Pastel All Over Compact Powder

28.11.12

Blushul asta de la Pastel Cosmetics m-a atras cand l-am vazut pe site datorita modelului dantelat (care il face sa para un produs elegant) si celor 3 nuante pe care le poti combina asa cum doresti astfel incat sa-l folosesti in mod diferit ca fard, blush sau bronzer, dar eu nu vad cum il poti folosi ca pudra pe toata fata pentru ca nu se potriveste nici culoarea si nici textura si sclipiciul din produs.


Nuanta pe care o am eu este 144 (din nou pe site parea mai deschisa - asa ca e bine sa testati in magazin inainte de a cumpara) si pretul este de 35 ron pentru 8 grame de produs (nu mi se pare mult tinand cont ca produsul asta ma va tine o gramada de timp).

Cel mai usor de folosit mi s-a parut cu o pensula pentru blush pe care am trecut-o peste toate cele 3 culori (preferata mea de luni bune este pensula 6 pentru blush de la Nastelle) si astfel am obtinut o culoare superba care mi-a sculptat pometii si in acelasi timp mi-a dat acel strop de culoare de care aveam nevoie. Nu l-am folosit inca ca fard, dar va urma ... culorile sunt perfecte pentru un machiaj de zi cu zi.


Desi produsul nu s-a dovedit a fi ceea ce mi-am imaginat eu cand l-am vazut pe site si nici nu am cum sa-l folosesc in scopul pentru care a fost creat (pudra pentru toata fata), imi place mult de tot si o sa ajunga des in machiajul meu zilnic pentru ca este foarte pigmentat, se aplica foarte usor si rezista intreaga zi pe fata fara probleme.

Daca ajungeti intr-un magazin Pastel, uitati-va si la produsul asta, incercati-l si vedeti cum vi se pare (cred ca la vara o sa va placa si mai mult un produs de tipul asta).

Trimiteți un comentariu