Prima impresie: Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder

3.12.10

De mai bine de un an si jumatate folosesc MAC Set Powder - Invisible (care este produs pro, nu ma pot pronunta in privinta celei care se gaseste in magazin la vanzare pentru ca nu stiu daca este acelasi produs cu cel pro) si imi place foarte mult, dar parca m-am plictisit de acelasi produs in fiecare zi, asa ca am decis sa "scot" si pudra de fixare de la Laura Mercier (de care tot m-ati intrebat cateva dintre voi) si s-o incerc sa vad daca isi merita renumele.

E intr-adevar translucida, e o placere s-o aplici si tenul arata foarte bine dupa aplicare. Ma asteptam sa miroasa mai bine - cum miroase cea care se gaseste in Undercover Pot, dar nu a fost asa. Machiajul arata la fel si dupa ore bune de purtare, insa ... si am 2 lucruri de zis: unul bun si unul mai putin bun.

Fata de cea de la MAC, intr-adevar tine sub control zonele uleioase - aseara pe la 20 cand am ajuns eu acasa, zona T era mata fara sa fi facut vreun retus pe parcursul zilei, ceea ce nu poate sa fie decat un punct in favoarea ei. Dar, era normal sa existe si un dar, daca aveti vreo zona uscata cu riduri de expresie, acolo se va fixa pudra si va arata inestetic.

Pretul este destul de ridicat (34 dolari pe siteul Laura Mercier), insa produsul are 29 g si va va tine in mod sigur mult mai mult de un an (cea de la MAC are 30 g, eu o folosesc zilnic de mai bine de un an si jumatate si nu stiu daca am folosit jumatate din ea).

O recomand pentru cele cu ten mixt sau gras pentru ca fixeaza machiajul foarte bine si tenul este matifiat, insa daca aveti ten uscat sau zone cu tendinte de uscare (o sa scriu in postarea urmatoare de un produs foarte bun pentru zonele uscate), stati departe de ea pentru ca nu va arata bine pe ten.

O s-o folosesc si in saptamanile urmatoare pentru a descoperi si alte puncte forte sau slabe si am sa revin cu un review complet dupa ce-mi formez o parere clara despre pudra.

9 comentarii

  1. Ce bine suna descrierea ta, cu siguranta acesta este un produs pe care l-as cumpara. Ramane de vazut daca vine Mos Craciun :))) Multumim pentru timpul acordat, mai ales acum cand stim ca nu depasesti o perioada prea grozava...Suntem alaturi de tine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Comparativ cu aceasta, pudra translucida de la LilyLolo cum ti se pare? Sunt diferente majore?

    Multumim pentru postare, imi face cu ochiul de ceva vreme... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ada, nu exista termen de comparatie intre ele, LM este mult superior celor de la LL.

    RăspundețiȘtergere
  4. De cand mi-o doresc si eu,pot sa te intreb de unde ai cumparat-o? daca se gaseste in sephora si cam pe unde se invarte pretul... eu ajung destul de rar prin buc si nu stiu de ce am o retinere sa o comand de pe strawberry.

    RăspundețiȘtergere
  5. poti sa imi dai si mie numele seller-ului? :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Mona, e luata la inceputul anului, nu mai stiu de la cine am luat-o.

    RăspundețiȘtergere
  7. aaa ok. Mersi oricum. Am gasit si eu cateva dar mi-e teama sa nu fie fake-uri

    RăspundețiȘtergere
  8. Mona, eu tot pe strawberry as cauta (vezi ca am postat acum despre o oferta pe care o am la o varianta mai mica a acestei pudre).

    RăspundețiȘtergere