Best of 2010: Top 5 Nail Products

29.12.10

Inainte sa prezint cele 5 produse castigatoare, trebuie sa "palavragesc" putin. Un pic mai devreme m-am intors cu Bella de la doctor - a facut alta alergie - m-a terminat cateaua asta, saptamana trecuta m-am vazut cu veterinarul si cand a plecat, i-am zis glumind ca sper ca macar pana la sfarsitul anului sa nu ne mai vedem si azi cand l-am sunat, radea la telefon - anul asta trebuia sa se termine cum a inceput si cum a fost in toate lunile.

Oricum Bella a facut alergie la un purice (pe care i l-am gasit luni pe ea si imediat i-am dat din nou cu Frontline desi ii dadusem cu 10 zile inainte - asta ca sa stiti cat de bun e Frontlineul) si azi cand m-am trezit eu, avea pe spate o gaura cat o palma unde-si smulsese toata blana, iar zona este carne vie - rosie si supureaza (o imagine de cosmar). I-a facut ceva injectabil sa-i calmeze starea de mancarime si maine seara trebuie sa ajung iar cu ea la doctor sa vada cum a reactionat la tratament. Nu mai zic nimic ca-s inutile cuvintele!

Sa trec la topul celor 5 produse pentru ingrijirea unghiilor.

1. OPI Natural Nail Base Coat

O folosesc de aproape 2 ani si unghiile mele nu se mai exfoliaza, nu se mai rup si n-am avut nici o problema cu ingalbenirea lor indiferent de culoarea folosita pe unghii.


2. Seche Vite Dry Fast Top Coat

Am scris de ce imi place asa mult (gasiti aici detalii).



3. S-he Stylezone Nail Polish Corrector 

Pot sa folosesc oje inchise la culoare si sa nu-mi mai fac probleme pentru eventualele greseli sau dare inestetice pe langa unghie.



4. Sally Hansen Medicated Cream Cuticle Remover

Un produs ce a devenit indispensabil dupa ce l-am regasit (gasiti aici detalii).


5. L'Occitane Lavender Tea Tree Geranium Body Balm

Un balsam de corp cu uleiuri esentiale de lavanda, arbore de ceai si muscata (cred ca nu se mai produce ca nu l-am mai vazut nicaieri) care eu il folosesc pentru maini si unghii si mi se pare extraordinar. Intra imediat in piele (fata de mult laudata lor crema de unt de shea pe care eu o folosesc rar) si o hidrateaza extraordinar si ii lasa un miros superb (care se mentine dupa ore bune).

6 comentarii

  1. M-ar tenta base coat-ul de la OPI si corectorul de la S-he.
    Am primit si eu doua oje OPI si imi plac foarte mult iar azi mi-am cumparat eu una pe care sigur o voi purta de Revelion (Got the blues for red). Sper sa nu dezvolt o pasiune pentru aceste oje. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca o sa mai faci inca un "Best of" o sa raman fara fonduri :)) Din produsele de par deja l-am comandat pe cel de pe locul 1, iar din cele de unghii le-as vreau macar pe primele 3 ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. saracuta Bella :( nu stiam ca exista purici iarna. mereu am trait cu impresia ca sunt exact ca mustele si tantarii - doar cand e cald.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am umblat pe la veterinar zilele astea cu un puiut pe care l-am primit de Craciun. Offf tare drag imi e de el :x desi mi-e dor de Bella mea :(

    :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Cica ar fi Bichon Havanez... acum sa vedem cat creste, eu sper sa ramana mic chiar daca nu e rasa pura :D e tare zapacit!

    RăspundețiȘtergere