Review: Seche Vite Top Coat

15.12.10

Scriam acum 3 saptamani despre top coatul Seche Vite de care sunt convinsa ca ati auzit de n ori si v-ati intrebat daca chiar e asa de nemaipomenit. Gasiti aici parerea mea initiala.

Trebuie sa incep prin a spune ca nu mi s-a schimbat parerea despre el, insa i-am descoperit si punctul slab (ca doar nu putea sa fie produsul perfect).

Imi place la nebunie din mai multe motive:
- usuca imediat oja pe unghii (intr-un minut poti sa-ti atingi unghiile fara sa risti nimic)
- da un luciu absolut demential (toate ojele pe care le-am purtat cu Seche Vite ca top coat au fost laudate ca sunt foarte lucioase si arata impecabil)
- intareste unghia (garantez asta, eu imi folosesc unghiile frecvent la birou si mi se plesnesc pe lateral, cat am folosit Seche Vite nu s-a intamplat asta si am ajuns la o lungime de unghii pe care n-am atins-o pana acum)
- da un aspect final superb unghiei (nu stiu sa explic ce se intampla - o transforma) - unghiile mele au atras toate privirile si mi s-a spus de nenumarate ori cat de bine arata

Ce nu-mi place:
- dupa 3 zile de purtare, oja sare la colturile unghiilor (nu se toceste varful, nu sunt semne de purtare), dar colturile unghiilor arata urat (o portiune mica de tot se curata) - si este de la Seche Vite, am verificat cu mai mult oje pentru ca m-a intrigat ca eu n-am avut probleme d-astea vreodata
Citisem de problema asta si se pare ca e reala.

O alta problema despre care am citit, insa nu am cum sa ma pronunt la momentul asta este faptul ca s-ar ingrosa destul de repede (ca timp) si devine inutilizabil daca nu folosesti solutia lor de subtiere. Nu stiu cat de reala este informatia, insa am citit-o din mai multe surse.

Si cu toate astea, imi place in continuare, desi nu rezista ca cel de la OPI (cu care nu aveam probleme 6-7 zile). Trebuie sa recunosc insa ca Seche Vite arata mult mai bine pe unghii si este unul din produsele care merita laudate.

Daca sunteti genul care va schimbati culoarea unghiilor de cel putin 2 ori pe saptamana si cautati un top coat fantastic, atunci este pentru voi Seche Vite.

Insa, daca nu aveti timp sa va "pictati" unghiile in mijlocul saptamanii, cu tot regretul (pentru ca este un produs superb si de calitate), evitati-l, pentru ca dupa 3-4 zile unghiile vor necesita atentia voastra.


17 comentarii

  1. Intrucat am vazut ca faci retrospective ale saptamanilor pentru a gasi lucruri bune care ti s-au intamplat, poate ti-ar placea si aceasta leapsa, care ne duce mult mai inapoi, cand lucrurile erau mult mai simple:
    http://septembriejoi.blogspot.com/2010/12/cand-eram-mica.html

    RăspundețiȘtergere
  2. wow unde il gasesc ..ca de mult caut..

    RăspundețiȘtergere
  3. Am dat linkul vanzatorului de pe ebay de unde am cumparat eu in postarea cu prima impresie.

    RăspundețiȘtergere
  4. din pacate camelia nu merge sa intru acolo ca am incercat..te rog poti sa lasi aici linku de la ebay..ms mult

    RăspundețiȘtergere
  5. kory, linkul este functional (l-am verificat acum). Uite linkul direct catre magazin, poate asa poti sa intri: http://stores.ebay.co.uk/Enchanted-Beauty-Spot

    RăspundețiȘtergere
  6. te asteapta o leapsa frumoasa pe blogl meu:*:*:*
    sper sa ai timp..

    RăspundețiȘtergere
  7. Hey vezi ca ai o leapsa la mine pe blog:
    http://bazardeimpresii.blogspot.com/2010/12/leapsa-cand-eram-mica.html

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  8. Hello, ai o leapsa de la mine.

    RăspundețiȘtergere
  9. ms mult camelia..am mai verificast odatya si chiar nu merge la mine..nu stiu de ce..insa mersi mult de link direct..tu faci de pe ebay.uk??eu facem de ebay.com..in cat timp ti-a ajuns comanda de la magazinul asta??

    RăspundețiȘtergere
  10. Folosesc ambele siteuri. Din State ajung coletele in 10-14 zile.

    RăspundețiȘtergere
  11. wow ajung mai repede ms mult camelia..

    RăspundețiȘtergere
  12. Hallo, am si eu top coat-ul de la seche vite si sunt super extra incantata. Deocamdata nu am observat sa se ingroase, il folosesc de vreo 5 luni. Daca mai sunt fete interesate, am vazut ca il are un seller pe okazii. Pupici. Livia

    RăspundețiȘtergere
  13. Tot asa bun ti se pare si acum?Si cam in cat timp se ingroasa? Ma tenteaza,pentru ca de opi nu sunt multumita din pacate :( Merci !:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bun, insa se ingroasa (eu am folosit doar jumatate din sticla si nu a mai putut fi folosit - as zice ca m-a tinut cam 6 luni). Acum folosesc Diamond Seal&Shine de la Nubar si pentru moment nu vad nici o diferenta - o sa ii fac un review peste cateva saptamani.

      Ștergere
  14. Stiu ca postul e mai vechi dar eram curioasa cam cat ai platit transportul, ca nu-mi pot da seama si voiam sa fac o comparatie cu preturile de pe site-urile ro. mersi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-mi amintesc, insa probabil cam 4 dolari (cam asta platesc in general la oje).

      Ștergere