Christmas Ramble & Tag

25.12.10

Inainte de orice altceva, multumesc pentru mesajele frumoase pe care le-am primit astazi de la voi. Un gand curat si frumos face mai mult decat un sac de cadouri.

Ieri am plecat pe la pranz de acasa si am avut ceva de umblat (m-am dus sa duc niste cadouri) si am ajuns si in vama (gasisem niste avize in cutia postala si m-am gandit ca daca Mosul mi le-a adus, e pacat sa nu ma duc sa le ridic) si am "primit" 3 glossuri de la MAC (Fashion Scoop, Fashion Whip si Prrr) si niste inele de la vanzatorul din Hong Kong (care arata demential si-mi plac la nebunie) - o sa pun poze cu 2 din ele mai jos.




Dupa care am ajuns si la matusa mea (sora mamei) sa le las niste daruri. Si a venit si nepota-miu cu parintii, ne-am strans mai multi in final si m-a prins noaptea acolo. Pe scurt: mi-am petrecut seara de Ajun facand intrecere de baloane de sapun si cantand. A fost chiar frumos, mai ales ca nu a fost "programat".

Am ajuns destul de tarziu acasa si m-a prins miezul noptii cu niste cadouri neimpachetate, insa n-a mai contat - a venit Mosul si cu ele neimpachetate. Am desfacut cadouri, am mancat ciocolata (o decizie nu prea inspirata la ora aia - n-am mai putut sa adorm si azi am fost un pic mai zombie) si m-am dus la culcare mult prea tarziu.

Dimineata bineinteles ca am dormit mult mai mult decat trebuia si s-a incurcat tot, dar cine a mai bagat in seama micile neplaceri? Singurul lucru care nu mi-a placut la ziua de azi a fost ca totul a fost o agitatie ca de obicei - imi doresc si eu o zi linistita, dar se pare ca nu e de mine (insa trebuie sa recunosc ca omul cateodata si-o face singur).

Sper ca ati petrecut frumos si ca Mosul a venit pe la voi cu daruri frumoase si inspirate.

Am primit tagul de la Sadie si m-am "conformat":

1. Care este filmul tau preferat de Craciun?
Nu am un film preferat, insa in perioada asta ma uit la orice film ce are ca tema Craciunul.

2. Care este culoarea ta preferata de Craciun?
Rosu, dar in fiecare an fac o alta alegere: auriu.

3. Iti place sa lenevesti in pijamale sau sa te gatesti de Craciun?
Ma "gatesc" cat imi permite timpul (nu stiu cum se face dar in ziua de Craciun niciodata nu reusesc sa ma incadrez in timp asa cum mi-as dori)

4. Deschizi cadourile de Craciun in seara de Ajun sau in dimineata primei zile de Craciun?
Imediat dupa ora 24:00. Asta dupa ce cer toata ziua indicii (nu le primesc niciodata, dar eu insist ca o placa stricata).

5. Ce iti place sa faci in vacanta de Craciun?
Eu as vrea sa dorm si sa ma odihnesc, dar mai mereu se gaseste un motiv care sa ma faca sa fiu pe drumuri.

6. Ceva dorinte pentru Craciun?
Motive sa zambesc in fiecare zi.

7. Aroma preferata de Craciun?
O combinatie de scortisoara cu portocale.

8. Desertul preferat de Craciun?
Chec (mie nu-mi plac nucile si nici cacao si nici cozonacul nu ma incanta in mod special).

10 comentarii

  1. primul inel e foarte frumos:X
    Sarbatori fericite in contiunare:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos e primul inel! :x
    Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  3. si mie imi place primul inel. :D
    parca imi faci si mie pofta sa-mi cumpar niste inele sau sa mi le stramtez pe celelalte. Cand eram adolescenta purtam cate un inel pe fiecare deget. se mirau toti de mine. am slabit vreo 17 kg de atunci si bineinteles ca toate inelele mi-au ramas largi. sunt miniona, inainte eram chiar purcica, asta fara sa jignesc pe nimeni. vb dpar de persoana mea. :)
    mai imi pun un inel din cand in cand din aur, dar destul de rar. poate imi fac curaj sa-mi micsorez vechile inele.
    m-ai facut sa-mi doresc sa port din nou.
    apropo, sunt nascuta pe 25 iulie. retinusem ca tu esti pe la sfarsit, acum am vazut ca mi-ai raspuns. Leoaice fioroase :>
    te pup si sarbatori frumoase in continuare! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-a atras atentia modul cum a decurs ziua ta...ceva de genul ala mi-as fi dorit si eu: ceva spontan, ceva in familie, ceva amuzant si ceva dulce :P.
    Primul inel e foarte dragut.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ahhhh, ce te inteleg la faza cu nuca si cozonaci, si eu sunt fana chec :)
    Craciun Fericit, te imbratisez cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere
  6. Craciun fericit in continuare! Foarte frumoase inelele!

    RăspundețiȘtergere
  7. foarte frumoase inelusele! sa le porti cu placere!
    sarbatori fericite in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna Camelia! Sunt o cititoare fidela a blogului tau, felicitari pentru temele abordate, am aflat multa info utila de aici. Vreau sa te intreb ceva: am facut comanda la Sigma in perioada "black Friday" mai exact pe 26.11.2010. si nici pana in ziua de azi nu mi-a ajuns comanda. Acum o saptamana le-am scris celor de la Sigma sa-mi dea un track number, dar mi-au zis ca nu au asa ceva ( cand am facut comanda m-am incadrat in suma de 50 de dolari si transportul a fost gratuit).Nu stiu ce sa fac, am deja ceva experienta in domeniul comenzilor on-line, am mai comandat din SUA ( de la costalscents) , dar nu mi s-a mai intamplat ca un colet sa aiba astfel de intarzieri. Ce sfat imi dai (la posta daca merg, sigur nu ma baga nimeni inseama fara un aviz) sa mai insist la cei de la Sigma sau crezi ca ar fi cazul sa-mi iau gandul de la pensule? ( offf.... si le voiam atat de muuult).Elena

    RăspundețiȘtergere
  9. Elena, tot ce au trimis gratuit in acea perioada au trimis cu First Class (fara tracking number) - mie mi-a ajuns coletul in 14 zile aproximativ. Tinand cont ca perioada asta este foarte aglomerata la posta/ vama, e posibil sa fie coletul tau ratacit pe undeva (eu cand a fost nebunia cu vulcanul am primit un colet dupa 8 saptamani). Eu zic sa astepti prima saptamana lucratoare din ianuarie si daca nu primesti avizul (cei de la vama nu au cum sa te ajute daca coletul nu a avut tracking number), sa ii anunti pe cei de la Sigma ca nu ai primit coletul si sa ceri returnarea banilor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc mult pentru raspuns Camelia! Atunci ma inarmez cu inca putina rabdare, sper din suflet sa ajunga. Sarbatori Fericite! Elena

    RăspundețiȘtergere