Update la ramble?

9.12.10

Exista update la ramble? Daca nu exista pana acum, exista de acum incolo.

Sunt intr-o stare foarte agitata, mai vin la munca saptamana viitoare ... dupa care 2 saptamani de pauza (pe care le merit din plin si le astept cu disperare - nu mai fac fata fizic si nici psihic, n-am avut o zi de concediu tot anul si ma irita orice problema, nu mai am rabdare, nu ma mai pot trezi dimineata, sunt sigura ca stiti starea asta).

Cateaua lovita de masina e destul de ranita (e sub tratament de 3 zile), i-am facut "culcus" la subsolul cladirii pentru ca nu poate merge (cand incearca sa se ridice, are dureri ingrozitoare si schelalaie de ti se rupe sufletul, dar se pare ca nu e coloana - pana acum a dat semne ca simte labele din spate ca acolo e problema), sper sa-si revina curand ca deja stramba din nas unele persoane ca am tinut-o acolo. Trebuie sa-i multumesc lui Florin (medicul veterinar) ca a venit zilnic la ea si ca are un suflet mare si ma ajuta de cate ori il chem (si intelege ca n-am intotdeauna bani pentru toate animalele pe care vreau eu sa le ajut). Nu mi-a luat nici un ban pentru tratamentul din ultimele zile ale lui Ricky - mi-a dovedit ca inca mai exista oameni (ca in ultima vreme numai de tentative de oameni am avut parte).

In ceea ce priveste blog saleul (nu stiu in ce zi il fac, dar am sa anunt inainte), printre produse vor fi: Nars Laguna, Nars Orgasm, Illamasqua Unrequited, MAC Vanilla Pigment, MAC Mixing Medium - Gel, pensula MAC 227, pensula MAC 195, pensula Sigma SS131 (actuala F15), pensula Sigma SS182 (actuala F45) si inca alte cateva produse destul de interesante.

Stiu ca mai aveam ceva de zis, dar in momentul asta imi zboara ideile prin cap (am trimis-o pe mama la vama cu 2 avize de Hong Kong, asa ca s-ar putea ca mai tarziu un pic sa va mai arat niste accesorii dragute).

4 comentarii

  1. uu abia astept.. nars orgasm..:)mmm...

    RăspundețiȘtergere
  2. bietul catel, sper sa se faca bine. ma bucur ca ai gasit un veterinar cu suflet mare care te ajuta. la mine in oras este un cabinet veterinar cu preturi diferite pentru animalutele cu stapan si mult mai mici pentru cele de pe strada, ca sa poata fi ajutate cat mai multe.

    RăspundețiȘtergere