Sesiune de cumparaturi: accesorii

3.12.10

Tot astept colete (vreo 5 sau 6 sau poate mai multe - m-am oprit din scris si le-am numarat: 9 sunt) de la vanzatorul din Hong Kong de la care mi-au luat cerceii si nu mai ajung si deja sunt stresata pentru ca mi-am luat niste chestii tare frumoase si ma tem ca s-au "ratacit" cum s-a intamplat cu coletul de care am povestit pe blog acum ceva vreme (mi-a dat banii inapoi pe ce n-a ajuns, nu despre bani e vorba, ci despre produsele pe care mi le-am dorit).

Azi mi-a adus postasul un aviz si eu m-am bucurat gandindu-ma ca au inceput sa vina coletele si in cateva zile sunt toate aici - dar nu, avizul care mi-a venit astazi este pentru al 5 lea colet din cele asteptate, sper ca cele dinaintea lui sunt doar intarziate, nu pierdute. In sfarsit ... voi vedea.

Vroiam sa va arat ce mi-am luat pentru ca arata superb: o pereche de cercei frunza (am dat 1 lira pe ei) si un lant cu pandantiv urias - elefant (2 lire si ceva am dat pe el) - transportul a fost gratuit. Imi plac amandoua la fel de mult (cerceii deja ii am in urechi) si de-abia astept sa vina si restul coletelor.


21 de comentarii

  1. Superbe.Imi place in mod special colierul.
    Eu am o obsesie cu cerceii gen the 80's. Acei huge door knocker earrings pe care nu ii gasesc nicaieri din pacate:-<

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum arata cerceii...parca-s facuti din aer si sideful de pe aripile fluiturilor, diafani, feerici...elfen earrings :) Nu am mai vazut niciodata, poate le faci o poza purtati, merge si fara sa dezvalui chipul caci stiu ca nu iti doresti asta.
    Sa le porti fericita si cu noroc...

    RăspundețiȘtergere
  3. Elefantul este superb!!!! Si cerceii arata bine! Sa le porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt minunate! Sa le porti iubita si cu zambetul pe buze!
    Inca ma socheaza preturile exagerat de mari din magazinele de accesorii de la noi (Meli Melo, Accessorize etc). Unde mai pui ca pe langa faptul ca au preturi astronomice, regasesti bijuteriile la jumatate din tinerele de pe strada. Plus ca majoritatea sunt niste tinichele ordinare.
    Sper sa iti ajunga coletele si sa te bucuri de ele acum, in luna sarbatorilor si nu numai!

    RăspundețiȘtergere
  5. Vai, sunt superbe!
    Am pus si eu ochii pe un lant cu o bufnita, n-am nici unul lung si imi doresc, asa ca , cand voi lua banutii sper sa-l mai gasesc. Elefantul tau e foarte frumos si ma mir cum ceva asa frumos poate fi atat de ieftin! Bufnita pe care o vreau eu e 26 de lei, deci cam cat 5 elefantii:))
    Sa le porti cu placere:*

    RăspundețiȘtergere
  6. si eu am facut o comanda de la acel nene sau tind sa cred ca e acelasi dupa poze :) un ceas pe o bratara si asa mi ca rai de la posta l-au facut pierdut si asa mor ei deobicei de curiozitate, am mai primit un colet din uk si a fost clar desfacut :( o well cerceii chiar sunt elfishi ;) si cute

    RăspundețiȘtergere
  7. superb colierul si elefantelul:x
    se spune ca elefanteii poarta noroc:)..deci sper sa-ti poarte mult mult noroc:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Colierul cu elefantel este tare dragalas! Sa il porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  9. ce finuti par cerceii!sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  10. Cercelusii sunt deosebiti!;) Imi plac!:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Chiar azi ma uitam prin magazinul tipului (l-am salvat la favorite) si ma gandeam ca ar trebui sa-mi comand si eu ceva de la el. Nu prea am nimerit cercei asa frumosi cum ai tu, dar am vazut cateva accesorii care mi-au placut. Sa le porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  12. am cumparat cateva chestii de la tipul asta acum o luna si inca nu am primit coletul :( in cat timp au sosit produsele tale?

    RăspundețiȘtergere
  13. Ebay - am dat linkul vanzatorului in postarile trecute.

    RăspundețiȘtergere
  14. Si eu voiam sa imi iau ceva pe ebay si intr-un final nu am reusit...pentru ca al meu card de la brd nu merge cu pay pal. Mi-am facut o tona de nervi. Nu am ce face. Te rog mult sa imi spui la ce banca ai cardul!

    Si dea asemenea te mai rog sa participi la concursul de pe blogul meu, poti castiga un fard de ochi/pigment in ce nuanta doresti. Te pup.

    RăspundețiȘtergere