Si am navigat ...

19.11.12

... unde altundeva decat pe net? Am descoperit cateva siteuri de care habar n-aveam ca exista si mi-am dorit un card care sa-mi permita sa-mi iau tot ce mi-a placut. Vise si iar vise ...

M-am uitat dupa botine si dupa genti si asa am descoperit siteul celor de la M-arta (nu stiu daca il stiti, eu chiar nu ii stiam desi ei sunt pe piata din 2003) si am vazut o gramada de lucruri frumoase. Mi-au placut in mod deosebit un portofel rosu si 2 genti - una rosie si una o combinatie de negru cu rosu. Nu au multe modele, insa se vede ca totul e lucrat cu grija.

In magazinul celor de la GlamourbyAT am vazut niste botine negru cu gri care mi-au placut, dar mi s-au parut cam inalte. Tot la ei am vazut niste pantofi portocalii care mi-ar fi placut sa ii am chiar daca nu stiu daca as avea curaj sa ii port.
 
Nici de pantofica.ro nu stiam, insa am ramas incantata de ce modele am vazut mai ales ca pot personaliza in functie de circumferinta piciorului (lat, normal, subtire), poti alege tipul de piele si culoarea. Mi-au placut mai multe dar modelul Gorgeous mi-a placut cel mai mult (il gasiti aici).

De cei de la Dasha am auzit acum ceva vreme prin blogosfera, dar n-am avut nici macar curiozitatea sa ma uit pe siteul lor pentru ca mi s-a parut ca vad prea des numele. Insa zilele trecute m-am uitat si am vazut o geanta turcoaz care nu e ce port eu de obicei, dar pe care sunt sigura ca as gasi ocazii s-o port ...


Ultima data cand mi-am redecorat dormitorul a fost acum 4 ani cand m-am mutat in apartamentul in care stau acum - imi place si acum la fel de mult ca atunci, insa am simtit nevoia sa ii dau o fata noua dar fara sa cheltui bani multi. Asa ca m-am gandit ca vreau ceva scris pe perete si o lenjerie noua si asa am dat de aceste 2 siteuri: lipicios si asternuturisiprosoape. Acum nu va spun decat ca una din comenzi am primit-o deja si urmeaza sa va arat poze in curand cu proiectul meu de redecorare (am pus o poza deja pe pagina de Facebook, ca un mic preview).

In curand e ziua unei prietene bune si stiu ca are un citat preferat si m-am tot gandit ce sa ii iau, initial ma gandisem sa ii fac un sticker personalizat pentru perete, dar m-am gandit ca poate vrea sa stie doar ea mesajul, nu toti care ii intra in casa, dupa aia m-am gandit la altceva si tot nu mi s-a parut o idee buna si in final am ajuns pe siteul celor de la CrystalGifts si m-am decis la o cana termosensibila (o puteti vedea aici). Sper in curand sa am si eu una ... detalii cu alta ocazie, dar stiu sigur ca vor avea o oferta de Black Friday.

N-am cumparat niciodata de la nici unul din cluburile cu acces exclusiv desi urmaresc ofertele catorva dintre ele si cum obsesia mea pentru o pereche de Aviator de la Ray-Ban este inca prezenta, asa am dat de MyNameisBrand. Mi s-au parut cam mari preturile la oferta asta, insa nu se stie ce campanii vor avea pe viitor ...

Voi ce siteuri ati descoperit recent?

6 comentarii

  1. Foarte frumosi pantofii cei rosii. Cred ca o cumpar si eu o pereche.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am comandat de la pantofica, dar nu recomand magazinul. N.am avut probleme cu marimea sandalelor comandate, cu finisajele etc., ci cu faptul ca dupa o luna in care nici nu le purtasem constant, m.am trezit cu talpa tocita. Le.am scris un mail si mi s.a raspuns ironic si rautacios. Ce interes as fi avut sa le cumpar, sa le port si apoi sa doresc sa le dau inapoi? In conditiile in care am sandale purtate si 2ani fara sa se toceasca, nu pot sa cred decat ca acestea au fost lucrate cu materiale de slaba calitate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Papadiile Ruxandrei, multumim ca ne-ai spus ... asa aflam si noi ce si cum ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Geanta rosie e de-a dreptul superba!

    RăspundețiȘtergere
  5. geanta turcoaz mi-ar placea si mie! :)

    eu mi-am cumparat un palton de la karla si marimile oferite in descriere nu coincid absolut deloc, imi este ridicol de mare si mi-e ciuda ca trebuie sa-l returnez..

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu stiu cum sunt pantofii/sandalele de pantofica. Am incercat sa comand o pereche dar nu mi-a iesit. Modele de pe site sunt intr-adevar foarte frumoase dar comunicarea cu persoana care se ocupa de site este catastrofala ca sa nu ma exprim altfel.

    RăspundețiȘtergere