Sesiune de shopping: cosmetice de pe ebay

21.3.13

Am avut niste bani in contul de Paypal si, desi am zis ca nu mai cumpar nimic si transfer banii, bineinteles ca am gasit eu ceva "afaceri" prea bune ca sa le ratez si am cheltuit tot, insa nu regret nimic ...

Am gasit un vanzator in Canada - care nu stiu prin ce minune avea transport gratuit (bineinteles ca acum nu mai are) - si mi-am luat doua produse de la John Frieda la un pret incredibil: Full Repair touch-up flyaway tamer (pe care l-am incercat deja si mi se pare fenomenal, o sa va povestesc despre el separat intr-o alta postare pentru ca merita) si balsamul Shine Release din gama Brilliant Brunette.


Intrucat mi s-a terminat mascara transparenta pe care o foloseam pentru sprancene (si nu v-am aratat tubul in postarea de luni pentru ca arata oribil), am tot cautat pe ebay o oferta buna pentru cea de la CCUK (cu care sprancenele mele rebele se inteleg foarte bine) si in final mi-am luat doua bucati.


Mi-am luat (habar n-am de ce pentru ca chiar nu aveam nevoie - cred ca pur si simplu am fost curioasa de recipient si de idee - fond de ten intr-un spray) Fast and Flawless Airbrush Makeup for all skins de la Sally Hansen. Nu stiu de ce am impresia ca am mai cumparat produsul asta candva si l-am pierdut sau l-am dat cuiva si n-am apucat sa-l folosesc ....


Si nu m-am oprit aici ... dar pentru moment doar astea mi-au ajuns, o sa urmeze si partea a doua in cateva zile (sau saptamani) - depinde de cum se misca cei de la posta.

11 comentarii

  1. ce-i drept, multe mai gasesti pe ebay si mai accesibile ca pret. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am tot vazut fond de ten spray si sunt foarte curioasa cum e...dupa ce il testezi sa revii cu un review:)si celelalte produse sunt frumoase. Sa le folosesti cu mare placere:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu sunt curioasa cum e fdt spray. Pune un review te rog cand poti.
    Inca o rugaminte: cand mai vezi astfel de deal-uri pui rapid o postare pe Fb sau blog? Eu am cumparat fardul de obraz MAC Gleeful la recomandarea ta si sunt f multumita.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa te bucuri de ele!
    Sunt curioasa cum este fondul de ten. Nici nu stiam de el pana acum. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu sunt foarte curioasa in privinta fdt. Ma duce cu gandul la bronzarea cu spray. Sa ne tii la curent, sincer mi se pare asa o ciudatenie. Presupun ca dupa aplicare tot trebuie blenduita cu un buretel ceva.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ei na, hai ca n-am mai vazut fond de ten spray! Abia astept impresii!

    RăspundețiȘtergere
  7. :) tu mereu ma faci sa vreau chestii noi

    RăspundețiȘtergere
  8. Camelia, ce pret a avut fondul de ten? Am cautat ceva similar pe ebay si nu am gasit decat vanzatori care nu livrau in Romania. Poate ne dai si id-ul unui seller serios!

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt tare curioasa de fondul de ten la spray. Cred ca e usor de folosit, nu?

    RăspundețiȘtergere
  10. O sa revin cu impresii dupa ce le folosesc.

    Pisik, nu am cum sa fac o postare pe blog sau Facebook cand gasesc un produs la un pret bun - astfel de oferte sunt cand e o bucata disponibila, deci nu ar avea sens.

    iuliana alina, pana in 5 lire (cu transport)

    RăspundețiȘtergere