Best of 2010: Top 10 Make-Up Products

30.12.10

Postarea asta e ceva mai grea dintre toate. La 5 nu m-am putut limita, insa va trebui s-o fac la 10 (sper si sa reusesc). Din nou, ordinea va fi intamplatoare.

1. Diorskin Nude Natural Glowing Hydratating Makeup

Eu am nuanta 021 Linen (care mi se potriveste perfect) si sunt zile in care imi place acest fond de ten mai mult decat Sheer Glow de la Nars (puteti citi aici reviewul pentru acest produs).


2. Setul de pensule Sigma din gama Sigmax Line

Daca vreti sa aveti niste pensule de cea mai buna calitate care isi fac treaba exemplar, merita sa dati banii pe aceste 3 pensule (F80 ideala pentru aplicare fond de ten lichid si crema, F82 aplica perfect fondul de ten mineral, iar F84 a devenit preferata mea pentru aplicare blush). La F80 este review pe blog, la celelalte 2 va urma reviewul in scurt timp



3. Nars Sertao Blush

Atat textura, cat si culoarea il fac "my go to blush". Cand nu stiu ce sa folosesc si am nevoie de o trezire rapida a fetei, mana mea automat se intinde dupa acest produs.


4. Pensula Sigma F35

Am laudat-o tot anul - este pensula ideala pentru aplicarea iluminatorului pe pometi (ia exact cantitatea necesara si aplica uniform si perfect)


5. Laura Mercier Secret Camouflage

Corectorul meu preferat desi mi-as fi dorit sa nu fie asa tare (ma refer la textura) dar probabil ca asta il face sa reziste bine pe fata.

6. MAC Fashion Scoop Cremesheen Glass

Glossul meu de suflet, culoarea si textura il fac ideal pentru mine.


7. Biotherm BioPur Melting Moisturizing Matifying Fluid 

L-am inclus in categoria 'make-up' pentru ca este primerul perfect. Singurul care mi-a rezolvat problema luciului in zona T (chiar si dupa 10 ore, tenul meu a ramas matifiat).



8. Nars Sheer Glow

Nu putea lipsi din topul meu desi Diorskin Nude ii face concurenta serioasa. Am scris de atatea ori de el pe blog incat nu cred ca mai e nevoie sa dau alte detalii.

9. Pensula MAC 224

A intrat in top nu neaparat pentru cat de bine blenduieste (desi o face exemplar) ci pentru ca am folosit-o zilnic pentru concealer.


10. Laura Mercier Loose Setting Powder - Translucent

Am scris pe blog motivele pentru care mi se pare o pudra nemaipomenita de fixare a machiajului (gasiti aici detalii).


Au fost foarte aproape de acest top: Lily Lolo Blush Away Mineral Cover Up (neutralizeaza roseata daca este aplicat corect si in cantitate mica), Benefit Eye Bright (l-am folosit prea putin ca sa intre in Best of 2010, dar este un produs nemaipomenit), ruj MAC Flesh Pot (perfect nude lips, daca l-as fi folosit de mai mult timp intra sigur in top) si Smashbox Photo Up Under Eye Brightener (am scris de mai multe ori pe blog despre acest produs).

3 comentarii

  1. Am luat la recomandarea ta pudra translucida Laura Mercier si corectorul Laura Mercier de care sunt mega incantata!!! Multumesc din suflet pentru astfel de posturi.Se pare ca pana acum orice recomandare testata de mine,mi s-a potrivit si mie produsul! Pupici!
    Fondul de ten de la Dior rezista pe ten?

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte bune produse.am blush Nars -orgasm,cateva pensule Mac,dar tot mereu imi mai sare in ochi cate ceva,mai vad o reclama,mai citesc un review si iata,lista nu se termina niciodata.te pup si iti urez LA MULTI ANI,bucurii,sanatatate si fericire in noul an!

    RăspundețiȘtergere
  3. modniza, multumesc frumos de urari. Sa ai un an frumos si plin de impliniri!

    RăspundețiȘtergere