Prima impresie: pensule Sigma - Sigmax Line

14.12.10

Asa cum va spuneam ieri am ridicat din vama coletul cu pensulele de la Sigma si m-am gandit sa fac niste poze si sa scriu niste prime impresii despre cele 2 pensule noi (F80 o am de acum ceva vreme si am scris deja despre ea - puteti citi aici).

Am luat setul cu cele 3 pensule din linia Sigmax (F80, F82 si F84) la 42 de dolari. Puteti sa-l vedeti aici. Si, cum spuneam ieri, am primit cadou o pensula travel size E25 ("sora" lui 217 de la MAC - am facut o poza cu cea primita de la Sigma si cu o pensula 217 Special Edition de la MAC) - cea de la MAC este mai subtire si mai rotunda fata de cea de la Sigma, nu am incercat-o inca asa ca nu pot sa spun daca isi face treaba bine.
 

Si acum sa trec la setul Sigmax cu cele 3 pensule. A venit ambalat in sac de organza (cum vin seturile de pensule Sigma) si cu o carticica despre cele 3 pensule, fiecare pensula avea manerul in folie subtire de plastic si perii pensulelor erau protejati de o protectie de plastic. Pensulele sunt foarte dense si extrem de moi, o adevarata placere sa le folosesti. (pensula F84 este colorata pentru ca am folosit-o cu blush)

 
F82 (Round Top Kabuki) este o idee mai mica decat F80, insa mi se pare a fi mai densa si este posibil sa aplice fondul de ten lichid si mai bine decat F80 (daca este posibil). Eu intentionam s-o folosesc cu fond de ten mineral (pulbere) si cu alte produse pudra, insa cred ca voi face o incercare si cu fdt lichid.




F84 (Angled Top Kabuki) aplica perfect pudra de contur si chiar blushul (am incercat azi cu Coralista de la Benefit si a aplicat cantitatea perfecta). Probabil ca o voi folosi insa pentru contur, e perfecta pentru a aplica si a blendui atat produse pudra, cat si crema.


O sa folosesc cele 2 pensule si am sa revin cu un review amanuntit dupa cateva saptamani de folosire, insa din ce-am putut sa vad pana acum, pot sa spun ca sunt aproape sigura ca sunt la fel de bune ca si F80 si sunt niste pensule care isi merita banii pentru ca sunt versatile si de o calitate foarte buna.

Informatie importanta: am primit multe intrebari daca se plateste vama la coletele de la Sigma si am spus in repetate randuri ca eu nu am platit niciodata vama - m-am uitat pe declaratia vamala de la acest colet tocmai pentru a scrie pe blog aceasta informatie (valoarea reala de achizitie a fost de 51 de dolari, pe declaratie era trecuta suma de 25 dolari - trageti singure concluziile).

7 comentarii

  1. Sa le folosesti cu placere si asteptam review-urile :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Si pe mine ma tenteaza :D
    Asteptam review !

    RăspundețiȘtergere
  3. Camelia, F80-ul tau are acele 1-2 minuscule adancituri in tubul metalic care uneste perii de maner la care faceam referire mai demult? ma refer la mici adancituri in marginea superioara a tubului, acolo de unde incep perii. Probabil este defect din fabrica in cazul pensulei mele.

    Sa te bucuri de pensulici cat mai mult timp. Buna investitia!;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ada, nu stiu - nu m-am uitat la asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cand o s-o folosesti, pls pls uita-te si lasa-mi aici un msj. Scuze daca-s prea insistenta cu problema asta, dar ma bate ganul sa mai iau o pensula sau poate inca doua de la ei si dac-o s-o fac, macar sa fiu linistita din acest punct de vedere. Recunosc ca au perii fini si placuti la atingere, iar desimea este potrivita ca sa-si faca treaba bine. Ma repet, buna investitia!;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Am de facut o lamurire referitor la ridicarea coletului de la vama. am platit TVA de 20 lei (TVA + inca o taxa de 2 lei) pentru cei 25$ trecuti pe factura de la Sigmabeauty. Mi-au spus ca daca e comanda online, se plateste TVA pentru coletele mai mari de 10 euro. Deci un sfat: cand mai faceti comenzi, rugatii sa va treaca doar 10$ pe factura si asa nu mai platiti nimic la vama.

    RăspundețiȘtergere