Ofertele saptamanii (6)

16.11.12

Azi am avut un pic de timp liber la munca si am zis sa incerc sa fac o postare cu ce oferte tentante am vazut in ultimele zile, poate profitati de ele - eu am inceput deja sa iau cadouri pentru Craciun, voi cum stati cu cumparaturile?

Am de gand sa fac cadou niste carti asa ca m-am uitat pe cele doua siteuri de unde am mai cumparat pana acum si am vazut ca cei de la Elefant au in continuare reducerea de 30% pentru peste 30.000 carti si de asemenea preturi bune la jucarii (m-am uitat pentru ceva pentru nepotul meu) - daca va intereseaza Jocurile Foamei am vazut ca e redus pachetul cu 30% si de asemenea am vazut reducere la Jurnalele Vampirilor si 50 Shades of Grey ...

Nemira ofera in acest weekend transport gratuit la comenzile cu valoare mai mare de 100 ron, iar daca sunteti nascuti in noiembrie beneficiati de o reducere de 50% (detalii aici). Pe langa promotia cu 35% reducere la noutati, am vazut reducere de 50% la pachetele Cantec de Gheata si Foc si Apocalipsa 2012.

TinaR ofera pana duminica o reducere de 50 ron la cumparaturi de peste 300 ron din colectia J'Adore - gasiti aici modelele. Mie mi-au placut mult botinele Safari, dar mai au numai marimi mari. Daca intrati pe site nu uitati sa va uitati si in sectiunea Reduceri - sunt o gramada de oferte,


Cei de la Matar ofera un voucher de 100 ron (codul pentru reducere este CON100) - valabil pana in 21.11 - ce poate folosit la cumpararea cizmelor din categoria "Designeri" care nu au deja pretul redus. Transportul este si aceasta luna gratuit. Mie mi-au placut cele de mai jos (le gasiti aici).



Pentru ca va spuneam ieri ca ma tenteaza setul Buxom de la feelunique.com azi am primit un cod de reducere de 10% (GIFT10) valabil pana pe 18.11. Daca va tentau seturile de la Benefit puteti folosi codul, nu este valabil pentru Stila, Gatineau, ghd, Ole Henriksen & Lily Lolo.

Cei de la lookfantastic.com au o oferta valabila pana maine seara - 15% reducere atunci cand se cumpara 2 seturi (le gasiti aici) - codul este: EARLYBIRD.

Si cei de la HQhair.com au reducerea de 15% la cumpararea a 2 seturi cadou - codul este RUPOLPH15 si este valabil pana in 18.11 (http://www.awin1.com/cread.php?awinmid=3337&awinaffid=159332&clickref=&p=http%3A%2F%2Fwww.hqhair.com%2Foffers%2Fchristmas%2Fbuy-2-gift-packs-get-15-off.list%20%20). De asemenea au o reducere de 6 lire la cumparaturi de 50 lire cu codul XMAS6 (valabil pana pe 20.11) - nu este valabil pentru produsele: Caudalie, GHD, Alpha-H, Moroccanoil, NARS, Urban Decay, Percy & Reed and Blax.

Nu uitati de promotiile de la SlimArt de care v-am povestit aici, puteti beneficia de ele pana la sfarsitul anului. In weekend o sa va povestesc ce am observat dupa a doua sedinta cu IPL, iar saptamana viitoare ma duc la a treia sedinta si incantarea mea e la cote maxime.

Voi ce promotii tentante ati descoperit in ultima vreme?

Trimiteți un comentariu