Best of 2010: Top 5 Skincare

27.12.10

Pentru ca ne apropiem de sfarsitul anului si eu nu am chef de reviewuri si pareri si alte asemenea lucruri (desi am o groaza de produse de care ar trebui sa scriu si o s-o fac dar ... la anu') m-am gandit ca nu e rau ca in aceste ultime zile ale lui 2010 sa scriu o serie scurta de Best of ... Si m-am gandit la 5 categorii: skincare, haircare, nailcare, bodycare si makeup. As vrea sa ma limitez la Top 5 pentru fiecare categorie, dar cred (ca sa nu spun ca sunt mai mult decat sigura) ca la ultima categorie makeup nu ma voi putea limita la doar 5 produse.

Astazi o sa incep cu produsele de skincare (ingrijire a pielii) si ma refer strict la cele pentru ingrijirea tenului. Ordinea este intamplatoare, nu este facuta dupa un top al preferintelor.

1. Estee Lauder Sparkling Clean Cleanser

Am scris despre el aici si daca ar fi sa folosesc un singur produs de curatare a fetei, m-as opri la acesta pentru ca este foarte bland cu tenul si-mi lasa fata "scartaind" a curatenie.


2. Skinlite Age Defying Collagen Mask

Preferata mea dintre mastile incercate de la Skinlite (gasiti aici parerea mea despre ea) - imi place ca-mi "sterge" oboseala de pe fata si-mi lasa tenul hidratat si elastic.


3. Lancome Radiance Renewing Vitamin C Serum

Pasul 2 al tratamentului de microdermabraziune de la Lancome (despre care am scris aici) folosit cu un exfoliant bun de 2 ori pe saptamana mi-a schimbat textura tenului.


4. La Roche-Posay Cicaplast

In anotimpul rece este fantastica pentru zonele uscate ale fetei si mi se pare un produs indispensabil pentru cele ce se confrunta cu zone uscate ale tenului. Puteti citi aici parerea mea despre acest produs.


5. Neutrogena Visibly Clear 2 in 1 (wash & mask)

Un produs la care ma intorc de cate ori tenul meu trece prin perioade grele si simt ca am nevoie de ajutor.


Daca ar fi sa acord si niste mentiuni, ar fi vorba de: Liz Earle Cleanse & Polish, Mario Badescu Facial Spray si Skinlite Relaxing & Calming Lavender Mask - sunt pe blog reviewuri la toate produsele mentionate.

Si in final vreau sa va arat un paianjen pe care l-am primit - desi am oroare cand vad un paianjen, mi-a ramas gandul la unul pe care l-am vazut acum ceva vreme de la Butler & Wilson dar nu am vrut sa dau atatia bani pe un obiect pe care sa-l port o data la nu stiu cate luni. Dar pentru ca am fost cuminte anul asta, mosul mi-a adus unul asemanator.

5 comentarii

  1. da,produselesunt bune,am folosit si eu cateva din cele prezentate.paianjenul e superb,o sa-l poti asorta la sacou,rochite,cardigane sau esarfe.imi place foarte mult.te pup,draga mea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte buna ideea cu Best of! :) Nu am folosit inca nici un produs din topul tau, dar e o ocazie numai buna pentru un mic research ! :) xoxo

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte elegant paianjenul.Merge pus pe orice
    Apropo am primit azi produsele de la tine si maine le fac si niste pozici sa le pun pe blog. Multumesc mult: din nou:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place ideea de best of, te superi daca o preiau si eu? Adaptata strict la make-up, evident :) dragut paienjenelul ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Anca, normal ca nu ... astept Best of de la tine.

    RăspundețiȘtergere