NOTD: Nubar Jewel

4.12.10

Mi-am facut unghiile acum vreo 3-4 zile, dar n-am avut timp/ chef sa fac poze. Si cand spun, mi-am facut unghiile, ma refer ca le-am "pictat" (nu mi-am facut altceva pentru ca nu am dispozitie).

Insa azi m-am gandit ca e cazul sa va arat cum arata Jewel de la Nubar pe unghii (in poze datorita blitzului, glitterul pare prea mult si efectele holografice mi se par exagerate; in realitate este mult mai cuminte, desi oja este una pretentioasa si s-ar potrivi unei ocazii, nu folosirii zilnice - cel putin, asta e parerea mea chiar daca eu am purtat-o aproape toata saptamana la munca, tinutele mele au fost super simple, deci unghiile au fost ok).




1 x OPI Natural Nail Base Coat
2 x Nubar Jewel
1 x Seche Vite

Short ramble: maine sau luni (in functie de starea pe care o am) o sa pun giveawayul pentru Craciun si Revelion (sunt 3 premii diferite si sunt premii, nu cadouri - pentru ca il voi organiza total diferit ca pana acum) - pentru a castiga va trebui sa va puneti la treaba imaginatia si creativitatea (veti vedea despre ce e vorba cand voi posta giveawayul).

9 comentarii

  1. si mie imi place oja, insa n-as indrazni sa o port la facultate :).

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie mi se pare foarte Christmassy:) S-o porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  3. e foarte frumoasa oja si chiar se potriveste cu sezonul:X

    RăspundețiȘtergere
  4. eu imi doresc tare muuult o oja holografica,am vazut de la opi si china glaze,mi se par ataat de frumoase. trebuie sa strang banuti sa-mi iau una,altfel nu ma potolesc;))

    RăspundețiȘtergere
  5. E draguta oja se potriveste si cu trendul Burlesque lansat de Opi!

    RăspundețiȘtergere
  6. N-am putut sa ma abtin, dar eu sincer n-as putea purta nuanta aceasta de oja... Puteti sa spuneti orice,fetelor, insa eu nu pricep ce va atrage la aceasta nuanta!? Nu contest calitatea lacurilor de unghii NUBAR, dar pentru mine, acesta nu-i o alegere inspirata. (Doar pentru mine. Gusturile nu se discuta ... pana la urma.)

    RăspundețiȘtergere