Update Blog Sale si un mic ramble

13.12.10

Vroiam doar sa va anunt scurt ca am expediat toate coletele de la blog sale, asa ca in 2-3 zile ar trebui sa le primiti (pentru cele din Bucuresti timpul va fi si mai scurt). Sper sa va placa si sa le folositi cu placere.

In alta ordine de idei, azi am ridicat din vama un colet de la Sigma cu niste pensule (F80, F82, F84, E20 si mi-au trimis cadou E25 - travel size) deci in zilele urmatoare vor urma impresii despre aceste pensule.

Si tot azi am ridicat din vama 3 colete din Hong Kong, deci o sa vedeti iar niste cercei si inele. Fiecare cu obsesiile lui.

Cateaua lovita de masina de la munca inca nu merge - am vorbit iar cu veterinarul si se pare ca trebuie dusa la o radiografie - mi-e un pic groaza ca nu stiu cum s-o car. E mai bine decat era zilele trecute, dar nu se ridica pe labele din spate, sper sa gasim o solutie.

Bella a reactionat la antibiotic si nu mai tuseste (nu cred ca am apucat sa scriu ca facuse si ea bronsita si a urmat un tur de forta la cabinet 4 zile pentru tratament).

5 comentarii

  1. off saracuta :( multa sanatate!
    abia astept sa ne spui impresiile tale despre pensulele Sigma!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca se simte mai bine Bella :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Abia astept sa citesc impresiile tale despre pensulele Sigma. Eu abia ce am descoperit acest domeniu si sunt la faza in care studiez problema. Nu o sa devin niciodata o experta ( insemnand ca imi propun sa invat doar cateva machiaje de zi ) din cate am vazut cum stau lucrurile de aceea iti cer sfatul in ce priveste achizitionarea unei truse de pensule. Am in lista in vedere o trusa Sonia Kashuk (manere albe) http://yfrog.com/j25021810959a9dd63909aj pe care am gasit-o cu 50 si ceva de dolari pe ebay sau trusa roz ce e in oferta la Sigma care ajunge la 100 de dolari cu tot cu transpot. Avand in vedere ce am spus mai sus dar si tinand cont de pret, crezi ca mi-ar ajunge SK? Imi dau seama ca suna stupid ce auzi de la mine, dar cu tot riscul de a ma face de ras, te rog sa ma ajuti cu un sfat. Ah si inca ceva: daca ma hotarasc sa comand Sigma, sunt in "pericol" de a plati TVA, vama si alte taxe? Iti multumesc din suflet pentru raspuns.

    RăspundețiȘtergere
  4. Florentina, daca cauti pe blog la eticheta "pensule" vei gasi acolo detalii despre pensulele Sigma si in comentarii raspunsurile la intrebarile tale - n-am folosit SK deci nu stiu ce sa-ti spun despre ele.

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi pare rau pentru catea, dar ma bucur pentru Bella :)
    De abia astept coletul. Nu ti-am dat raspuns la mail pentru ca n-am vrut sa te deranjez scriind un singur cuvant in tot mailul:) Multumesc.

    RăspundețiȘtergere