Just ramble

17.12.10

Am o gramada de lucruri de scris pe blog (despre o gramada de produse pe care le-am incercat in ultima vreme), dar nu am dispozitia necesara. Si motivele sunt multe si diverse si sunt convinsa ca nu e nimeni interesat de ele sau poate ar fi, dar nu vreau eu sa "vorbesc". Probabil ca adevarul e undeva la mijloc.

Maine se incheie giveawayul de Craciun (make-up si manechiura) si sunt cate 4 inscrieri la fiecare, iar cel de Revelion se incheie luni si numarul de inscrieri este memorabil: 2. Concluziile nu le-am tras inca, dar toata situatia imi produce un zambet si nu este un zambet tocmai placut, ci unul mai degraba chinuit si amar. Insa, cum spuneam mai demult, orice intamplare e o lectie data de viata.

Azi e ziua nepoatei mele, Celina, si desi e la peste 1000 de km distanta, m-am gandit la ea toata ziua si sper sa aiba o viata linistita si plina de bucurii. As putea sa-i urez multe si sa scriu si mai multe, dar ... ar fi simple cuvinte, care oricum n-ar schimba cu nimic ceea ce e scris deja in povestea ei. Sper din tot sufletul ca viata ei sa fie una frumoasa si plina.

M-am blocat ... momentele in care nu-mi gasesc cuvintele sunt foarte rare, dar acum sunt in unul din acele momente. Am avut un an greu si urat si de-abia astept sa se termine intrucat oboseala acumulata imi blocheaza orice alt sentiment si orice traire.

As vrea sa-mi doresc ceva, sa ma indrept spre ceva, sa-mi pun o dorinta pentru anul ce vine, insa tot ce-mi vine in minte este ... sa nu mai imi ia viata nimic si pe nimeni in anul ce vine. Si nu este "dorinta" unui om pesimist, ci a unui om incercat, care are nevoie de ceva ... din pacate n-am descoperit ce este acel ceva care ma poate readuce la viata. Poate cu alta ocazie, as fi fost convinsa ca viata imi va da acel ceva si intr-o zi va fi mai bine, dar cum viata nu prea a tinut cont de dorintele si rugamintile mele in ultima vreme, mi-e greu sa cred ca o sa se intample minunea ... dar cine stie?

Nu sunt trista, cuvintele mele nu reflecta tristetea, ci resemnarea ... care in cazul meu e mult mai rea decat tristetea. Nu am fost niciodata genul de om care sa se resemneze, dar acum simt ca ma lupt degeaba ... viata face tot ce vrea ea si ma simt doar o frunza (cred ca de aici obsesia mea cu cerceii frunza) in bataia vantului. Si nu ma tem ca la prima furtuna am sa-mi iau zborul (sunt prea trecuta prin viata asta sa ma doboare un vant mai puternic, cred ca nici o tornada nu mi-ar face fata), dar parca nu mai am chef sa ma mai lupt.

Gata cu vaicareala! Am denaturat total postarea asta, nici nu stiu cum am ajuns aici ... nu-mi place mocirla de afara, d-aia cred ca sunt "in bataia vantului". Oricum sper ca starea voastra de spirit e mai buna ca a mea (care mai mult ca sigur se datoreaza oboselii acumulate de-a lungul anului).

8 comentarii

  1. Eu sper ca saptamana ce vine sa fie mult mai buna pentru tine. Sper sa ajunga spiritul Craciunului la tine si sa te simti super ok. Si eu am o stare groaznica dar stiu ca e si din cauza vremii de afara, cand am vazut ca ninge mi-a placut dar parca nu imi venea sa cred, voiam sa se opreasca :(

    RăspundețiȘtergere
  2. o stare asemanatoare cu a ta aveam si eu in urma cu aproape 3 ani, dar pana la urma soarta a vrut sa-mi arate ca poate fi si mai buna. sunt convinsa ca destinul ti-e scris dinainte sa te ajungi pe Pamant si trebuie sa incerci sa-i faci fata.
    la multi ani nepotelei tale! sa aiba parte numai de fericire!

    RăspundețiȘtergere
  3. camelia, sa stii ca imi imaginez prin ce treci si cum cateodata viata ti se pare prea nedreapta... familia mea sunt cei doi frati ai mei mai mari, mai mult nu mai spun ca ma intristez si eu... deja oftez..
    ce voiam sa spun e ca ii multumesc lui Dumnezeu mereu pentru ei si pentru toate persoanele dragi care ma inconjoara sau care au fost la un moment dat alaturi de mine... si ca cel mai important e sa vedem frumosul si partea buna din orice lucru, oricat de greu ar fi asta >:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. poate multa lume o avut aceiasi stare ca a ta mai mult sau mai putin...Sa stii de Dumnezeu nu da nimanui mai mult decat poate duce:)Fiecare dintre noi are un rost in viata si ficare dintre noi are anuminte praguri de trecut in viata!
    Fii optimista:)
    Sper ca sarbatoarea Craciunului sa iti aduca multa fericire,veselie si sa alunge toate gandurile rele:)
    Orice lucru are si o parte frumoasa si una mai putin frumoasa...incearca sa vezi lucrurile intr-un mod pozitiv:)
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. nu ni se pot intampla mereu lucruri care sa ne fie pe plac. pur si simplu asa e viata asta.e o vorba potrivita : ”si maine e o zi..” , asa ca.....gata cu starea asta de resemnare cum ii spui tu!!!crede-ma ca suntem multi cei care am vrea sa urlam cateodata ca nu mai putem, dar la ce ne-ar folosi?mergem mai departe!
    pupici multi si o imbratisare virtuala din toata inima, chiar daca nu ne cunoastem.

    RăspundețiȘtergere
  6. a fost ciudat.. am citit cu sufletul. simt tot ce scrie mai sus. cam prin tot ce ai scris tu in ultima vreme ca treci, trec si eu.
    Sper sa se uite Dumnezeu si la noi.

    Esti o fata puternica (leoaica!) si generoasa. Trebuie sa fie bine si pe strada noastra. Ciudat cat de mult pot semana cu tine!

    o seara frumoasa, uita-te la un film, mananca niste mandarine, aseaza-te in pat si relaxeaza-te! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa nu te lasi doborata de oboseala, de tristete, de resemnare si de amintiri! Chiar daca acum nu vezi nimic in culori, cu timpul totul e mai usor! Si anul urmator o sa fie plin de lucruri bune! te pup! La multi ani pentru nepoata ta!

    RăspundețiȘtergere
  8. As vrea ca anul care vine sa-ti aduca doar bucurii.
    Inteleg cum te simti, am si eu perioade (cam lungi si dese) in care pur si simplu n-am chef de nimic..nici de viata :) se zice ca timpul le rezolva pe toate, dar nu e asa..am rani care dor mai tare odata cu trecerea timpului. Dar daca viata ne pune la incercare, trebuie sa aratam ca putem..
    Vreau doar sa-ti urez Craciun fericit, sa ai parte doar de lucruri frumoase si cum ai spus si tu, sa nu mai pierzi nimic si pe nimeni :) Iti urez asta de pe acum pentru ca n-o sa mai am acces la internet de sarbatori. O sa-mi lipseasca postarile tale de suflet. Te pup, fii tare!

    RăspundețiȘtergere