Finaliste giveaway Craciun

13.12.10

In primul rand vreau sa incep prin a spune ca ma asteptam sa fie mult mai multe comentarii participante (oricum, mie mi-a placut acest giveaway si voi mai proceda asa si in viitor - deja am ceva in cap pentru inceputul anului viitor) si ca am fost dezamagita ca multe dintre comentarii nu au respectat conditiile de participare si nu am putut sa le iau in calcul.

Am ales finalistele un pic mai devreme (am sa argumentez la fiecare de ce le-am ales). Acum sa va povestesc cum s-a desfasurat "jurizarea" - am legat laptopul la tv, mama a facut 2 cani de ciocolata calda si ne-am apucat sa vizionam si sa discutam combinatiile si am ales la 3 tinute finaliste - cum vom alege castigatoarea? Lasati un comentariu la postarea asta in care sa spuneti catre cine merge votul vostru si de ce ati ales acea tinuta. Miercuri la ora 12 voi opri votarea si voi contoriza voturile. Voi anunta castigatoarea in aceeasi zi si va trebui sa ma contacteze in 48 de ore cu datele de livrare.

"Participarea" mea la giveaway ca asa am promis:

Si eu vreau ... sa ii visez mai des pe cei dragi mie care nu mai sunt in aceasta lume; de ce vreau sa visez? pentru ca "visarea" este singurul loc in care ma mai pot intalni cu ei si unde nu am inima goala si pot sa zambesc fara sa ma doara.

Daca ar fi sa cer iertare cuiva .. i-as cere mamei pentru ca de multe ori imi vars nervii aiurea pe ea doar pentru ca ea este cel mai aproape de mine (vin incarcata de probleme si nervi de la munca si orice prostie ma face sa iau foc si de cele mai multe ori sunt lucruri fara importanta).

Daca ar fi sa fac un singur cadou .. i l-as face tot mamei: as vrea sa am inspiratia necesara intr-o zi sa pot sa-i ofer o zi frumoasa si plina de lucruri minunate care sa o faca macar pentru cateva ore sa uite de ceea ce am pierdut in viata.

Outfitul meu pentru o zi linistita de Craciun ... il gasiti in postarea urmatoare.

Si cum sa trecem la finaliste - in ordinea inscrierii lor:

Prima este ... Zuzele. Nu as fi apelat la culorile alese de ea pentru un outfit de Craciun, insa tinuta finala ma duce cu gandul la o zi frumoasa si plina de farmec. As schimba geanta.


A doua alegere ... Geisha. As schimba pantofii si poate as fi ales un alt tip de geanta, insa am ales tinuta creata de ea pentru ca rochia m-a dus cu gandul la o atmosfera calma si linistita, la o dupa-amiaza petrecuta intre oameni dragi.



A treia alegere ... Irynuk. Poate pentru ca se apropie cel mai mult pentru ce as fi ales eu pentru o zi simpla si linistita in familie (nu multe ar alege negru pentru o tinuta de Craciun, insa eu sunt una din persoanele care cateodata abuzeaza de "negru")


Astept voturile si parerile voastre!

34 de comentarii

  1. mie imi place ultimul, cel al irinukai. :D
    ce frumos ca ai ales finalistele impreuna cu mama ta :X

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu votez pentru Zuze fiindca se apropie cel mai mult de ce as purta cu placere si mi-ar accentua ideea ca arat special intr-o zi deosebita, incarcata de "glitter" (nu desconsider latura religioasa dar prefer sa ma limitez la aspecte mai "superficiale" ale sarbatorilor fiindca pana la urma asta-i tema concursului).Celelalte doua sunt cam cuminti pentru temperamentul meu mai condimentat, imi place sa atrag atentia si asta inseamna uneori la haine viraj spre senzualitate si ceva piele la vedere.
    Strict subiectiv, rochia Zuzelor e singura ce ma avantajeaza, avand osatura lata in partea inferioara si mai ales genunchi prea masivi si picioare cam din topor, fustele si rochiile scurte ma ajuta sa dau fluiditate siluetei si sa nu o tai in doua fix deasupra defectului. Tot ce-i pana la genunchi/sub ma face sa par mai scunda. In schimb sunt multumita de tors, brate si clavicula, asa ca ma incanta hainele ce le lasa libere si subliniaza. Nu pot purta chiar sleeveless fiindca dietele haotice au dus la pierderea fermitatii sanilor, iar cele pe un umar imi par compromisul perfect fiindca arata suficient si sustin in acelasi timp.Geanta mi se pare o pata de culoare binevenita, e un verde pudrat ce nu sfideaza aerul soft si diafan al tinutei, dar poate as fi optat totusi pentru un alt model mai dulce, daca nu ma insel e un Alexander McQueen si am gasit modelul in speta cam rebellious, un pic rock(?) rigid, ori restul outfitului e mai mult princess, eteric.
    In rest totul este in asentimentul meu, port cu drag rosu intens pe buze si unghii si in niciun caz nu ma prind tonurile stinse si naturale, sunt usor brasilian ca si temperament, si sangre caliente cere vapaie si ca ambalaj. Pana si parful mi se potriveste, ador aromele dulci, tari, ce subjuga...Mugler, Gaultier si cam orice Chopard.
    Chiar ma incanta outfitul Zuzelor, e sexy fara a cadea in vulgar, classy fara sa respinga prin ostentatie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vot : Zuzele :)

    Mie imi place si gentuta, i think it's a pop of color! Imi place ca are un look mai edgy dar si elegant in acelasi timp. Imi place foarte mult .

    RăspundețiȘtergere
  4. Votez tinuta creata de Zuzele. Eu nu as schimba clutch-ul pentru ca verdele acela rupe monotonia creata de pantofii si rochia nude. As schimba probabil oja si as asorta-o la culoare cu clutch-ul.

    Imi place si tinuta creata de Irinuk, dar dupa parerea mea rochia e prea finuta ca sa se potriveasca cu niste cizme de genul. Probabil ar fi mers niste pantofi cu toc. Rochia pare a fi pana la genunchi, iar cizmele ar acoperi prea mult picioarele care trebuie sa le scoatem in evidenta. :)

    Sunt curioasa ce parere vor avea celelalte fete. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. multumesc pentru aprecieri tie camelia si voua fetelor:)
    :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Vot pentru Irynuk:)
    Exact acest tip de tinuta l-as purta si eu:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma regasesc si imi place mult tinuta lui Irynuk .

    Tind sa cred ca tinuta mea era prea albastra :)

    Mult succes finalistelor !

    RăspundețiȘtergere
  8. votez pentru Irynuk.
    Craciunul mereu l-am petrecut in familie. As opta pentru ceva comod si lejer. Bluzita mi se pare un pic prea decoltata pentru acea rochita. Si as alege un alt model pentru cercei - ceva cu surub.

    RăspundețiȘtergere
  9. vot irynuk pt ca negru nu da gres niciodata si mai poti ascunde unele imperfectiuni..chiar imi pace tinuta ei succes!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu te votez pe tine, Camelia, pot? :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu votez pentru Zuzele, desi nu gasesc rochita chiar potrivita pentru o petrecere de Craciun, insa imi place f. mult ca model.:) In rest, nu-s pe gustul meu rochitele din celelalte doua outfit-uri.

    RăspundețiȘtergere
  12. Votez Irinuk. Felicitari celor care au ajuns in top, iar celelalte fete sa nu fie suparate, pentru ca este doar o chestiune de gusturi.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mie mi-a placut outfitul acesta:
    http://www.polyvore.com/welcome_to_polyvore/set?id=25769863 si doresc sa felicit fata care l-a creat.

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu votez pentru Zuzele,e foarte frumoasa tinuta ei :D Si celelalte tinute au fost,parerea mea,foarte interesante.Acum depinde de gusturile fiecaruia.

    RăspundețiȘtergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  16. M-am jucat si eu putin pe polyvore sa vad cum functioneaza. :)

    http://www.polyvore.com/sexy_diva/set?id=25903289

    Sper sa iti placa!

    RăspundețiȘtergere
  17. Si eu votez cu Zuzele, foarte frumoasa tinuta!
    Succes fetelor!:)

    RăspundețiȘtergere
  18. Mie imi place tinuta realizata de Zuzele. As alege in schimb o oja neagra si poate o gentuta neagra.

    RăspundețiȘtergere
  19. Votez pentru zuzela pentru ca este mai aproape de ce mi-ar place mie sa port in acea seara deosebita :).

    RăspundețiȘtergere
  20. Eu votez cu Geisha, imi place la nebunie rochia, iar combinatia dintre aceasta si gentuta + oja rosie ma incanta :)

    RăspundețiȘtergere
  21. Eu ma regasesc in tinuta lui Irynuk:)
    Deci votez cu Irynuk!

    RăspundețiȘtergere
  22. wowwwwwwwwwwwwwww
    am avut si am niste probleme ceva mai nasoale zilele astea si numai de blog nu mi-a ars:(
    Ma bucura foarte tare ca atat de multe persoane m-au votat :)
    Rochia am ales-o pentru o petrecere de Craciun, una intre tineri, undeva intr-un club. Poate chiar petrecerea de Craciun a firmei, asa cum se poarta pe la multinationale :)
    Culoarea posetei imi place la nebunie si mie mi se pare ca da foarte bine cu cea a rochitei, este o pata de culoare bine venita. Parerea mea:)
    Va multumesc mult pentru voturi! :*

    RăspundețiȘtergere
  23. Zuzo, eu am zis ca as schimba modelul, nu culoare - e pata de culoare potrivita, insa mie personal nu mi-a placut forma. Sper sa se rezolve problemele. :)

    RăspundețiȘtergere
  24. nu prea sunt sanse, dar multumesc pentru gandurile bune :*

    RăspundețiȘtergere