Descoperire: My Perfect MAC Nude Lips

10.12.10

Cele ce urmariti constant blogul meu stiti ca am tot vandut rujurile nude de la MAC pe care le-am avut si am tot zis ca nu-mi place finishul Satin de la rujurile MAC, ca-mi usuca buzele si nu-mi place de nici un fel cum se vede pe buzele mele.

In ultimele zile am intrat in "sertarul cu minuni" si am scos de la pastrare cateva produse pe care le-am luat si nu le-am folosit (MAC Fleshpot, MAC New Vegas MSF, MAC C-htru Lipglass, Bobbi Brown Copper Brick, MAC Studio Tech, Shiseido Accentuating Stick - o sa cititi in curand despre toate).

Astazi vreau sa va spun despre rujul Fleshpot (din cate imi amintesc eu, acum este un produs Pro, dar este relansat cu anumite colectii) - o varianta mai roz a lui Myth, care arata incredibil pe buze. Nu usuca, nu se strange si mai ales nu pare nenatural cum se intampla de multe ori cu rujurile nude.

Eu l-am incercat cu Fashion Scoop Cremesheen si cu C-htru Lipglass si arata incredibil cu amandoua. Este culoarea perfecta pentru buze atunci cand folosesti un machiaj puternic al ochilor.

16 comentarii

  1. Imi plac sertarele tale ;)
    Nu-i asa ca iti inveseleste ziua o astfel de descoperire prin propriile lucrusoare? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. oare unde eram cand vindeai rujurile mac? :)arata f bine asta.acum ca avem mac si la noi in romanica, poate ma lipesc si eu de ceva de la ei. pupuci!

    RăspundețiȘtergere
  3. Anca, da - mai am niste rujuri care trebuie "descoperite" dar mai pastrez surprize.

    Irini, la plimbare?

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu sunt in cautarea rujului nude ideal.Sa fie oare acesta?Sa faci un swatch ceva,poate si celorlalte rujuri nude care iti mai plac :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Superba nuanta asta, mi-ar placea sa vad un swatch la rujul asta :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Si mie imi place nuanta rujului ...uh, desi nu-s fan MAC, mi l-as dori. :)) Sa-l porti cu placere in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  7. Fetelor, se gaseste nuanta aceasta la noi, in magazinul MAC recent deschis?? any idea?

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce bine arata!! SI Myth imi place (l-am avzut la Anca Buzea) dar cred ca nici cu acela si nici cu acesta nu mi-ar sta bine...
    Sa-l porti cu placere. :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Nuanta asta de nude cred ca este moartea tuturor femeilor :)) Chiar si mie imi place cum arata. As fi tare curioasa cum arata aplicat pe buze. A putea sa ne faci o demonstratie? :D
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  10. e minunata nuanta rujului:X sa-l porti cu placere :)

    RăspundețiȘtergere