Giveaway Craciun

6.12.10

M-am hotarat ce si cum si cat si postez ultimul giveaway pe anul asta: giveawayul de Craciun la care pot participa toti cei ce citesc acest blog (indiferent ca il urmaresc sau nu oficial si daca participa sau nu la celelalte giveawayuri de sarbatori - pentru Anonimi, nu uitati sa-mi lasati o adresa de mail la sfarsitul comentariului, atlfel nu voi considera participarea valida).

Premiul este un portfard Bourjois care contine:
- Bourjois Yes to Volume No to Clumps Mascara - Black
- gloss MAC  - Glamoursun
- baza machiaj MAC Paints - Pixel
- fard Clarins - 28 Urban Grey
- mostra pigment MAC - Frozen White
- mostra pudra fixare Lily Lolo - Flawless Silk


Ce trebuie sa faceti ca sa castigati?

Am stat si m-am gandit putin cum sa se desfasoare acest giveaway pentru ca nu vreau sa mai fac lucrurile cum le-am facut pana acum. De ce? Pentru ca e important sa dai ca sa primesti - asa ca va trebui sa dati si voi de data (si probabil in toate datile care vor urma - nu e nimic batut in cuie) - si nu ma refer sa dati ceva material, ci sa oferiti timp si sentimente.

Participarea voastra va fi un singur comentariu care va trebui sa indeplineasca cerintele de mai jos si va trebui sa inceapa cu "Si eu vreau ..." si sa-mi spuneti care este cea mai mare dorinta a voastra - si eu vreau sa fie o dorinta de suflet, nu ceva material.

Nu cred ca ati inteles ceva din ce-am zis pana acum. Sa ma explic: Craciunul e o sarbatoare de familie care trebuie sa ne umple inimile de iubire si fericire. E momentul cand ar trebui sa uitam, sa iertam si sa zambim chiar atunci cand ne doare, asa ca prima regula a acestui giveaway este sa va ganditi fata de cine ati gresit cel mai rau anul asta (greseala se poate considera si o vorba urata, care cateodata doare mai mult decat o palma) si sa incercati sa va cereti iertare pentru acest lucru sau sa iertati un rau care v-a fost facut si sa ne spuneti daca puteti cere iertare sau ierta din inima.

A doua regula este legata de simbolul Craciunului care pentru mine este verbul "a darui" (si nu ma refer la schimburi de cadouri, ci la a invata sa daruiesti din inima - poti sa daruiesti un zambet, o mangaiere, orice - doar pentru a oferi un moment de fericire celor din jur). Vreau sa va ganditi si sa ne spuneti si noua - daca ati putea face un singur cadou unei singure persoane, ce cadou ar fi si cui? (nu vreau sa vorbim despre un apartament prietenului, o masina mamei, etc. - ci despre lucruri realizabile care ne sunt mult mai usor de daruit decat ne imaginam, e suficient doar sa ne gandim putin la asta).

Iar a treia regula a giveawayului este una la care ma gandisem acum ceva vreme, dar am renuntat intre timp, insa azi m-am gandit ca nu e o idee rea. Vreau sa creati un set in Polyvore (nici eu nu l-am folosit pana zilele trecute, deci nu e ceva greu si nici nu implica nimic personal - cum sunt celelalte giveawayuri) cu o tinuta pentru petrecerea zilei de Craciun (outfit, machiaj, accesorii) care sa contina cel putin un element rosu si cel putin un element de culoare verde. Nu trebuie sa fie neaparat un set pe care chiar l-ati purta in ziua respectiva, ci unul care sa va inspire pentru acea atmosfera - un set care sa contina putin din inima fiecaruia dintre noi si al carui link il lasati in comentariu.

Nu stiu daca e un giveaway cu pretentii sau complicat (mie nu mi se pare a fi nici pretentios si nici complicat), dar este ceea ce vreau eu sa fac - inscrierile incep acum si se termina pe 12.12.2010 la ora 22. Voi alege dintre participari 3 sau 5 tinute sau poate chiar mai multe (depinde de voi si de inspiratia voastra) si le voi posta pe blog pe 13.12 si vom alege impreuna castigatoarea prin vot deschis.

Cand voi anunta finalistele, voi "participa" si eu la giveaway (in sensul ca voi indeplini si eu cele 3 conditii ca asa mi se pare normal).

Castigatoarea va avea 48 de ore la dispozitie sa ma conctacteze dupa anuntare pentru a avea timp sa-i trimit cadoul pana de Craciun.

Sunt curioasa cum vi se pare acest giveaway, cum sunt regulile? Bombardati-ma cu laude sau critici.

42 de comentarii

  1. e ceva nou si e foarte interesant! imi place ideea ta, felicitari :)

    RăspundețiȘtergere
  2. imi place foarte tare ideea,e ceva ce tine de sufletul nostru. catigatoarele le vei alege cu random.org ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Andra, nu - voi proceda cum am spus in postare (eu voi alege finalistele si castigatoarea o vom alege impreuna - prin vot deschis).

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu vreau sa ii aduc un zambet mamei mele in fiecare zi...(cel putin in anul 2011).

    setul meu: http://www.polyvore.com/merry_mas/set?id=25680278

    RăspundețiȘtergere
  5. Miki, sunt 3 reguli pentru giveaway - n-ai scris decat despre una.

    RăspundețiȘtergere
  6. Camelia, mi se pare excelenta ideea ta, si da, ai dreptate, trebuie si noy sa participam intr-un fel :)...eu vreau sa ma gandesc foarte bine si apoi voi posta. Multumim inca odata, pentru...tot. :)
    P.S: am facut un cont de blogspot si deci acum nu mai sunt cu Julya, cu julyasan. :) hugs

    RăspundețiȘtergere
  7. Vreau sa particip si eu la acest giveaway...so, sa incep...
    1. Cred ca anul asta eu am fost mai rautacioasa decat mi s-a facut vreun rau... Mi s-a intamplat ca in momentele in care nervii puneau stapanire pe mine, sa impart vorbe vrute si nevrute celor dragi mie...tocmai celor care imi sunt mereu alaturi,care ma sustin si apreciaza asa cum sunt...deci, imi cer scuze si sper sa ma ierte mama, prietenele mele si iubitul meu(care a avut cel mai mult de indurat) pentru cuvintele care au iesit fara sa fie trecute prin filtrul gandirii...
    2. Daca ar fi sa daruiesc unei singure persoane ceva, as alege-o pe mama. Si daca ar fi sa-i daruiesc ceva din toata inima ar fi multa sanatate, insa cum acest lucru este imposibil, as vrea sa-i ofer niste clipe de neuitat alaturi de familie, acum ca distanta ne desparte si sa-i amintesc si sa-i reamintesc constant, cat este de importanta pentru mine, ca a fost, este si va ramane o persoana deosebita, iubitoare, intelegatoare si altruista si ca reprezinta jumatate din inima mea.
    3. setul meu : http://www.polyvore.com/cgi/set?id=25682748

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu vreau sa particip la aceasta provocare a ta si chiar iti multumesc pentru ca datorita concursului tau am renuntat sa-mi prajesc cartofi:)
    Trei ore am stat in fata calculatorului -mi-a trecut si foame si tot:))-, intai sa-mi dau seama cum functioneaza programul ala, apoi am trecut prin sutele de hainute si alte minunatii prezentate acolo si mai apoi am incropit cateva tinute, insa asta cred ca ar fi cel mai pe gustul meu, pornind de la culoarea rochitei, a pantofilor, verdele geantii si, mai ales, nuantele fardurilor si norisorul de Alien care mi-ar placea sa pluteasca discret in jurul meu.

    Asa, destul despre tinuta, dar trebuie sa spun ca sunt mandra ca am reusit sa-i dau de cap cu toate ca, sa fim seriosi, nu este operatie pe creier :P

    De fiecare data cand fac un lucru urat, in secunda urmatoare as vrea sa dau timpul inapoi si sa nu mai spun/fac acele idiotenii care ranesc oamenii in jurul meu. Sau poate ca doar mi se pare mie ca-i ranesc. As vrea sa nu fi ridicat tonul la mama si sa nu-i mai atrag mereu atentia ca ma suna mult prea des:( Ar trebui sa-i multumesc lui Dumnezeu ca am o mama careia ii pasa de mine si sa ma gandesc cum sa o rasfat si mai mult pentru ca merita cu varf si indesat!
    As vrea sa nu-mi mai sara tandara cateodata si sa nu mai fiu atat de suparacioasa atunci cand o situatie nu se termina asa cum imi imaginam eu initial. As vrea sa am intelepciunea sa nu mai am pretentia ca oamenii din jurul meu sa fie perfecti si sa-mi citeasca gandurile cand nici eu nu pot face asta.
    Imi pare atat de rau ca am vazut-o pe bunica -iubirea vietii mele- atat de rar in anul asta si am o ciuda teribila pe mine ca nu-mi fac timp sa ajung mai des pe la ea sau sa stau cu ea la telefon de fiecare data cand simte nevoia sa-mi auda vocea. As vrea sa las totul balta atunci cand ma suna ea si sa am rabdarea sa o ascult cu orele... In anul care vine imi promit ca asa voi face pentru ca timpul nu este ingaduitor cu nimeni!
    Imi doresc sa am foarte multi bani si sa-mi trimit parintii si bunicii la cea mai tare clinica din lume acolo unde sa fie investigati si para-investigati, iar la sfarsit medicii sa-mi spuna ca sunt sanatosi tun si ca vor mai trai minim 200 de ani.
    Visez la ziua in care si in Romania va exista o asociatie care sa protejeze animalele, visez la o zi in care sa pot suna undeva atunci cand vad un caine pe strada si in scurt timp o echipa de medici sa-l preia cu zambetul pe buze si sa-mi promita ca vor avea grija de el!
    Zilele astea visez sa-i pot oferi iubitului meu o excursie la Viena pentru ca pe 17 decembrie implinim 5 ani de relatie, iar pe 19 dec este ziua lui. Scotocesc prin toate ofertele de pe net, sun la agentii, caut zboruri, insa deocamdata nu am gasit nimic pentru bugetul meu actual si sunt foarte trista :(
    Sper sa pice ceva din cer si daca nu se va intampla asa, voi considera ca a fost spre binele nostru sa nu plecam:)
    Si mai visez la un Craciun pe care sa-l petrecem impreuna, cu familia mea si a lui, si sa avem un brad mare si in casa sa se auda colinde si noi sa fim fericiti!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ups, am uitat sa pun link-ul tinutei create de mine:

    http://www.polyvore.com/my_dream_outfit_for_christmas/set?.embedder=2090626&.mid=embed&id=25683095

    RăspundețiȘtergere
  10. Am reusit sa imi supar mama in multe ocazii, poate ca pare banal dar ei as vrea sa ii cer iertare, ptr ca am rostite cuvinte dure si pentru ca nu m-am gandit cat de mult a suferit.

    De Craciun, daca am posibilitatea(voi face tot posibilul sa pot) am cateva persoane la care vreau sa daruiesc.
    Nepoata mea implineste 6 ani, trebuie sa gasesc cadoul minune,de care sa nu se plictiseasca dupa 5 minute si cu care sa se joace si peste cateva zile, luni ani si mai exista

    2 domnisoare mai mari, care au trecut prin clipe grele pentru niste copii( alina are 11 ani si andreea are 9 ani ) Ele sunt in grija unei doamne foarte draga sufletelui meu, care in ciuda faptului ca duce o povara grea(propriul fiu e in inchisoare poate ca ptr tot restul vietii) are grija de aceste fetite.
    Vreau sa le daruiesc ceva sclipicios, nu foarte scump dar cu care sa fie unice si sa le faca sa se simta speciale. ( cred un lantisor cu pandativ)

    si nu in ultimul rand :) mi-as dori sa fiu intr-o noapte magica alaturi de printul meu si cu setul de la POLYVORE

    http://www.polyvore.com/cgi/set?id=25684751

    RăspundețiȘtergere
  11. Am uitat sa incep cu inceputul :(, Mos Ene imi dadea tarcoale .

    Si eu as vrea fiu intr-o seara de neuitat in cadrul unei petreceri(seara dansanta) in care eu sa fiu gatita din cap pana in picioare :) mai mult sau mai putin ca in setul ales de mine pe situl POLYVORE alaturi de el si sa ma simt ca o printesa in bratele lui dansand :) pe multe melodii romantoase, dulci si foarte dulci dar pana la limita de a da in diabet, insa indeajuns pana cand eu sa simt ca sunt cea mai speciala in bratele lui :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Si eu vreau sa aduc fericire celor din jur, in fiecare zi.
    Outfitul meu:
    http://www.polyvore.com/christmas_outfit/set?id=25686182
    Daca ar fi sa aleg o persoana careia i-as darui un cadou, aceasta ar fi o prietena de a mea care sufera de depresie, iar cadoul meu pentru ea ar fi sa ma straduiesc o zi intreaga sa o fac sa zambeasca, sa rada si sa se bucure de fiecare lucru care i se intampla.
    Daca ar fi sa aleg o persoana fata de care am gresit si ar trebui sa-mi cer iertare, nu as putea sa o fac, pentru ca am gresit fata de mai multe, insa i-as alege pe bunicii mei, pentru ca nu mi-am facut mai mult timp ca sa-i vizitez si sa le spun cat de mult ii iubesc.

    RăspundețiȘtergere
  13. wow super ideea!am sa revin maine cu setul pentru ca acum sunt franta de oboseala de la 7 dimineata cand m-am trezit.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  14. Well...chiar acum ma apuc sa creez un set pe POLYVORE. Imi place fff mult tema giveaway-ului si chiar m-a pus pe ganduri:">.
    De obicei nu imi place sa lingusesc dar simt nevoia sa iti spun ca se vede ca esti o persoana extrem de altruista si cu sufletul deschis.

    RăspundețiȘtergere
  15. Doresc sa particip si eu la acest giveaway.
    1. Asadar, am gresit de cateva ori fata de persoane care nu aveau nicio vina, vinovata fiind doar eu pentru ca eram prea orgolioasa sa accept si sa vad realitatea. Si intotdeauna, cand realizam ca nu am dreptate, urmau remuscarile si regretele de rigoare. Nu am avut intotdeauna curajul sau oportunitatea de a cere iertare, dar Craciunul se dovedeste a fi mereu un prilej bun. Asadar, cer iertare mamei si iubitului meu, pentru ca fata de ei am gresit cel mai mult!
    2. Daca ar fi sa aleg un singur cadou unei singure persoane, atunci l-as alege pe iubitul meu caruia i-as darui o inima de sticla cu un refren gravat din melodia noastra preferata. Consider ca ar fi un cadou foarte personal si, de asemenea, memorabil!
    3. Setul meu este:
    http://www.polyvore.com/christmas_party/set?id=25698530

    RăspundețiȘtergere
  16. 1.
    Si eu vreau sa-ti daruiesc,
    din vise,
    stele cazatoare de lumina,
    sa pot sa ti le-agat de suflet
    ca sa gasesti mereu
    acel drum catre noi.

    2. Sunt vinovata ca ma grabesc sa fiu "om mare", ca uneori nu dau atentia cuvenita lucrurilor simple, marunte, care se intampla zi de zi, dar care ne umplu viata.Imi doresc sa pot sa fiu si mai generoasa decat anul acesta, sa fiu mai buna cu cei din jurul meu, sa cer iertare mai des si sa spun ori de cate ori am ocazia "te iubesc"
    3.http://www.polyvore.com/cgi/set?id=25698506

    P.S sper ca e in regula daca prima cerinta am indeplinit-o in versuri :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Excelenta ideea giveaway-ului, Camelia.;) Huuuggies pentru noua postare!!!!!

    "Zuzele", imi face cu ochiul outfitul propus de tine. As purta si eu rochita respectiva, accesoriile, etc..;)

    RăspundețiȘtergere
  18. Multumesc, Ada! :) Si eu as purta daca nu ar fi atat de scumpe "indredientele" :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Si eu vreau sa fiu mai deschisa catre persoanele care tin cu adevarat la mine si sa pot darui mai multe decat pana acum. Si as mai vrea sa primesc ceea ce dau, iar aici nu ma refer la partea materiala. Vreau sa primesc iubirea pe care o dau, fara sa trebuiasca sa o cersesc.
    Am gresit foarte mult fata de parintii mei insa ei nu mi-au intors niciodata spatele si tocmai din acest motiv imi doresc sa fiu mai calculata, sa gandesc de 2 ori inainte sa fac ceva ce ii poate rani, pentru ca nu merita.
    Daca ar fi sa daruiesc ceva unei persoane,mi-ar placea sa o surprind pe mama mea macar cu o floare, intr-un moment in care se asteapta mai putin.Sigur ar fi foarte bucuroasa pentru ca ar intelege exact semnificatie grestului...si cred ca am sa si fac asta, pentru ca m-ai pus pe ganduri Camelia:))
    Iata si outfit-ul creat de mine pe care chiar l-as purta in seara de Craciun pentru ca imi place foarte mult.De sweater-ul de la Marc Jacobs sunt de muuult indragostita si am insistat sa-l pun in tinuta. Sper sa iti placa
    http://www.polyvore.com/christmas_set/set?id=25700622

    RăspundețiȘtergere
  20. Si eu vreau sa imi cer iertare surorii mele...ea este plecata de aprope un an de zile in strainatate cu sotul ei si in noiembrie ne-a dat vestea ca e insarcinata:)...astazi insa am primit un teleon de la dansa si mi-a zis cu lacrimi in ochi ca a pierdut sarcina (prima ei sarcina)
    ...Vreau sa imi cer iertare pentru simplu fapt ca nu am putut fi langa ea in momentele acestea...stiu ca distanta e mare(Romania-Anglia) dar puteam sa o incurajez..puteam sa fac ceva..eu doar am izbucnit in plans...nu trebuia...trebuia sa o incurajez...Imi cer iertare surioara si te astept cu drag acasa:-<

    Daca ar fi sa daruiesc un cadou unei singure persoane...ar fi tot surorii mele care trebuie sa vina de Craciun si i-as darui o seara intre fete (numai noi 2) in care sa simta caldura familiei si a casei in care am crescut pe care n-a mai simtit-o de un an de zile...

    Iata si tinuta mea pentru seara de Craciun...nu este una eleganta...este una in care ma simt eu bine si care aduce zic eu a Craciun o sarbatoare petrecuta in familie:)
    http://www.polyvore.com/christams/set?id=25680103

    multumesc pentru tot!cu acest giveaway mi-am dat seama cat de important e sa iti ceri ieratare si sa ii apreciezi pe cei din jur:)...mai ales familia

    RăspundețiȘtergere
  21. Si eu vreau sa-i cer iertare cuiva. Este vorba despre bunica mea. Vreau sa o rog sa ma ierte ca nu am fost sa o vad de foarte mult timp.
    Si mai vreau sa le daruiesc parintilor mei un Craciun cu multa bucurie si veselie. Um Craciun cu zambet in suflet si pe chip !
    Setul meu pentru petrecerea de Craciun :
    http://www.polyvore.com/cgi/set?id=25705710

    *just_monicutza@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  22. Si eu vreau sa invat sa nu mai ranesc persoanele pe care le iubesc, vreau sa invat sa apreciez fiecare moment din viata mea, vreau sa invat sa ma bucur de ceea ce am din punct de vedere spiritual si sa nu imi doresc nimic mai mult.(Cred ca ii cer iertare vietii ca am lasat-o sa treaca pe langa mine uneori...)
    Mamei, i-as darui sanatate si mai multa atentie in anumite momente, i-as darui mai multa iubire si i-as fi mai recunoscatoare pentru tot ceea ce face pentru mine.

    Asta am creat in polyvore: http://www.polyvore.com/cgi/profile?id=2092042

    RăspundețiȘtergere
  23. Si eu vreau sa fac fericite persoanele care conteaza pentru mine - parintii,bunica,prietenul si prietenele mele.
    As vrea sa gasesc o cale de a nu mai gresi fata de mama mea,pe care o cam supar si nu ar trebui,pentru ca stiu ca ea face totul pentru mine si ma iubeste,la fel cum o iubesc si eu pe ea.Si mai este o persoana cu care uneori ma comport urat si in capul careia se sparg oalele atunci cand sunt suparata-prietenul meu,pe care uneori imi vars toti nervii si totusi,ma iubeste si nu imi reproseaza nimic. :(
    Daca as putea sa daruiesc un singur cadou,i-as darui mamei mele sanatate cat de multa,sa-mi fie alaturi toata viata.

    http://www.polyvore.com/mychristmasoutfit/set?id=25709123


    biasaysno@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  24. Si eu vreau .. prea multe. Adica, eu chiar imi doresc prea multe. Imi doresc sa ma aprecieze oamenii din jurul meu, dar mai ales cei apropiati mie. Si probabil ca o si fac, dar unii nu stiu sa arate acest sentiment. Asa ca, excluzand lucrurile materiale, in acest Craciun cel mai mult si mai mult, imi doresc sa fiu iubita si apreciata. Mai iubita decat o pereche noua de pantofi, pentru care imi strang bani si cu care imi vine sa dorm si in pat :)). Anyway, ca orice om imi dau seama ca am gresit de-alungul vietii, nu doar pe parcusul acestui an, fata de diversi oameni, este IMPOSIBIL sa fii o persoana draguta 24/24. Si nu stiu de ce, dar unii oameni vad in aceasta calitate .. o metoda de a te exploata. Si vreau .. sa incerc sa ii iert pe cei care au abuzat de prietenia noastra in diverse feluri: servicii, beneficii, teme, etc. Nu este simplu, si nu pot sa zic ca as ierta din inima, dar .. incerc.

    In acest Craciun, mi-ar placea sa fac un munte de cadouri :D:D. Imi place extraordinar-genial-extrem de mult sa vad reactia pe fata oamenilor cand deschid cadoul primit. Mereu incerc sa aflu ce isi doreste fiecare astfel incat, surprinderea si placerea de a primi cadoul sa fie REALE si MAXIME.
    Totusi, daca trebuie sa nominalizez o persoana, cred ca as alege-o pe prietena mea cea mai buna, careia i-as face cadou un catelus chow chow, pe care stiu ca si-l doreste de cand eram in scoala generala. Iar ca bonus, la gatul catelusului as pune o funda cu un saculet din catifea, in care.. sa fie o pereche de cercei pretiosi. This would be the perfect gift!

    In alta ordine de idei, Polyvore este ge-ni-al si cred ca as putea pierde zile intregi in fata monitorului creand fel de fel de tinute!! :D:D Iata si propunerea mea pentru Craciun; este exact ceea ce as purta eu : http://www.polyvore.com/cgi/set?id=25711797

    Happy holidays everyone!! God bless! :)

    RăspundețiȘtergere
  25. 1)Si eu vreau...adica as fi vrut ca prietena mea cea mai buna din liceu sa nu se fi razbunat pe mine intr-un mod copilaresc si fara motive clare-e o intamplare complicata pe care am iertat-o dendata ce am aflat dar nu am mai ramas prietene.
    2)Daca ar fi sa daruiesc unei singure persoane de Craciun aceea este mama-fara sa stau pe ganduri.De altfel deja are cadoul achizitionat sa fiu sigura ca nu raman fara resurse tocmai cand e vorba de ea.Intotdeauna cadoului ii atasez o felicitare facuta de mine(handmade)si ramane placut surprinsa.
    3)Acesta este setul meu(a nu se intelege ca as purta toate acele bijuterii deodata,dar daca la geanta si pantofi m-am hotarat greu la bijuterii nu am avut nicio sansa:))) http://www.polyvore.com/cgi/set?id=25715637

    RăspundețiȘtergere
  26. 1) de iertat mie trebuie sa mi se ierte multe, mai ales ca-s apriga la suparare desi nu ma supar des si mai ales ca uneori imi merge gura si pe langa subiect. cred ca cel mai mult ar trebui sa ma ierte mama, desi nu stie toate motivele, ca ii mai arunc cuvinte urate cand ma supara vazandu-ma inca ca la 5 ani, ba de fata cu ea, ba in privat dupa ce vorbim la telefon. uneori ma supara ca ma suna de prea multe ori pe zi, desi stiu ca e ingrijorata si sufletista.
    2)daca ar fi sa fac cuiva un cadou desi la ce ma gandesc eu ar fi mai degraba "cadou" ar fi prietenei mele: sa o angajeze o data aia de la banca dupa ce o muncesc pe gratis de mai bine de 6 luni si sincer, mie, o casa fara mucegai si zugravita proaspat desi chestia aia numai la vara se poate face. si da mosule sanatate sa nu ma imbolnavesc de la stat in mucegai pana atunci.
    3) http://www.polyvore.com/cgi/set?id=25729229

    RăspundețiȘtergere
  27. Si eu vreau.. vreau sa pot sa reusesc sa-I iau toata durerea mamei mele atunci cand se duce la somn si simte cum fiecare oscior si fiecare venisoara din corp o doare..vreau sa pot sa dau cu mana deasupra ei si s-o fac sa se simta mai bine, sa n-o mai doara nimic..
    Referitor la prima regula, tot mamei as vrea sa-I cer iertare.. pentru ca m-am purtat de multe ori urat cu ea desi nu era ea vinovata..ea doar vroia sa ma ajute si eu imi varsam nervii pe ea.. mama, iarta-ma!
    De-as putea, i-as darui mamei ochii mei sanatosi, sa nu isi mai faca griji zi de zi ca exista riscul sa orbeasca.. dar cum nu pot sa fac asta, in fiecare zi ii daruiesc un zambet.si un calduros "te iubesc".si ei, si tatalui meu, care face tot posibilul sa ne fie noua bine, chiar daca, la varsta de 53 de ani, lucreaza in ture de 24 ore, si nu se plange niciodata.
    si setul.. http://www.polyvore.com/untitled/set?id=25733256

    RăspundețiȘtergere
  28. si eu vreau...sa particip la concurs si sa castig.Cea mai mare dorinta a mea este sa reusesc sa termin casa de renovat pentru ca ma chinui cu iubi de un an sa terminam si inca nu am reusit.1Ca fiecare om am avut si eu momente in care mi-am suparat parintii,iubitul,sora,fratele.Am grsit cel mai mult fata de iubitul meu,imi sare cateodata tandara si nu stiu ce vorbesc apoi imi pare imediat rau,am mai gresit si fata de sora mea caci fiind mai mare decat mine nu trebuia sa tip la ea.Partea buna este ca imediat dupa imi dau seama ca am gresit si incerc sa repar raul facut.Chiar daca de multe ori aceleasi persoane dragi din viata mea imi fac rau,le iert dar nu uit.2 Daca as putea sa ii daruiesc mai mult calm iubitului meu cred ca ar fi cadoul perfect,asa nu o sa il mai doara capul de la nervi si m-ar face si pe mine fericita.3 Setul meu pentru o petrecere glamour de Craciun(iti trimit linkul de la blog ca pe site nu stiu dc nu merge) http://irreversible-by-albastrik.blogspot.com/2010/12/christhmas-set-made-with-polyvore.html .Multumesc si iti doresc sa ai niste sarbatori minunate.Mailul meu:miha_blue4you@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  29. Si eu vreau sa particip la acest concurs in primul rand pentru ca m-a atras ideea si, chiar daca poate nu am nici o sansa sa castig, imi face mare placere sa scriu acest comentariu.

    Cea mai mare dorinta a mea nu reprezinta ceva material. Vreau doar sa fiu sanatoasa, atat eu cat si familia mea. Daca suntem sanatosi cu siguranta putem fi fericiti chiar daca nu avem cine stie ce bunuri materiale, case etc. Nu ai nevoie de bani ca sa primesti si sa oferi iubire. Din contra, banii pot distruge foarte usor aceste sentimente asa ca as renunta in orice moment la bani pentru prietenia si/sau iubirea sincera.

    Cred ca anul acesta cel mai mult am gresit fata de parintii mei. Cine nu greseste fata de parinti? Cine nu a spus macar o data ceva si apoi sa ii para rau? Cel mai rau este sa realizezi ca ai gresit in momentul in care este prea tarziu sa iti ceri iertare. De mult ori spun ceva sau fac ceva si apoi regret enorm dar niciodata nu gasesc forta sa ma duc inapoi si sa imi cer iertare. Intotdeauna mi-a fost greu sa imi cer iertare dar cand am facut-o, a fost cu siguranta din inima. Niciodata nu am spus asta din obligatie chiar daca stiu ca supar pe cineva

    Daca ar fi sa aleg acum un lucru pe care sa il pot darui persoanelor dragi mie, cu siguranta as alege sa le ofer prietenia mea, umarul meu si, in special, inima mea. Normal ca mi-ar face placere sa le pot darui o casa, o masina dar asta nu este posibil. Sunt sigura ca, pentru mama mea, sa ma duc la ea si sa ii spun din inima "te iubesc" valoreaza mai mult decat cea mai scumpa casa/masina din lume.

    Imi doresc doar un Craciun fericit. Imi doresc sa pot fi alaturi de familia mea anul acesta precum si anii urmatori, cat mai multi. Sper sa ai parte si tu de un Craciun cat mai calduros si sa te bucuri de concertul lui Stefan Banica impreuna cu mama ta.

    Setul meu Polyvore este: http://www.polyvore.com/christmas_day/set?id=25745155

    Stiu ca nu e cine stie ce dar mie imi place. Imediat ce am vazut-o, m-am indragostit de bluza rosie purtata cu colanti, cizme cu toc ceea ce rar port dar le ador si cateva accesorii care, dupa parerea mea, se potrivesc de minune. Mie mi-ar face mare placere sa le pot purta pe toate de Craciun. Stiu ca nu este un set pe gustul tuturor dar nah... astea sunt gusturile mele.

    Te pup Camelia!

    RăspundețiȘtergere
  30. Vreau sa particip si eu la acest giveaway.:)

    1. Anul acesta au fost tensiuni intre mine si ...unchiul meu care a facut/spus anumite lucruri in urma carora familia mea a avut de suferit intr-o anumita masura si pe nedrept. Ca urmare, am reactionat, am afirmat anumite lucruri pe care le regret oarecum acum. Nu mi-as cere iertare, ceva din interior nu ma lasa, insa daca ar fi sa arate ca regreta ce a facut sau gandit, cred ca as putea ierta... desi si acum ma doare sufletul.

    2. Daca as putea face un cadou de suflet, acesta ar viza-o pe mama... imi doresc sa-i ofer cat mai multe momente de implinire si bucurie in anul ce va urma.

    3. Un outfit pe care l-as purta cu mare drag de Craciun ar fi acesta:
    http://www.polyvore.com/cgi/set-fans?id=25746045

    Iar in cutie se ascunde o surpriza ce, cu siguranta, v-a smulge cuiva un zambet. :)

    RăspundețiȘtergere
  31. Vreau si eu sa particip la acest giveaway:)
    1.Cred ca anul acesta am gresit mai mult fata de persoanele la care chiar tin cu adevarat(aici as include atat parintii mei cat si prietenul).Cateodata cand sunt stresata spun vorbe pe care le regret de foarte multe ori.In acele momente,as dori sa dau timpul inapoi ca sa le retrag.Mi-am cerut iertare,iar acest lucru l-am facut din inima.
    2.As dori ca bunica mea(deja in varsta) sa poate petrecere Craciunul si Revelionul alaturi de noi.I-as oferi cateva clipe frumoase,i-as datui o zi fara chinuri si fara boala.I-as darui poate cele mai frumoase amintiri din viata.
    3.http://www.polyvore.com/welcome_to_polyvore/set?id=25769863
    Te urmaresc cu numele Dedeea

    RăspundețiȘtergere
  32. http://www.polyvore.com/night_together/set?id=25689263

    Multumim ca esti atat de draguta si organizezi destul de des astfel de giveaway uri constructive! Mi-ai dat idei cum sa ma imbrac de revelion cu ocazia asta!Mie nu mi s-a parut deloc pretentios sau complicat acest giveaway.E mult mai competitiv sa incerci sa construiesti ceva,decat sa arunci un comentariu gen „Vreau si eu sa particip la giveaway-ul tau” si asta sa fie tot.

    Si eu vreau ca mama mea sa aiba parte de sanatate.A fost operata de doua ori la coloana,si desi operatiile au decurs bine,nu e totul chiar in regula.Imi doresc de fapt sanatate pentru toti cei dragi mie si nu numai pentru ca eu consider ca santatatea si intelegerea sunt doua lucruri pretioase care nu trebuie sa lipseasca nimanui.

    Apropo de iertare si de intelegere,cred ca niciodata nu m-am suparat pe nimeni cu adevarat.Sunt genul de persoana care lasa mereu de la ea,ca totul sa fie ok.Daca ar fi sa cer iertare cuiva,asta ar fi tatalui meu.L-am acuzat ca s-a recasatorit pentru a doua oara (ai mei sunt divortati) si sincer mereu am avut sentimentul ca ne cam neglijeaza atat pe mine cat si pe sora mea.I-am spus chiar ca nu vreau sa mai vorbesc niciodata cu el .Adevarul e ca lucrurile mai mult sau mai putin chiar asa stau,face lucruri si spune lucruri care demonstreaza ca sotia lui e prima persoana care conteaza in viata lui,dar nu poti sa porti pica cuiva ,trebuie cumva sa iti eliberezi sufletul.
    I-am spus ca imi pare rau la telefon,dar pentru o mie de kilometri ne despart,am sa imi cer cu adevarat scuze face to face.Am sa o fac mai mult pentru mine,ca sa fiu impacata.
    Ziua mea de nastere care e cu doua zile inainte de Craciun sper sa fie un prilej bun spre aceasta impacare.

    Referitor la cadouri,i-as face cadou mamei mele o viata mai buna... Stiu ca nu e deloc ok,ca se simte debusolata si uneori abandonata,iar cu sanatatea nu prea sta prea bine.Mi-as dori enorm sa o stiu fericita si sa incerce finally sa nu se mai gandeasca la o posibila impacare cu tata,pentru ca acest lucru e aproape irealizabil in momentul de fata.
    Iar pentru mine imi doresc sa nu mai fiu asa capricioasa,sa nu mai judec in sinea mea oamenii dupa aparente si sa incerc sa le acord mai multe sanse decat 3! :) In general noi avem tendinta sa fim mai duri cu cei mai apropiati oameni din jurul nostru,pentru ca fix gesturile lor sau cuvintele lor neadecvate ne ranesc,cuvintele unui strain parca nu te ating chiar atat de mult...

    Setul meu in Polyvore e acesta:
    http://www.polyvore.com/night_together/set?id=25689263
    sau daca ai dificultati de a il viziona,il mai am pus si pe aici,intr un post de-al meu :
    http://bazardeimpresii.blogspot.com/2010/12/night-together.html

    Trebuie sa recunosc ca mi-a fost tare greu sa adaug si ceva verde in aceasta combinatie... Nu stiu in ce masura am reusit sa creez ceva classy asa cum imi doream dar mie imi place.Sunt adepta tinutelor little black dress,consider ca ma avantajeaza astfel de tinute ,iar negrul merge minunat accesorizat cu rosu din punctul meu de vedere.


    Pupici si multa bafta tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  33. Multumim ca esti atat de draguta si organizezi destul de des astfel de giveaway uri constructive! Mi-ai dat idei cum sa ma imbrac de revelion cu ocazia asta!Mie nu mi s-a parut deloc pretentios sau complicat acest giveaway.E mult mai competitiv sa incerci sa construiesti ceva,decat sa arunci un comentariu gen „Vreau si eu sa particip la giveaway-ul tau” si asta sa fie tot.

    Si eu vreau ca mama mea sa aiba parte de sanatate.A fost operata de doua ori la coloana,si desi operatiile au decurs bine,nu e totul chiar in regula.Imi doresc de fapt sanatate pentru toti cei dragi mie si nu numai pentru ca eu consider ca santatatea si intelegerea sunt doua lucruri pretioase care nu trebuie sa lipseasca nimanui.

    Apropo de iertare si de intelegere,cred ca niciodata nu m-am suparat pe nimeni cu adevarat.Sunt genul de persoana care lasa mereu de la ea,ca totul sa fie ok.Daca ar fi sa cer iertare cuiva,asta ar fi tatalui meu.L-am acuzat ca s-a recasatorit pentru a doua oara (ai mei sunt divortati) si sincer mereu am avut sentimentul ca ne cam neglijeaza atat pe mine cat si pe sora mea.I-am spus chiar ca nu vreau sa mai vorbesc niciodata cu el .Adevarul e ca lucrurile mai mult sau mai putin chiar asa stau,face lucruri si spune lucruri care demonstreaza ca sotia lui e prima persoana care conteaza in viata lui,dar nu poti sa porti pica cuiva ,trebuie cumva sa iti eliberezi sufletul.
    I-am spus ca imi pare rau la telefon,dar pentru o mie de kilometri ne despart,am sa imi cer cu adevarat scuze face to face.Am sa o fac mai mult pentru mine,ca sa fiu impacata.
    Ziua mea de nastere care e cu doua zile inainte de Craciun sper sa fie un prilej bun spre aceasta impacare.

    RăspundețiȘtergere
  34. Referitor la cadouri,i-as face cadou mamei mele o viata mai buna... Stiu ca nu e deloc ok,ca se simte debusolata si uneori abandonata,iar cu sanatatea nu prea sta prea bine.Mi-as dori enorm sa o stiu fericita si sa incerce finally sa nu se mai gandeasca la o posibila impacare cu tata,pentru ca acest lucru e aproape irealizabil in momentul de fata.
    Iar pentru mine imi doresc sa nu mai fiu asa capricioasa,sa nu mai judec in sinea mea oamenii dupa aparente si sa incerc sa le acord mai multe sanse decat 3! :) In general noi avem tendinta sa fim mai duri cu cei mai apropiati oameni din jurul nostru,pentru ca fix gesturile lor sau cuvintele lor neadecvate ne ranesc,cuvintele unui strain parca nu te ating chiar atat de mult...

    Setul meu in Polyvore e acesta:
    http://www.polyvore.com/night_together/set?id=25689263
    sau daca ai dificultati de a il viziona,il mai am pus si pe aici,intr un post de-al meu :
    http://bazardeimpresii.blogspot.com/2010/12/night-together.html

    Trebuie sa recunosc ca mi-a fost tare greu sa adaug si ceva verde in aceasta combinatie... Nu stiu in ce masura am reusit sa creez ceva classy asa cum imi doream dar mie imi place.Sunt adepta tinutelor little black dress,consider ca ma avantajeaza astfel de tinute ,iar negrul merge minunat accesorizat cu rosu din punctul meu de vedere.


    Pupici si multa bafta tuturor! Imi cer scuze daca mesajul a aparut de doua ori!

    RăspundețiȘtergere
  35. Intrebare...putem participa cu mai multe seturi? M-a lovit inspiratia si eram curioasa

    RăspundețiȘtergere
  36. Amalia, nu. O participare de fiecare persoana.

    RăspundețiȘtergere
  37. Vreau si eu sa particip la acest giveaway
    1.Anul acesta am gresit fata de persoanele care le iubesc cel mai mult,mama,tata,frate si iubit,deseori sunt indiferenta,rautacioasa,incapatanata si poate nu-mi arat adevaratele sentimente pur si simplu din orgoliu sau vanitate,as vrea sa imi pot exterioriza mai bine adevaratele sentimente din inima mea.
    2.Daca ar fi sa ofer un cadou ar fi sa ii arat mai multa dragoste si intelegere mamei mele fiidca stiu ca ar bucura-o foarte mult acest lucru.
    3.Setul meu in Polyvore e acesta:
    http://www.polyvore.com/cgi/set?id=25791027

    RăspundețiȘtergere
  38. Si eu vreau..sa dau timpul inapoi. Vreau sa fiu din nou copil, sa fiu acasa, sa am o familie, sa nu am griji, sa cresc mai incet..As vrea sa nu ma doara sufletul :)
    1. Cel mai tare am gresit fata de iubitul meu..As vrea sa-i cer iertare din toata inima, i-am vorbit urat si nu merita, nici macar nu m-a suparat cu ceva..Am un temperament vulcanic si mereu imi vars nervii pe el, desi e singurul care stie sa ma asculte..imi pare sincer rau si incerc sa ma schimb..dar parca uneori nu ma cunoaste indeajuns incat sa stie cand am nevoie sa fiu singura :)
    2. Daca as putea i-as darui bunicii mele jumatate din anii pe care ii mai am de trait, doar sa fie alaturi de mine ca pana acum. Desi nu-mi spune ca ma iubeste in cuvinte, e deajuns cate face pentru mine.. O iubesc si as face orice sa o am mereu langa mine, datorita ei am reusit sa fac multe lucruri si am realizat ca nu-s chiar atat de singura pe lume. Sper sa pot sa-i fac batranetea mai usoara..
    3. Setul meu este urmatorul (imi pare rau ca n-am fost mai inspirata in privinta elementului verde, am vrut neaparat ceva cu rochita mea roz, pe ea o voi purta de Craciun, insa nu o voi putea accesoriza ca in set)
    http://www.polyvore.com/cgi/set?id=25797964

    RăspundețiȘtergere
  39. Si eu vreau..sa le ofer mai mult celor dragi mie, celor mai importante persoane din viata mea. Mai mult timp, mai multa intelegere, mai multe motive sa zambeasca, mai multe cuvinte de incurajare. Recunosc, nu ma pricep la toate, dar as putea incerca sa le luminez zilele putin mai mult, sa nu ma mai las coplesita de grijile si de problemele mele si sa ma dedic mai mult lor.
    1. Ieri am avut o zi groaznica si m-am razbunat la telefon pe prietenul meu, i-am spus lucruri pe care nu le simteam cu adevarat si l-am suparat in asa masura incat azi, pt prima oara intr-un an, nici nu a vrut sa vorbeasca cu mine. Degeaba l-am sunat de 20 de ori, degeaba i-am dat mesaje...am gresit si azi am stat toata ziua cu gandul la el si la cat de mult m-ar durea sa-l pierd. Am gresit si fata de parintii mei, nu am mers acasa sa-i vad suficient de des, nu le-am spus ca ii iubesc suficient de des. Si m-am enervat de multe ori ca ma suna zilnic (mai ales tata, in fiecare seara, la 10, de 5 ani de cand m-am mutat in Bucuresti).
    2. Aici nu ma pot gandi decat la mama, care toata viata s-a lasat pe ea pt mine si fratele meu, a renuntat la orice si la oricat, pt bucuria noastra, ne dadea chiar si ultimul leu din portofel si tot sprijinul sau, incurajari, putere, dragoste de mama. Ei i-as oferi ceea ce ii trebuie cel mai mult in acest moment - curaj, i l-as da pe al meu pana la ultima picatura. A facut niste greseli, s-a afundat in datorii si acum e blocata psihic si eu nu gasesc niciodata cuvintele potrivite pt. a o motiva...
    3. Recunosc, stiam de mult timp de Polyvore dar nu m-am jucat niciodata. E 1 noaptea si sunt obosita, dar asta e ce am reusit sa creez si imi place tare mult : http://www.polyvore.com/christmas_party/set?id=25842642

    RăspundețiȘtergere
  40. Si eu vreau...sa intorc timpul inapoi,si sa-i spun mamei mele cat de mult o iubesc,dar asta nu mai este posibil..
    1.As vrea sa-i cer iertare mamei mele,ca am fost distanta si de multe ori nerecunoscatoare.Imi pare foarte foarte rau,si as vrea sa pot intoarce timpul,sa o vad macar pt o secunda,si sa-i spun cat de mult imi lipseste.
    2.As vrea sa termin anul asta cu note bune[deh,primul an la facultate,damn.],ca familia mea sa se poata mandri cu mine,si atunci cand sunt intrebati ce mai face "fetita"[sunt mezina:)] sa poata povesti cu zambetul pe buze ca este in continuare o eleva buna,chiar f buna.
    Asta e cea mai mare dorinta pe care o am momentan,desi inceputul e mai greoi,sper ca intr-un final sa reusesc![uh,i'm a geek-.-]
    3.http://www.polyvore.com/my_christmas/set?id=25868686
    |->pt ca ador rochia in stil Bree Van de Kamp sau Blair Waldorf,whatever:)
    P.S.:Imi cer scuze daca am fost mult prea sentimentala,dar cand am citit regulile,mi-am zis ca merita o incercare..si nu,nu vb despre cadou,ci despre faptul ca merita o incercare sa-mi exprim sentimentele in cuvinte,cuvinte pe care nu le-am avut curajul sa le spun,crezand ca,daca le tin in mine imi va fi mai usor.Nu a fost...si nu este.
    Imi pare bine ca am dat peste blogul tau,desi nu are de-a face cu ce scriu eu pe aici,multumesc ca m-ai ajutat.
    Aaa,cat despre giveaway,prima data mi s-a parut cam nasoala faza cu toate aceste reguli,mai ales ca e ultima zi,si ultimele ore,si eu ar trebui sa-mi invat la biochimie,dar a meritat!And finally am invatat cum se foloseste polyvore!yeyy:D
    Sarbatori fericite,si bucurati-va din plin de familie:)

    RăspundețiȘtergere
  41. Buna,
    Super concursul, o adevarat provocare careia sper sa ii fac fata cu brio... Asadar:
    Cadoul pe car mi-l doresc de Craciunul acesta si nu numai, ci in fiecare zi a vietii mele de acum inainte este ca Dumnezeu sa ii dea sanatate baietelului meu de 7 luni, iar noua putere sa il crestem si sa ii oferim tot ce e mai bun. Decat in clipa in care esti mama intelegi aceste sentimente, si abia atunci realizezi prin cate nopti nedormite a trecut si mama ta, cate griji si-a facut pentru tine si cat de mult te iubeste. Acum cu adevarat imi apreciez mama, fapt pentru care la doua cerinta, ce as darui cuiva drag, nu pot decat sa-i ofer clipe de blandete si fericire mamei mele...atat cat imi sta mie in putere, si totodata sa-i multumesc prin comportamentul meu fata de ea pentru tot ce a facut pentru mine. Si, desigur, sotului meu, cu care impart bunele si relele, sa ii ofer zile linistite alaturi de o sotie iubitoare, tandra, loiala.
    Si iata si ce as purta eu de Craciun, o tinuta care sa ma reprezinte atat ca proaspata mamica, cat si ca sotie: http://www.polyvore.com/cgi/set?id=64807827

    RăspundețiȘtergere