DIY: Miros de Craciun

22.12.10

Am reusit aseara sa "amestec" niste uleiuri esentiale si sa obtin miros de Craciun, de sarbatoare - din toate combinatiile incercate pana acum, asta e cel mai reusit amestec. Si persista. Azi dimineata in casa inca se simtea mirosul.

Am folosit:

- 10 picaturi ulei esential de portocala (sweet orange)
- 5 picaturi ulei esential de ghimbir
- 8 picaturi ulei esential de scortisoara (frunza de scortisoara)
- 2 picaturi ulei de nucsoara

Le-am pus intr-o recipient mic de sticla cu capac si le-am amestecat prin rotirea sticlei intre palme. Dupa care am pus amestecul in difuzor si am aprins o lumanare si ... toata casa a mirosit a Craciun!

P.S.: Aceasta este postarea cu numarul 501. Mi-am petrecut ceva timp din viata pe blogul asta, dar sentimentul este unul frumos.

A facut si Bella o boacana ieri si acum schioapata. Cand a venit medicul la ea aseara era la mine in brate si a sarit ca nebuna de la mai bine de 1 metru si a alunecat pe parchet si o doare o labuta din spate si schioapata. E caraghioasa cum merge (mai bine zis cum topaie), cand e vorba sa se certe cu cateii de afara uita ca o doare si e calare pe geam si latra si face scandal!

11 comentarii

  1. Pentru mine, Craciunul miroase a brad. Ador mirosul bradului si abia astept sa-l cumpar azi.
    Saracuta Bella ;)). Asa face si Idefix: sare de pe spatarul fotoliilor de parca se crede pisica. :))
    501 postari. Wow. E ceva dar ai scris cu placere si asta o simtim si noi. Iti multumim! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie nu-mi ies niciodata combinatiile de arome si fac niste mirosuuuuri:))
    Apropo...am facut un blogsale si m-am inspirat putin de la regulile tale. Adica m-am inspirat de la Sweet Crazy Lollipop care s-a inspirat de la tine:). Sper ca e ok.

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate am sa incerc si eu combinatia de arome:)
    Bella sa te faci bine:P

    RăspundețiȘtergere
  4. Portocala este esentiala,pentru mine asta e mirosul Craciunului.Cineva facea misto de mine ca numai atunci mananc si eu portocale si cam asa e,mi-e lene sa le cojesc :P

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna seara! Intru neinvitata in casa dumneavostra dar, uitandu-ma la postarile anterioare, am vazut bijuteriile absolut minunate pe care le aveti si voiam sa va rog, daca se poate, sa-mi spune-ti de unde le-ati cumparat. Initial gasisem un site dat de dumneavostra dar nu stiu sigur daca e cel care trebuie si cum se procedeaza pentru a cumpara. Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  6. Acela este siteul vanzatorului, insa in postarile trecute am dat si idul vanzatorului de ebay (eu am cumparat produsele de pe ebay de fiecare data si am platit prin paypal).

    RăspundețiȘtergere
  7. Apoi am mai studiat site-ul si am vazut ca prin paypal :( N-am lucrat cu e-bay-ul nici odata si nu am nici card din pacate. Oricum sunt superbe, iar preturile parca inimaginabile ;)) Multumesc mult pentru raspuns.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cu placere, se pot cumpara multe de pe ebay la preturi de nimic - poate e indicat ca pentru 2011 sa urmeze un card si ulterior cumparaturi pe ebay? (eu joc rolul inspitei acum)

    RăspundețiȘtergere
  9. Sincera sa fiu nici nu stiu ce mi-as fi comandat daca as fi avut cum la cat sunt de frumoase. Cum m-as fi putut eu abtine?! Acum chiar imi pare rau ca n-am card, dar asa cum spuneti, cine stie ce imi reverva 2011...Chiar si asa, cum se spune: "You made my day!".

    RăspundețiȘtergere