NOTD: Pastel 75

24.11.12

In ultimele saptamani n-am folosit deloc oja - le-am dat unghiilor mele o pauza si am folosit doar tratamentul Rebuild de la Seche Vite - asa ca prima oja pe care am incercat-o a fost cea primita de la Pastel Cosmetics acum ceva vreme - eram foarte curioasa cum e mai ales ca nuanta e ceea ce-mi place mie sa port: gri maro mov, o nuanta nedefinita dar care mie imi place la nebunie.

Pensula este ok (nici subtire, nici groasa, aplica uniform), 2 straturi sunt suficiente pentru o culoare intensa si uniforma, rezista pe unghii 4-5 zile (n-a sarit, a inceput sa se toceasca usor), deci din punctul meu de vedere isi merita banii din plin. (din pacate vremea nu m-a ajutat deloc la poze si nici unghiile mele n-arata grozav, dar o sa va povestesc cu alta ocazie ce problema am la mana de nu-s in stare nici unghiilor sa le dau o forma)



1 x OPI Natural Nail Base
2 x Pastel (75)
1 x Nubar Diamont Seal & Shine Topcoat

Ati incercat ojele Pastel? Cum vi se par? (ojele costa 8 ron asa ca eu intentionez sa-mi mai iau cateva culori)

6 comentarii

  1. imi place culoarea, e perfecta pentru sezonul asta. Cum ti s-a parut tratamentul de la Seche Vite?

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai, de cand tot vreau sa ajung la standul din Afi! Am mai vazut la o prietena o oja verde, absolut superba, si chiar vreau sa incerc vreo 2-3 oje Pastel, mai ales ca au un pret bun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu am auzit pana acum de acest brand , dar imi place culoarea !

    RăspundețiȘtergere
  4. came, probleme mari nu aveam eu cu unghiile ca sa astept minuni ... mi-a placut ca unghiile sunt foarte tari si au un luciu sanatos.

    Georgiana, si ce mai astepti

    Camelia, am tot scris despre produsele lor in ultima vreme; si sunt articole si pe alte bloguri.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am mai citit pareri pozitive despre acest brand si am vazut o gramada de lucruri care-mi plac la ei. Insa am aflat cu tristete ca la mine in oras nu exista :(

    RăspundețiȘtergere