Update La Roche-Posay Cicaplast

16.12.10

Scriam acum 2 saptamani despre Cicaplast (gasiti aici impresiile mele) si v-am spus atunci ca am sa revin cu un update. Am folosit-o zilnic (o data pe zi, ori dimineata ori seara) si cred ca acum pot sa am o parere clara despre ce face si ce nu face aceasta crema.

Este fantastica pentru zonele uscate ale fetei (care pe frigul asta cred ca sunt o probleme generala) si in 2 zile de folosire scapati de probleme din punctul asta de vedere. Eu am avut zone uscate in coltul gurii si la nas si dupa 2 aplicari deja disparusera.

Insa n-am vazut vreo accelerare in vindecarea cosurilor/ ranilor (am un cos pe maxilar si o taietura pe buricul unui deget, m-am taiat in niste coli de carton) si desi am aplicat crema temeinic pe zonele alea, nu mi s-a parut ca a ajutat la ceva.

Prin urmare, o recomand daca va confruntati cu zone uscate ale tenului si cu probleme de descuamare ale pielii - cred ca va face minuni pentru voi, dar nu ajuta cu nimic la vindecarea ranilor si cosurilor sau la estomparea petelor (cel putin in cazul meu nu a facut asta).

Un alt punct in plus primeste pentru ca este o buna baza de machiaj, asa ca eu o voi folosi cu placere si cred ca voi avea intotdeauna la indemana un tub de Cicaplast pentru momentele cand tenul meu este rebel (de la frig imi curge un ochi si simt ca ma mananca locul unde am avut pata uscata pe pomete, deci acum este un "must" pentru mine).


Ati incercat-o? Ce parere aveti?

8 comentarii

  1. Eu vroiam mai mult sa o cumpar poate ma ajuta in problemele cu cosurile, dar daca zici ca nu prea isi face treaba pe latura asta, atunci... cred ca o las balta :) mi-am luat in schimb Effaclar K si sunt destul de multumita de ea

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-am cumparat de curand aceasta crema si pot sa spun ca sunt multumita de ea. Trateaza f bine zonele uscate, iar in ceea ce priveste cosurile..la mine cel putin, a avut cat de cat un efect: a disparut zona rosie si umflata din jurul lor, insa nu le trateaza f repede. Cat despre pete..nu are niciun efect asupra lor.Oricum mi se pare un produs ok.

    RăspundețiȘtergere
  3. E bine de stiut ca nu te-a ajutat cu cosuletele, eu nu am probleme cu pielea uscata, deci o sa ma uit dupa o alta crema care sa-mi "rezolve" acneea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am folosit Effaclar K unde aveam probleme cu cosurile, aplicand de 2 ori pe zi pe nas, langa nas, barbie si frunte si pot sa spun ca si-a facut treaba foarte bine, au aparut mai putine si fostele s-au vindecat foarte frumos. Inainte foloseam crema de galbenele pt a hidrata si vindeca zonele cu probleme, dar am renuntat la ea in ultima vreme.

    RăspundețiȘtergere
  5. Fetelor folositi Retin-A pentru pete, cateva saptamani (nu putine!) de aplicare temeinica seara va curata pielea. Arata rau in prima parte a tratamentului, se inroseste si se descuameaza, insa, deh, baba sufera la frumusete. Am incercat foarte multe creme de-a lungul anilor (si naturiste si pe baza de ape termale, etc.) si aceasta e singura crema care are efecte din punctul meu de vedere. Mie imi era imposibil sa ies din casa fara 10 minute de machiaj pentru a-mi ascunde cosurile si petele, iar acum pot sa ies fara aproape nici un fel de machiaj, inca nici nu imi vine sa cred. Mai am unele zone cu pete - nu pretind ca mi-a facut fata de bebelus, insa sunt enorm de estompate fata de ce au fost.

    Eu am mai folosit Retin-A, cu acelasi efect, acum vreo 10 ani. Atunci mi-a curatat tenul foarte bine, insa iata ca peste mai multi ani problema a revenit. Cred ca voi mentine de data asta un tratament de intretinere si ma voi da o data pe saptamana cu retin-a. Nu cred ca strica, am auzit femei mature care folosesc aceasta crema pentru riduri. :)

    Acum vreau sa imi cumpar si eu Cicaplast pentru niste mici zone uscate (le aveam si inainte de Retin-A) care nu imi dispar nicicum.

    RăspundețiȘtergere
  6. eu am folosit cicaplast cu recomandarea medicului pentru niste urme dupa varicela (dintre care una pe frunte :(( - destul de mare). Dupa o luna de utilizare de 2 ori pe zi, in afara de semnul mare de pe frunte si de semnele foarte urate de pe corp, celelalte nu prea se vad. La acestea mai urate, se vede ca sunt totusi mai decolorate si nu mai sunt asa adanci. Acuma nu stiu daca e de la crema sau de la faptul ca a trecut o luna

    RăspundețiȘtergere
  7. nu vindeca acneea, este recomandata dupa vindecarea acesteia pentru cicatricile ramase pe ten. e si normal ca noi sa dorim o vindecare rapida, eu m-am luptat 3 luni prin tratament pentru disparitia acneei, si acum trebuie sa folosesc cicaplast timp de 6 luni. nu se rezolva totul cat ai bate din palme, trebuie sa ai rabdare. am folosit si eu multe tratamente pentru pete inainte sa scap de acnee si sa merg la dermatolog, fara niciun rezultat. deci trebuiesc vindecate cosurile si dupa rabdare mare pentru cicatrici. intradevar este o crema foarte buna o foloseam si eu ca baza de machiaj ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Cît timp trebuie folosit pentru o arsura produsa după o crema după depigmentare?

    RăspundețiȘtergere