Despre giveawayuri

6.12.10

Am decis sa fac postarea asta ca sa lamuresc niste aspecte pe care nu le-am exprimat prea bine aseara la ora tarzie la care am pus giveawayurile:

- puteti participa cu mai mult de un machiaj/ manechiura (insa nu mai mult de 3/ participant) pentru fiecare giveaway

- nu voi alege cel mai sofisticat machiaj sau cea mai perfecta manechiura (nu trebuie sa fiti experte ca sa participati), ci pe acela/ aceea care va fi cel mai aproape de ce consider eu ca s-ar potrivi tinutei si ocaziei

- intrucat stiu sigur ca sunt persoane care nu vor participa pentru ca nu se considera pricepute in ale machiajului/ nu au aparat performant si alte n motive (serioase sau nu), voi posta diseara sau maine un alt giveaway care sa nu implice machiaj/ manechiura, insa care sa aiba o tema clara (trebuie sa ma gandesc la premiu si modalitatea de desfasurare pentru ca nu am luat in calcul si varianta asta).

Daca aveti idei legate de acest giveaway (ce tema, cum sa se desfasoare), astept comentariile voastre in orele urmatoare (si daca vreuna dintre voi imi da idea "sclipitoare", poate ii face Mosu' o surpriza intarziata un pic).

6 comentarii

  1. Cred ca ar fi o idee draguta ca fiecare sa realizeze o lista pentru 2011 in care sa precizeze ce asteapta de la acest an, cum ar vrea sa evolueze din punct de vedere spiritual( sau poate chiar si profesional), ce ar face in anul urmator pentru a repara greselile facute in anul ce a trecut si altele...

    RăspundețiȘtergere
  2. hmm o tema potrivita de sarbatori cred eu ca ar fi dragut ca fiecare sa faca un top 3 filme de Craciun in care sa spunem de ce ne plac.

    RăspundețiȘtergere
  3. O idee pentru un giveaway:-?
    S-a aprins beculetzu:D
    Daca tot se apropie Craciunul si Anul Nou poti alege ca cei ce participa la giveaway sa faca o urare (tie sau cui vrei tu).Urarea trebuie sa fie personalizata,nu copiata de pe net.Si care urare ti se va parea tie mai amuzanta,mai frumoasa, mai cum vrei tu sa castige premiul ales de tine desigur:D
    Mi se pare o idee draguta!
    Ramane la latiudinea ta daca iti place sau nu:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu propun sa compunem cate o poezioara, dupa priceperea fiecareia, in care sa integram cateva cuvinte specifice sarbatorilor, care vor fi alese de catre tine. E amuzant, la obiect si indeamna la creativitate :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ca tema pt giveaway as propune ca participantele sa se pozeze in tinuta pe care vor s-o poarte in seara de Revelion/Craciun. Totul trebuie sa constea in cat de bine a asortat imbracamintea cu accesoriile si incaltamintea si nu in pareri subiective de genul ca rochia nu e frumoasa, e prea lunga/prea scurta, nu-mi plac pantalonii etc. Este important ca totul sa fie potrivit cu gust.
    Eu cred ca pot participa toate fetele, indiferent ca vor avea o tinuta in seara respectiva sau nu, sunt sigura ca pot contribui cu o idee de outfit, trebuie sa se gaseasca niste lucrusoare dragute prin dulap.
    Eu cred ca fetele sunt innebunite sa probeze si sa improvizeze cand este vorba de fashion. Daca nu pot realiza un machiaj pentru tinutele propuse de tine, cred ca pot realiza o tinuta.
    Tu ce parere ai? :D

    RăspundețiȘtergere
  6. stiu ca nu are legatura cu postarea,dar am gasit o oferta misto si am spus ca ar fi cazul sa o impart si cu altii[nu am nicio legatura cu site-ul,dar arata foarte tentant]:
    http://www.kuponiada.ro/deal/11/40-RON-in-loc-de-99-RON-pentru-un-pigment-si-o-mascara-marca-Bella-Pierre-de-la-Be-Precious-reducere-60.html


    momentan nu am nicio idee,revin daca ma gandesc la ceva.pupici:)

    RăspundețiȘtergere