Best of 2010: Top 5 Bodycare Products

30.12.10

1. Nivea Creme Peeling

Nu stiu daca se gaseste si la noi (eu mi-am luat cateva din DM din Austria), insa este cel mai cremos si hranitor gel de dus abraziv pe care l-am folosit


2. Unturile de corp de la Boots din gama Mediterranean

Sunt preferatele mele. Cel cu ulei de fistic, ulei de migdale si lapte miroase de vis si intra imediat in piele. Cel cu ulei de caise, ulei de masline si miere este mai gras (ideal pentru pielea foarta uscata) si lasa pe piele un miros placut. De-a lungul timpului am incercat si alte variante, dar nu-mi amintesc exact care.


3. Gama Oatmeal Cookies de la Body by Bed Head

Am folosit scrubul, gelul de dus si lotiunea de corp in special iarna. Miros demential (desi cam dulce pentru gustul meu) si lasa pielea atat de fina.4. Yoghurt & Cucumber Body Souffle (Greenland)

O veche iubire la care ma voi intoarce mereu. Toate produsele din aceasta gama mi-au placut, insa souffleul pentru corp ramane preferatul meu. Intra imediat in piele si miroase divin.


5. Yves Rocher Anti-Fatigue Iced Gel

Gelul racoritor cu lavanda pentru picioare obosite - cine mai stie cate tuburi am folosit pana acum? Racoreste si da senzatia de picioare usoare.

Un comentariu