Noua mea cana pentru ciocolata calda

28.11.12

Va spuneam acum cateva zile ca am luat pentru cineva un cadou personalizat de pe siteul celor de la crystalgifts si mi-a ramas gandul la o cana termonsensibila rosie (o gasiti aici) pe care in final am luat-o pentru ca imi ramasese in minte mesajul pe care il vroiam pe ea. V-am si aratat-o pe Facebook cand a ajuns, dar imi place atat de mult incat am zis ca merita si o postare pe blog, mai ales ca azi mi-am facut 3 ceaiuri (am facut puroi in gat si ma simt destul de rau) si m-am tot uitat la ea ... si-mi place tot mai mult (chiar daca azi numai de zambit nu-mi arde).

Cana a ajuns repede prin curier, a fost ambalata bine (cutie carton, folie de protectie, umplutura de hartie) si a ajuns in stare perfecta. Puteti sa vedeti mai jos cum arata cana cand nu are nimic fierbinte in ea. (grafica am facut-o eu pe un site si am trimis-o direct pentru personalizare)


Si acum sa va arat cum arata cana mea dupa ce torn ceva fierbinte in ea ... imi place la nebunie si ma face sa zambesc de cate ori ma uit la ea. Imi place ce scrie pe ea si-mi place cum arata cana - transformare totala, ca si cum ai o cana noua.


Am de gand sa mai comand cateva pentru cadourile de Craciun (chiar daca nu sunt foarte ieftine) pentru ca sunt sigura ca oricine bea dintr-o cana cu un mesaj personalizat va zambi de cate ori se va uita la ea si se va simti special (desi imi place si varianta cu poza, nu ma atrage asa tare precum cele cu un mesaj personal).

Voi aveti asemenea cani?

8 comentarii