Short ramble & 2010 in cuvinte

30.12.10

Am fost cu Bella la doctor si e mai bine, trebuie s-o urmaresc acum sa nu se infecteze ranile - am cumparat un spray sa il aplic pe zonele alea. Sper in cateva zile sa fie mai bine, deja azi-noapte s-a scarpinat mult mai putin. Asa ca in cateva zile sper sa nu mai aiba nici un fel de problema.

Asa cum stiti, 2010 n-a fost un an bun pentru mine si de-abia astept sa se termine intrucat am speranta ca anul ce vine, 2011, va fi unul mai bun care imi va oferi lucruri frumoase si-mi va umple golul din suflet. Am pierdut multe in 2010, insa am si lucruri pentru care trebuie sa fiu recunoscatoare, dar tot imi doresc sa treaca si sa ramana doar o amintire urata in viata mea.

Imi doresc ca noul an sa-mi aduca liniste, pace in suflet, sanatate si multe motive sa zambesc. Mi-am pus eu multe in cap, o sa vedem si ce vrea viata ca in ultima vreme mi-a pus multe piedici, insa am inca forta sa lupt pentru ceea ce-mi doresc (totul e sa gasesc acel ceva pe care sa mi-l doresc cu adevarat). Vom vedea, sunt deschisa la experiente noi ...

Va doresc ca noul an sa aduca fiecareia dintre voi ceea ce are cu adevarat nevoie (si nu ma refer la lucruri materiale) intrucat de cele mai multe ori ne incapatanam sa ne dorim ceea ce nu ne face fericite si inainte de orice altceva va doresc sanatate (daca esti sanatos si ai ambitie si vointa, poti ajunge departe - daca asta iti doresti cu adevarat).

Fie ca 2011 sa fie un an plin de bucurii si impliniri care sa ne faca pe toti sa zambim mai mult!

17 comentarii

  1. Un an nou fericit , cu multe bucurii și dorințe împlinite!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti doresc multa fericire in noul an ce vine. Esti un om deosebit si meriti tot ce-i mai bun!

    RăspundețiȘtergere
  3. Noul An sa-ti aduca sanatate si fericire...sper sa nu mai ai probleme cu sufletelele de langa tine:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Camelia, iti doresc din suflet sa ti se indeplineasca ceea ce-ti doresti dar si ceea ce ne doresti noua sa se intoarca inzecit! Te pup si un an nou ma bun iti urez!

    RăspundețiȘtergere
  5. iti doresc un Nou An plin cu bucurii si impliniri!

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani! Iti doresc un an nou cat mai frumos si plin de impliniri!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multe bucurii, Camelia, si multa putere pt a duce la indeplinire tot ce iti propui, sanatate si multe momente fericite sa iti aduca noul an!

    RăspundețiȘtergere
  8. Iti doresc sa ai un an plin de fericire, sanatate si noroc, sa lasi tot greul in urma!:)

    RăspundețiȘtergere
  9. iti doresc ca noul an sa fie plin de bucurii,fericire si sa auzim de la tine numai vesti bune!
    la multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  10. Iti doresc un 2011 care sa-ti aduca ceea descrii mai sus sau poate sa te surprinda placut cu lucruri la care nici nu gandeai!;) La multi ani!! Petrecere frumoasa diseara!;)

    RăspundețiȘtergere
  11. Draga Camelia,iti doresc sa-ti devina realitate toate dorintele cu care intampini noul an 2011. Sa ai parte de multa sanatate (tu,mama ta si puisorii tai patrupezi) si mult, mult noroc.
    La multi ani!

    Alina

    RăspundețiȘtergere
  12. Camelia, sa ai un an pe masura sufletului tau si sa primesti tot binele pe care il meriti! La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  13. La multi ani! Un An Nou fericit si plin de bucurii! :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  14. An Nou Fericit si plin de lucruri bune! Multa sanatate si multa, multa fericire! La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  15. iti doresc un an nou plin de bucurii si impliniri, si succes cu blogul. apreciez mesajele tale de suflet, asta imi place cel mai mult la blogul tau, ca e deosebit, e mai mult decat un simplu blog de beauty.

    RăspundețiȘtergere