Aproape casatoriti (Jane Costello)

21.11.12

Cartea am primit-o de la una din cititoarele mele (Anca, multumesc inca o data pentru gest) si am citit-o imediat dupa ce-am primit-o, intr-o duminica, cand eram racita, zaceam in pat cu cana de ceai langa mine ... genul de carte usoara care te face sa zambesti (a fost premiata ca fiind cea mai buna comedie romantica in 2010).

Eroina principala, englezoaica Zoe Moore, este parasita de logodnic in fata altarului si pentru ca nu face fata umilintei pleaca pentru o vreme in America ... unde devine bona copiilor unui vaduv nesuferit, dar cum altfel decat sexy ... si de aici pornesc o gramada de situatii comice, una mai amuzanta decat alta.

M-am intrebat de cateva ori in timp ce citeam cartea de cate ori nu m-am aflat si eu in una dintre acele situatii (nu neaparat la acelasi grad de penibil) si cum am reactionat si m-am amuzat de stangaciile mele de acum ceva vreme.


O carte usoara care te face sa razi si sa te distrezi ... mereu cand citesc o carte de genul asta ma gandesc cum ar fi un film dupa ea ... (am vazut-o pe elefant cu reducere 30%)

Mi-a placut! Ati citit-o?

3 comentarii

  1. Nu am citit-o, dar pare interesanta.. o vreau :))

    RăspundețiȘtergere
  2. am citito dar la urma am cam plins ( dupa ce a revenit in Anglia si a telefonat la America)dar a fost super :) ;)

    RăspundețiȘtergere