O zi de ...

7.12.10

Toate cuvintele care imi vin in minte suna foarte urat. Am avut o noapte de cosmar (m-am foit pe toate partile si n-am putut dormi de nici un fel), dimineata a fost un dezastru total (m-am lovit la picior, mi-am patat hainele inainte sa ies pe usa, n-am gasit loc de parcare), iar inceputul zilei de munca a pus capac (mi-a luat 45 de minute sa trimit 2 mailuri, toate programele imi dau x erori numai de ele stiute, etc.).

Cand ma gandeam ca nimic nu se mai poate intampla ... am cazut cu scaunul. Nu stiu cum, de ce si in ce fel ... nu s-a auzit nici un zgomot, doar m-am trezit intinsa pe jos, pe spate. Daca nu incepeam sa rad, nu se uita nimeni la mine sa vada ce-am patit ca nu s-a auzit nimic. Eram pe scaun si in secunda urmatoare eram intinsa pe jos, nu m-am lovit, n-am patit nimic, doar am cazut.

Acum, sa fiu sincera, eu am talente d-astea ... sa ma impiedic, sa cad, sa ma lovesc, dar parca a fost prea de tot ziua de azi. Si nu e decat 13:00 ... mai e mult pana diseara!

Oricum mi-au trecut nervii dupa ce-am cazut. Am ras cu pofta de prostia mea.

Voi aveti asemenea zile?

13 comentarii

  1. Eu sunt o fire mai impulsiva si extrem de colerica. Daca patesc asa ceva de dimineata, nu mai poti discuta cu mine toata ziua decat daca iti asumi niste riscuri:))

    RăspundețiȘtergere
  2. E normal :) fie ca vreau sa recunosc sau nu, am deseori o zi de asta :( eu ma mai trezesc tipand la lume(prieteni, familie, straini) aproape fara motiv ori unul nu foarte serios. Nu sunt in stare sa trag niste concluzii simple, sa analizez ori sa inteleg lucruri pe care de altfel in orice ce alta zi imi par a fi simple si cat se poate de usor de inteles.Si imi pare in ziua aia ca toata lumea are ceva cu mine :( si doar cu mine si nu inteleg de ce, eu care sunt un ingeras:)

    RăspundețiȘtergere
  3. daaaaaa! zilele astea fac amintiri frumoase :D
    siiiiii... dupa ploaie iese soarele :D

    RăspundețiȘtergere
  4. ooo daaa
    cam o data pe luna trebuie sa am o zi in care sa ma lovesc din cap in picioare, sa scap din mana orice, sa ma frig(d-asta nici nu ma ating prea des de aragaz :D ). oricum tot timpul sunt plina de vanatai pe picioare. sor-mea chiar mai face misto de mine si-mi zice: iar te-a batut al tau barbat?
    dar cel mai funny e cand am o vanataie mai mare, stau si ma uit sa vad cu ce seamana. ultima semana cu un fluture =)) asta e din categoria cata minte are un om.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am avut o zi asemanatoare saptamana trecuta miercuri. Am zis ca ma sinucid daca nu se termina odata, nu cred ca am mai avut vreodata ca saptamana trecut :|

    RăspundețiȘtergere
  6. Ohh...desigur ca avem...stii ca se spune in batrani ca exista martea sau vinerea 3 ceasuri rele...:) Nu stiu dc e adevarat sau nu, dar si mie mi se intampla sa am din astea, cam odata pe luna e clar, am o zi in care asa cum zici tu, imi patez hainele de dimineata inainte sa plec, nu imi gasesc loc de parcare, prind o coada etc. :)
    Asa ca stai linistita...it happens :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Daaaa, stiu cum e. Si eu iti recomand sincer ca dupa ce termini munca sa faci un somn bun. Odata ce adormi, garantat nimic nu se mai poate intampla.

    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am talentul sa ma pun in situatii stanjenitoare. De exemplu, nu de putine ori am cazut in fata blocului atunci cand plecam la facultate. O gramada de oameni ma vad frecvent facand acest "ritual". :)) Noroc ca stiu sa ma amuz caci altfel as fi un mic Grinch. :P

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu am cel putin o astfel de zi pe sapt :)). Cateodata prefer sa nu ies din casa ca cine stie ce oi pati :D

    RăspundețiȘtergere
  10. hah scuze ca rad e simpatic modul in care povestesti, da stiu acele zile in care toate lucrurile ies pe dos. Vrei sa stii si de la mine un exemplu?
    Aseara mi-am dat pe par cu ulei Phytonectar ca sa stau toata noaptea cu el sa actioneze mai bine.... De dimineata: apa calda ioc!
    Acum...robinetul scoate doar un gajait.
    NU E APA CALDA!
    Nu am cum sa ies din casa cu paruplin de ulei....haha asa ca da, i know what a bad day means!

    RăspundețiȘtergere
  11. eu ieri eram in oras cu un prieten,am comandat cafe latte si cana era una foarte generoasa.
    era fierbinte,am pus zaharul,am tot amestecat si l-am lasat sa se raceasca.ei,cum povesteam ceva,am dat cu mana peste coada lunga a linguritei,si toata cafeaua mea s-a varsat.absolut toata,am facut o balta de toata frumusetea. am inceput sa rad,toti se uitau la mine:)) am comandat alt cafe latte,care a uitat sa mai vina.asa ca am plecat acasa fara sa gust macar putina cafea:)).
    deci draga camelia,nu esti singura ce reuseste lucruri din astea formidabile >:D<

    RăspundețiȘtergere
  12. Fiecare trece prin astfel de zile. Dar cu capul sus, mergem mai departe, ca "va rasari soarele si pe strada noastra" :) Dar oricum daca patesc astfel de chestii de dimineata, toata ziua voi fi prost dispusa, nu ai ce vorbi cu mine :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu cand ma grabesc sa ajung undeva, cand fac ceva in graba, patesc astfel. E lege!:)) Incerc apoi sa ma controlez, dar nu intotdeauna reusesc. :) Nu degeaba exista proverbul "Graba strica treaba." :P Mi s-a confirmat aceasta de "n" ori. :) Bine ca ai "scapat" teafara astazi... de nu s-a intamplat ceva cu "urmari" pe termen lung. :)

    RăspundețiȘtergere