Sesiune de shopping: Yves Rocher

16.11.12

Doar nu va imaginati ca eu n-am sa profit de oferta de la Yves Rocher pe care v-am aratat-o aici? Am dat comanda pe 7 cand am aflat de oferta si aseara am ridicat-o de la posta.


Mi-am comandat mascara Sexy Pulp de care v-am mai zis pe blog ca-mi place mult de tot - am profitat de reducerea de 50% (pret normal 60 ron) pentru acest produs si am pus in cos glossul cu caise pentru a ajunge la suma minima (39 ron) pentru a primi parfumul.

Motivul pentru care am dat comanda este parfumul ... si nu pentru mine, ci pentru ca vreau sa-l fac cadou de sarbatori (am o prietena care il adora, dar nu si-l ia niciodata) si nu aveam cum sa prind o oferta mai buna.

Pentru ca m-am inscris la newsletter (si am introdus codul privilegiat - ca tot mi-ati scris ca nu ati primit produsul cadou, daca nu ati introdus codul nu aveti cum sa-l primiti) am primit un set format din 2 mini produse: crema restructuranta de zi si crema demachianta pentru ten si ochi.

Voi ati profitat de oferta? Ce v-ati luat?

16 comentarii

  1. parca ma tenteaza si pe mine parfumul !

    RăspundețiȘtergere
  2. coco, multe femei sunt innebunite dupa el, pe mine nu ma fascineaza :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ici mie nu-mi place parfumul dar l-am luat de cadou. astept cu interes comanda, am primit sms. oare cadoul de newsletter e acelasi la toata lumea? ultima oara mi-am luat teapa cu cadoul lor surpriza - un gel dezinfectant pentru maini cand alte fete primisera crema de noapte

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici nu stiu ce sa zic de cadou, mie imi spusese cineva ca a primit o masca de fata cu struguri :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Evidence e parfumul meu preferat de la YR :)

    RăspundețiȘtergere
  6. maRyya, de aia suntem diferiti, important e ca iti place :)

    RăspundețiȘtergere
  7. dragute lucruri! sa le folosesti cu placere :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Ai platit si transport?:) Pe mine ma tenteaza si parfumul, si canile<3

    RăspundețiȘtergere
  9. morphine, da, comanda mea a fost 39,99 si am platit 12 ron. Comenzile de peste 79 ron beneficiaza de transport gratuit.

    RăspundețiȘtergere
  10. astept si eu comanda...in legatura cu codul, eu am sunat sa intreb cum se procedeaza si mi s-a spus ca nu trebuie sa completez nimic..ca voi primi produsul automat..pt ca nu am primit nici un cod pe email...

    RăspundețiȘtergere
  11. Raluca, pe site in momentul in care ti se confirma ca te-ai abonat la newsletter iti apare scris codul "newsletter" si va multumim ... - acela trebuie introdus pe site la cod preferential/ privilegiat (nu mai stiu exact cum se numeste casuta) si-ti apare produsul cadou in cos, daca nu apare in cosul de cumparaturi nu se trimite automat - eu asa stiu (il poti folosi la o alta comanda daca nu iti vine acum).

    RăspundețiȘtergere
  12. sper ca maine e deschis la posta ca sa imi ridic coletul :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Dupa ce am primit mesaj de la yves rocher ca a fost trimis coletul, in cat timp ajunge la oficul postal de unde pot sa-l ridic?

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonim in jur de 3 zile, vei primi aviz de ridicare

    RăspundețiȘtergere
  15. Am prmit coletul cu parfumul Evidence cadou si chiar imi place cum miroasa. A fost prima mea comanda la ei si sunt incantata ca am primit parfumul (am fost sceptica pana la deschiderea coletului ca il voi primiasa gratis). In colet am primit catalogul unde primesc un parfum Naturelle cadou la recomandarea unei prietene. Daca il recomand pe prietenul meu este vreo problema ??? Poti sa-mi spui care este procedura pentru comanda prin telefon? :)

    RăspundețiȘtergere
  16. ana, nu este nici o problema daca il recomanzi pe el, poti si pe mama/ tatal tau sa ii recomanzi - suni, te intreba numarul ofertei si ce vrei ... e simplu

    RăspundețiȘtergere