Short ramble & News

8.12.10

Castigatoarea premiului de la concursul de Mos Niculae nu m-a contactat nici pana acum. Mai astept 30 minute (pana se fac 48 de ore de cand am anuntat rezultatul) si daca nu primesc datele pe mail, aleg alta castigatoare si o anunt pe blog pana la ora 13.

M-am hotarat sa fac in weekend un blog sale - produse MAC si Nars si niste pensule de la Sigma. Detalii vor urma in zilele urmatoare (Michellinne, asta ca ti-am spus categoric ca nu mai fac blog sale - poti sa razi cu pofta).

O sa incerc azi sa scriu cateva postari ca am incercat niste produse si vreau sa va spun parerea mea.

In ultima perioada am fost obsedata de aromoterapie. Am combinat uleiuri esentiale si am facut la sprayuri de camera si combinatii pentru difuzorul de ulei de m-am ametit si eu. Daca vrei detalii, spuneti-mi si o sa fac o postare despre asta (imi place sa-mi miroasa casa frumos, mai ales in perioada asta a anului).

4 comentarii

  1. Eu as vrea detalii legate de aromele pe care le-ai creat, sunt foarte curioasa! Si eu am avut aceeasi pornire in ultima vreme, dar, din lipsa de timp, m-am bazat pe lumanari aromate. Si astept blogsale-ul :P you know I'm addicted! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. abia asteptam blog saleul si da ar fi frumos sa faci o postare cu aromaterapy.

    RăspundețiȘtergere
  3. Primul cuvant care mi-a venit in minte dupa cartile tale a fost "scarbos". Esti prea cuminte pentru lumea asta! :P

    RăspundețiȘtergere