Castigatoare GIVEAWAY CHRISTMAS

19.12.10

Asa cum banuiam, mi-a fost foarte greu sa aleg castigatoarele pentru acest giveaway (de 3 ore stau in fata televizorului si ma uit la poze, comentez de una singura, gasesc motive pro si contra). Vreau sa va multumesc voua, celor ce ati participat, pentru timpul si efortul depus (in ultimele 2 zile au venit mai multe inscrieri deci am avut de unde sa aleg). Am stat azi si m-am gandit cum m-as fi machiat eu la tinuta propusa si inca nu am gasit un raspuns (cu unghiile era mai simplu, pe mine frenchul cu un model pe inelar ma scoate mereu din impas daca chiar nu stiu ce sa fac) - deci imi dau seama ca nu a fost o tema usoara.

O sa incep cu concursul de unghii unde am ales in final o propunere mai "incarcata", dar care pe mine ma duce cu gandul la Craciun si care m-a facut sa zambesc de cand am primit mailul. Castigatoarea este ... kory. Puteti vedea mai jos opera ei.


La machiaj, m-am sucit si m-am invartit de 1000567 ori pentru ca am apreciat efortul depus de fiecare dintre voi si v-as fi premiat pe toate daca era posibil, insa in final m-am decis la ... Bianca Han.


Felicitari castigatoarelor si astept mailul de la voi cu numele si adresa de livrare pentru a va expedia maine coletele cu premii astfel incat sa le primiti inainte de Craciun.

Vreau sa va felicit inca o data pe toate cele ce mi-ati trimis propuneri si as vrea sa-mi lasati comentarii la aceasta postare si sa-mi spuneti daca vreti sa mai organizez concursuri de acest fel.

Final ramble: in seara asta o scot pe mama la concert si sper sa ne intoarcem cu o stare de spirit mai buna si sa intram si noi un pic in atmosfera de sarbatori.

14 comentarii

  1. superba manechiura propusa de Kory..merita:)

    Imi place si machiajul Mariei Han pentru ca este destul de simplut si poate fi purtat si ziua..:)

    Distractie placuta la concert cu mama ta:)..si sa va intoarceti cu "bateriile " incarcate:)

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari castigatoarelor :)
    sa se bucure de premii si de niste sarbatori minunate!
    p.s. poate totusi il incerci si pe cel trimis de mine intr-o zi ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. ma bucur mult ca ti-a placut, l-am facut cu drag si ti-am zis, daca il incerci sau ti-a venit o idee de un machiaj mai frumos de la el mi-am indeplinit scopul ;)) >:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte frumoasa manechiura lui kory chiar merita premiul

    RăspundețiȘtergere
  5. Distractie faina la concert! Stiu ca e o perioada cu multe amintiri neplacute pentru tine, insa trebuie mereu sa privesti spre viitor, caci despre asta este, in fond, Craciunul... despre speranta in lumina!
    Aaa... si felicitari castigatoarelor, chiar va meritati premiile :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari kory:*
    Felicitari Bianca:*

    RăspundețiȘtergere
  7. Wow! Tare fain modelul realizat de Kory! Felicitari!!!!! Chiar asa, daca ar putea Kory sa faca un tutorial ar fi super!! Ce spui, Kory? :)

    Felicitari, Bianca. Un machiaj finut si bine realizat.;)

    RăspundețiȘtergere
  8. La ce concert mergeti?:P Sper sa fie frumos, sa va relaxati!;)

    RăspundețiȘtergere
  9. multumesc foarte mult fetelor..tutorialu l-am facut e la mine pe bog..va invit!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Felicitari, Bianca! Am dat startul la premiile ce incepi sa le castigi? :)))

    Ma duc sa o urmaresc pe kory si sa-i vad tutorialul la unghiute. ;))

    RăspundețiȘtergere