Prima impresie: Benefit Some Beauty to Love

8.12.10

Asa cum va spuneam acum ceva vreme, am vrut sa-mi iau setul Some Beauty to Love de pe www.asos.com, dar n-au acceptat plata cu banii din contul de paypal si in final l-am luat de pe ebay (am dat cu tot cu transport 40 dolari - deci am iesit mai ieftin decat ma asteptam). Ieri am luat coletul din vama si azi, bineinteles, ca am incercat produsele pentru ca eu nu m-am entuziasmat niciodata prea tare cand a fost vorba de Benefit (nu stiu de ce) si niciodata n-am acordat prea multa atentie produselor lor.



Setul contine:
- Coralista Blush (full size)
- Eye Bright Pencil (full size)
- BADgal Mascara (mini size)
- That Gal Face Primer (mini size)

si vine intr-o "gentuta" draguta care m-a facut sa zambesc (foarte girly, nimic de zis). Mascara si iluminatorul au venit in cutiile originale, primerul este sigilat - asta m-a incantat. Ambalajul de la Coralista nu m-a impresionat in mod deosebit, cum de altfel nici mirosul nu m-a incantat.

Am incercat 3 din cele 4 produse (primerul nu l-am incercat ca nu mi-a starnit curiozitatea, dar va veni si randul lui) si pot sa va spun primele impresii despre produsele incercate.

Coralista Blush - prima mea reactie cand am vazut culoarea a fost "e la fel ca Orgasm de la Nars" (si nu m-am inselat prea mult - cand am ajuns acasa am facut un swatch, comparandu-le, si pot sa spun ca Coralista este varianta mai soft a lui Orgasm - Orgasm fiind o idee mai intens). Insa trebuie sa spun ca textura blushului este mult mai misto decat ma asteptam si bate Nars la capitolul asta. Se aplica usor, arata natural, imi place Coralista.

Eye Bright Pencil - cand l-am vazut asa roz, m-am repezit sa zic ca n-am sa-l folosesc, insa aseara am studiat putin metode de aplicare si azi i-am dat o sansa: l-am aplicat in coltul interior al ochiului si un pic in jos pe linia de la cearcane si am blenduit cu degetul, am trasat o linie in coltul exterior al ochiului spre spranceana si am blenduit bine si la final am aplicat pe nas si pe pometi si am blenduit cu degetul si mi-a placut efectul final. Desi am dormit doar cateva ore dimineata, ochii mei pareau odihniti si ridicati si eu aratam destul de fresh. Nu l-as fi luat niciodata singur, insa nu-mi pare rau ca l-am incercat pentru ca mi-a placut si-l voi folosi cu placere.

BAGgal Mascara - am auzit atatea despre mascara asta, incat nici nu stiam la ce sa ma astept. E un produs bun, dar nu m-a impresionat cu nimic (de fapt mint, peria m-a lasat un pic fara cuvinte - e imensa si deasa) - lungeste si defineste, insa nu mi s-a parut ca la volum sta foarte bine. Mai incerc si poate-mi schimb parerea.

Ma bucur ca am luat setul si am dat o sansa produselor astea pentru ca sunt foarte bune (blushul mi-a placut cel mai mult, desi nu m-a "atins" ambalajul), poate asa pe viitor o sa mai poftesc si la alte produse de la Benefit.

Puteti sa vedeti aici si parerea lui Roxie despre acest set (aruncati un ochi pe noul ei blog pentru ca sunt convinsa ca va avea lucruri interesante de spus).

6 comentarii

  1. Si eu voiam sa imi iau aceasta paleta mai mult pentru blush dar cred ca pana la urma imi iau fie thrrrob fie alt blush mai ieftin.

    RăspundețiȘtergere
  2. blush-ul Coralista e super bun...a facut furori printre fete;))

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumos set. Sa-l folosesti cu placere! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. M-ai convins sa imi cumpar acest set! Chiar mi-l doresc super mult,eu sunt fana produse Benefit!
    Pupici!

    Apropo,apreciez enorm felul cum faci aceste review uri la fiecare produs in parte,ai un fel aparte de a scrie.Plus ca esti o iubitoare de animale si asta ma bucura.

    RăspundețiȘtergere
  5. coralista rules :) e super, felicitari pt achizitie :)

    RăspundețiȘtergere
  6. M-am indragostit de setul asta :X
    Poate am sansa sa il castig la un concurs la care particip acum.
    Parerile bune ale tale ma fac sa mi-l doresc si mai tare :D

    RăspundețiȘtergere