Descoperire: Boots No.7 Total Renewal si Protect & Perfect Serum

7.12.10

Acum cateva saptamani va spuneam ca mi-am luat de pe ebay niste produse de la Boots - gama No.7 (setul de mai jos de mini produse si altele full size de care voi scrie in perioada urmatoare) . Astazi vreau sa va vorbesc despre 2 dintre ele care mie mi-au rezolvat o problema importanta.

Cred ca am mai mentionat pe blog ca eu am pielea sensibila si ca de multe ori dermatita de contact imi da batai mari de cap. Acum vreo 2 luni, m-am trezit la baza gatului cu o portiune de piele uscata si tare si mai inchisa la culoare care arata oribil si n-a trecut cu nimic (desi am insistat, am exfoliat pielea, am aplicat creme si multe altele). Deja aveam o problema reala ca se vedea ca si cum as fi fost murdara sau patata si de multe ori eram intrebata ce-am patit pe gat.

Foloseam de ceva vreme primul pas din Total Renewal (crema pentru microdermabraziune) pentru ten si eram incantata de ea si daca in set am primit un tub de crema pentru microdermabraziune 40 ml pentru corp si un ser de 25 ml (Protect & Perfect Body Serum), am zis sa incerc ca n-am ce pierde.

Si a fost suficienta o singura folosire ... la dus, am insistat cu crema exfolianta pe zona cu probleme si dupa am aplicat serul (a intrat imediat in piele) si m-am dus la culcare. A doua zi am uitat ca il incercasem seara si am uitat sa ma uit sa vad daca s-a schimbat ceva, insa in timpul zilei m-am atins pe gat si am simtit pielea foarte fina si m-am dus imediat in oglinda sa vad ce s-a intamplat - zona era foarte fina, nici urma de pielea inchisa la culoare si dura din saptamanile anterioare (cu care ma chinuisem destul).

Pe siteul www.boots.co.uk este Total Renew Body Exfoliator - 150 ml la 10.50 lire si Protect & Perfect Body Serum - 200 ml la 25 lire (nu stiu daca este si la noi in farmacii sau ce pret are), eu am dat pana in 10 lire pe geanta cu 8 mini produse - toate au venit sigilate (produsele au avut fiecare intre 15 si 40 ml, deci au meritat banii din plin). Nu le-am incercat pe toate inca, dar urmeaza.

Am citit niste reviewuri pe net despre serul Protect & Perfect si am vazut lucruri bune - daca aveti probleme deosebite cu pielea sau aveti nevoie de o minune, s-ar putea sa astea 2 produse (sau serul singur) sa fie ceea ce aveti nevoie.

6 comentarii

  1. si eu am o mare problema cu tenul uscat in aceasta perioada...ai putea sa imi recomanzi seller-ul de la care ai procurat produsele..? multumesc! Monica

    RăspundețiȘtergere
  2. Le-am luat de la un vanzator care primise setul si nu-l vroia, nu are la vanzare asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  3. ahhh, si cat am pierdut vremea prin Boots cu niste cupoane cu reducere ca nu ma puteam hotara la ce sa-mi iau. aveam impresia ca sunt proaste. m-am intors cu 3 cupoane de 7.5 euro acasa :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Am avut si eu serum si mi-a placut foarte mult!

    RăspundețiȘtergere
  5. Super, demult cautam ceva pt microdermoabraziune acasa care chiar sa fie eficient. O sa merg in farmacii sa caut produse Boots.
    Merci de pont. Super blogul tau, il urmaresc de ceva vreme si chiar am gasit informatrii utile, deci... esti trecuta la blorile favorite :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar ma bucur ca le faci review-uri produselor Boots. Am facut si eu un mini-review la 2 produse care imi plac fff mult si chiar am zis ca vreau sa mai cumpar neaparat produse Boots

    RăspundețiȘtergere