Azi imi place ... Lush Snow Showers Shower Jelly

1.12.10

Am incercat destul de multe produse de la Lush, dar nu pot sa spun ca ma omor dupa ele. Unele preturi mi se par exagerate si nu se justifica, dupa parerea mea. Insa daca e ceva ce-mi place in mod deosebit - alea sunt jeleurile de dus, in special cele care sunt sezoniere (sarbatori de iarna). Anul trecut am primit o cutie cadou cu mai multe produse de la Lush si intre ele au fost si 2 jeleuri de dus: Gold, Frankincense and Beer (nu as fi crezut in veci ca as putea sa fiu fascinata de mirosul unui jeleu de dus cu asemenea combinatie, insa mi-a placut la nebunie si l-am folosit pe toata perioada sarbatorilor pentru ca imi crea o stare de bine) si Snow Showers (din care am folosit un sfert anul trecut si restul l-am pastrat la congelator si l-am scos azi pentru a-l termina).

Jeleurile de dus pot fi folosite la temperatura camerei, pot fi tinute in frigider si folosite reci vara (sunt o nebunie) sau congelate si folosite cand vrei. Eu obisnuiesc sa rup o bucatica mica din jeleu si sa o folosesc la un dus/ baie (astfel pot sa folosesc un jeleu de 15-20 ori), nu-mi place sa folosesc bucata intreaga ca o pierd mereu prin cada.

De ce imi place Snow Showers? Miroase nemaipomenit - a coniac si portocale (eu as zice a lamai verzi, mai curand, nu prea am simtit mirosul de "sweet orange oil"), iar mirosul se imprastie in toata baia si se mentine mult timp dupa. Pielea ramane hidratata si miroase superb, miros ce se mentine cateva ore bune. De cate ori folosesc jeleu cand ma spal, baia este un rasfat adevarat.

Intentionez sa-mi cumpar si anul asta niste jeleuri de dus (Iced Wine ma tenteaza in mod special). Ati incercat jeleurile de dus de la Lush? Cum vi se par?

 

8 comentarii

  1. Wow! Ce fain suna!:) N-am incercat nimic de la Lush, dar acum ca am citit postarea ta, aceste jeleuri pt. dush sunt deja in capul listei cu viitoare cumparaturi.:)

    RăspundețiȘtergere
  2. ce tentant... cred că o să arunc un ochi pe site și poate-mi comand și eu. M-a cucerit descrierea ta despre mirosul persistent.

    RăspundețiȘtergere
  3. arata parca ar fi ceva de mancat,yamiiii....

    RăspundețiȘtergere
  4. Gata, l-am trecut si pe asta pe wishlist. de abia astept sa-l incerc. merci

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu le-am incercat dar suna minunat!

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi plac mult produsele Lush!:X Mirosurile sunt irezistibile.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am avut cateva feluri de sapun care m-au vrajit prin miros, dar nu pot spune ca sunt fascinata de calitatea lor...
    Si oricum, sunt foarte scumpe la noi si nici nu sunt sigura ca termenul de garantie este valabil..
    In strainatate sunt mult mai ieftine, iar vanzatoarele sunt in stare sa te duca in forta in baia lor improvizata si sa te rasfete cu toate produsele:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Suna foarte bine, eu am avut un jeleu de dus de la Avon si imi placea textura, nu stiu daca sunt la fel sau nu.
    Nu am avut nimic de la Lush tocmai pentru ca citesc review-uri care nu le recomanda.

    RăspundețiȘtergere