Deal of the day: free shipping la Sigma

22.11.12

O oferta la care ma asteptam sa apara ... Black Friday aduce transport gratuit pe siteul celor de la Sigma asa cum s-a intamplat si anul trecut (daca vreti sa va luati pensule acum e momentul oportun). Pe mine personal nu ma tenteaza nimic, probabil si pentru ca sunt dezamagita de calitatea pensulelor din ultima vreme (poate o sa fac o postare despre asta, cert e ca ultimele pensule cumparate de mine de la Sigma au deja probleme cu manerele si n-au fost folosite intens).


2 comentarii

  1. Eu am comandat anul trecut de black friday setul de 3 kabuki, f80, f82 si inca una taiata oblic, sunt ok pana acum. Alte pensule nu ma mai tenteaza de la ei, daca tot voi mai lua vreuna va fi de la Real Techniques (o am doar pe cea de blush, imi place mult de tot). Chiar as vrea sa scrii o postare despre pensulele care te-au dezamagit. Eu anul trecut cand am comandat pe review-urile tale m-am bazat si nu am fost dezamagita.

    RăspundețiȘtergere
  2. Coconut si eu vreau niste pensule RT desi nu am nevoie (daca e sa fiu foarte sincera), m-au dezamagit lipiturile, manerele, nu neaparat pensula in sine. O sa incerc sa scriu, poate ajuta pe cineva

    RăspundețiȘtergere