Viata mea e departe de a fi perfecta, chiar sunt intr-unul din cele mai proaste momente din ultimii 10-12 ani, diferenta de data asta este ca stiu sigur (si cred cu tarie) ca in curand toate astea se vor schimba si o sa am exact ceea ce-mi doresc, in ultimii 3 ani n-am fost capabila sa ma adun (si toate astea se datoreaza faptului ca n-am fost capabila sa accept moartea ca parte a vietii, m-a terminat psihic sa traiesc intr-un timp atat de scurt moartea atator fiinte care insemnau enorm pentru mine - n-am putut sa-mi accept propria neputinta si asta m-a costat scump) si am considerat ca tot ce mi se intampla e urmarea greselilor pe care le-am facut si intr-un mod straniu am ajuns sa cred ca merit tot ce mi se intampla (si aici ma refer strict la probleme si dureri de cap inutile). O mai mare tampenie nu puteam sa cred ...

Azi lucrurile stau diferit pentru ca azi stiu cine sunt, stiu ca merit sa mi se intample numai lucruri frumoase si stiu ca vor veni, iar eu sunt pregatita pentru ele ... mai pregatita decat am fost vreodata.

Asa ca va multumesc ca ati impartasit cu mine lucruri despre voi si mi-ati demonstrat ce fel de cititoare am, asta inseamna mai mult decat pot eu exprima in cuvinte ... am ales ca premiul sa mearga la monica (desi mi-a fost greu sa aleg pentru ca toate comentariile mi-au mers la suflet) pentru ca m-a facut sa ma vad pentru cateva secunde intr-o alta lumina si sa-mi dau seama de complexitatea fiintei umane (daca mai era cazul).

Astept datele tale pe mail pentru a-ti expedia premiul si cat de curand am sa mai fac astfel de giveawayuri pentru ca astea ma bucura si pe mine (prefer sa am 5 comentarii scrise din inima decat 100 scrise doar ca se ofera ceva gratis).

15 comentarii

  1. nu pot de cat sa spun ca si eu am trecut prin momete grele vieti si cazusem intr-o durere exrema ,suferinta si multa suparare , nu mai vroiam sa vad ,sa vorbesc si sa aud de nimeni .de parca tot ce era in jurul meu nu avea nii o valoare ,insa ma ugam zi de zi si datorita sotului meu cu mula rabdare si putere de convingere ma ajutat sa depasesc ael moment critic si depresiv vietei mele .

    RăspundețiȘtergere
  2. te felicit pentru noua ta abordare a vietii! big hugs!

    RăspundețiȘtergere
  3. In nici un caz nu ai meritat suferinta si pierderea fiintelor dragi! Unele lucruri depind prea putin de noi, nu putem decat sa asistam neputinciosi la petrecerea lor. Ma bucur ca acum ai o noua viziune si e una optimista! Am terminat de citit postarea si am simtit ca m-a atins si pe mine o raza de lumina, iti multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
  4. claudia_mami, eu nu inteleg starea de depresie - intotdeauna am fost de parere ca fiecare traieste ceea ce vrea, numai ca uneori uitam care e sensul si ne resemnam aiurea ...

    WhisperOfSecret :)

    andra :)

    Georgiana, da, doar ca mi-a luat mult sa inteleg, important e ca acum sunt bine :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Camelia,iti doresc din suflet sa ti se intample numai lucruri frumoase!Sunt multe lucruri care nu meritam sa ni se intample,si mai multe care nu depind de noi.Acceptarea este de multe ori dificila,dar importanta ca sa putem merge inainte.Tu stii prin ce am trecut eu si mi-a luat mai bine de un an sa-mi revin,poate nici acum complet.Pune lucrurile urate intr-o cutiuta intr-un colt al mintii tale,deschide-o si analizeaz-o dupa o perioada atunci cand esti pregatita.La mine asa functioneaza ca sa n-o iau razna.Iti doresc numai bine.Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  6. raluca, sa stii ca m-am gandit si la tine cand am scris postarea asta. Si eu iti doresc sa ai parte numai de bucurii :)

    RăspundețiȘtergere
  7. da, chiar meriti ce-i mai bun in viata! trebuie doar sa-ti deschizi sufletul si mintea si sa primesti toate lucrurile bune cu bratele deschise

    Felicitari Monicai! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Urmaresc blogul tau de foarte putin timp, si imi pare bine ca l-am gasit! Din postarea aceasta multe dintre noi are ce invata, si ne face sa privim altfel viata. Nu pot sa zic ca am trecut prin momente dificile in viata, sunt convinsa insa ca ele vor urma, sunt lucruri pe care nu le putem evita, dar trebuie sa gasim taria sa trecem peste ele, ptr ca altfel ne vor afecta viata. Ai grija de tine, meriti numai lucruri frumoase si fii puternica! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  9. clarra :)

    Carmen Dumitrescu, merci :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna seara, Camelia!

    Inca o data multumesc pt. premiu. Voiam sa-ti spun ca ti-am trimis e-mail pe adresa, dar nu am primit niciun raspuns... si ma intrebam daca l-ai primit :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Monica, nu am primit nici un mail - daca il primeam iti confirmam. Astept datele pe mail :)

    RăspundețiȘtergere
  12. am trimis pe adresa coltulcameliei@gmail.com . am cont pe yahoo, poate de aceea nu s-a trimis... :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Mi-l arata trimis...dar nu stiu de ce nu il primesti :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Monica, l-am primit de data asta, ti-am si raspuns :)

    RăspundețiȘtergere