Cum sa faci un om sa uite de necazuri ...

19.12.10

Va spuneam ca in seara asta o duc pe mama la concert ... si am dus-o! La Stefan Banica jr.! (e al treilea an cand mergem) In primul an am fost ca aveam nevoie de ceva in preajma Craciunului care sa ne faca sa uitam de durere, era primul Craciun dupa moartea tatalui meu si pentru 2 ore am reusit sa uitam de tot si sa ne bucuram de viata si am luat eu decizia sa o duc pe mama in fiecare an la unul din concertele lui Banica din preajma Craciunului pentru ca reuseste sa creeze o atmosfera de vis.

Concertul din seara asta a fost cel mai frumos de pana acum, desi si anii trecuti a facut un adevarat spectacol (nu trebuie sa-ti placa Banica ca sa recunosti ca stie sa faca spectacol), azi a fost ceva deosebit. Sala a fost arhiplina si de la jumatatea concertului s-a stat in picioare. Am vazut o mare de oameni (oameni atat de diferiti si din medii atat de diferite, oameni care la inceput erau stanjeniti, oameni care se temeau sa nu cada in ridicol, oameni care se bucurau si oameni dezinvolti) care pentru mai bine de 2 ore au uitat de orice altceva si s-au bucurat si au simtit ca traiesc. Si pentru asta nu pot decat sa spun: "Felicitari, Stefan Banica!".

Stiu ca multi spun ca este arogant si multe altele (la tv asa si pare), insa realitatea iti arata cu totul alt om. Un om care stie sa ajunga la inimile a mii de oameni, un om care zambeste din inima cand vede ca sala ii raspunde, un om care se bucura de viata, un om care a reusit sa ridice o masa de oameni in picioare si i-a facut si pe cei mai sobri dintre ei sa cante si sa danseze. Si cred ca trebuie sa ai ceva bun in inima ca sa reusesti sa atingi atatea inimi.

Vreme trece, vreme vine ...
Suntem niste simpli spectatori ...
Vreme trece, vreme vine ...
Asa-i viata asta ... te nasti si apoi mori

Cateva cuvinte care reflecta realitatea! Si ar trebui sa ne gandim cu totii ca viata e scurta si trebuie traita si ca ar trebuie sa multumim pentru ceea ce avem si sa nu uitam ca in preajma sarbatorilor suntem alaturi de cei dragi (indiferent de locul in care se afla ei).

8 comentarii

  1. ce frumooooooooooooos! ma bucur ca v-ati simtit bine! eu nu am fost la vreun concert stefan b jr, dar am auzit si eu ca stie sa faca atmosfera si vocea lui e asa "christmas spirity " :d

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca v-ati simtit bine! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu am auzit k Banica face atmosfera!
    imi pare bine pentru tine si mama ta ca ati fost si ati mai uitat de toate:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Din pacate acelasi om care dupa concert a urlat ca cei care erau la targul de craciun din incinta salii palatului au facut bani pe spatele lui... foarte urat !!

    RăspundețiȘtergere
  5. Liana, urat ... daca asa s-a intamplat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa a facut... gest foarte urat fix inainte de Craciun ... eu nu cred ca era necesar sa zica asa ceva...

    RăspundețiȘtergere
  7. ce ma bucur ca ati avut parte de cateva ore de bucurie :)

    RăspundețiȘtergere