Minune de Craciun

20.12.10

O postare scurta ... de la munca. Sunt de rasul curcilor! Stiu! Cica as fi in concediu .. si eu am venit de buna voie la munca, dar am venit pentru cateaua lovita si pentru ca suntem in saptamana Craciunului, s-a intamplat si o mica (mare pentru mine) minune - cateaua a mers si nu trebuie operata (multumesc inca o data Florin ca esti OM si ai un suflet mare). Este deplasat bazinul, dar in cateva saptamani isi va reveni.

Bineinteles ca trebuia sa mai faca si Bella ceva ca altfel nu se putea: se pare ca are o ciuperca la gura (diseara avem si diagnosticul final) dar sper sa se rezolve usor.

Mesaj pentru cele 2 castigatoare de la giveawayul de Craciun: acum plec sa va expediez coletele. Intentionam sa vi le trimit frumos ambalate in spiritul Craciunului, insa am plecat de acasa in cea mai mare viteza (m-a sunat veterinarul ca in 15 minute ajunge sa vada cateaua si eu eram inca in pijama) si nu am mai apucat decat sa iau cele 2 sacosele si am facut coletele la munca. Asa ca atunci cand le primiti, imaginati-va ca au venit in cel mai frumos ambalaj de Craciun (asta am vrut, insa "prietenul" meu timpul m-a fentat iar).

Am un zambet mai mare decat mine ca a scapat cateaua de operatie si ca isi va reveni complet!

12 comentarii

  1. sper sa se faca bine:*..si bella si cateaua:D

    RăspundețiȘtergere
  2. yupiiii ce veste bună .
    Sper ca Bella să fie bine și să îi treacă orice ar avea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur mult de tot pentru catelusa :) E groaznic sa vezi un catel in starea aia si a fost foarte frumos din partea ta sa o ajuti.
    Sper sa se rezolve si problema Bellei :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce vesti bune! :D
    Sa speram ca si Bella va fi bine! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. ce bine ca a inceput sa mearga,ma bucur pentru ea dar si ptr tine caci stiu ca ai investit multe sentimente si timp pentru Bella.Vei vedea ca o se refaca complet cu tine alaturi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Asta da veste buna :) Sper sa-si revina cat mai repede!
    La fel si Bella, sper sa nu aiba nimic grav si sa-si revina cat mai repede...iar tu, treci in concediu :)

    RăspundețiȘtergere
  7. ce ma bucur, are si ea sarbatori fericite acum :)
    si Bella o sa se faca repede bine :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte tare ma bucur!:)
    Insanatosire grabnica si Bellei!

    RăspundețiȘtergere
  9. Monica - Pisica albastra20 decembrie 2010 la 22:07

    vaaai, ce ma bucur ca esti bucuroasa!
    cateodata minunile chiar se intampla si merita sa-ti pastrezi mereu sufletul deschis sa le primesti cand apar

    RăspundețiȘtergere
  10. Mi-este atat de greu sa-mi aleg cuvintele atunci cand vreau sa comentez pe blogul tau...Te urmaresc, insa comentez rar, pentru ca mi se pare ca nu este indeajuns doar sa iti scriu o incurajare. Sunt sigura ca Bella se va face bine si veti petrece impreuna un Craciun minunat, pentru ca meritati asta! Iar oamenii buni intotdeauna primesc minunile necesare pentru a ii face sa mearga mai departe! Multumesc inca o data ca mi-ai adus aminte de minunile din viata mea.

    RăspundețiȘtergere